baurak Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 vzdyt to tam pisu, ze na 10.km proste 1.shell na D1 smer z Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 kola jsou teď zrovna na autě to nejčistší tak u me to nejspinavejsi.Navic vcera z nejakyho nakladaku spadla nejaka vazelina a jako naschval mi zadelala celej bok.Jsem zvedavej jak to budu dostavat dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 vzdyt to tam pisu, ze na 10.km proste 1.shell na D1 smer z Prahy. Jsem lama ale nejak se v tech km nevyznam.Budu najizdet na dalnici v Ricanech nebo v Mirosovicich,tak nevim kde je ten 10tej km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 tak najezd od Rican i od Mirosovic uz jsou za tou Shellkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Dobré dopoledne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 tak najezd od Rican i od Mirosovic uz jsou za tou Shellkou. joooo,uz vim kde je...teda myslim....je to ta za sjezdem na Pruhonice.Teda doufam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 je tam jenom jedna a je na 10.km, myslim, ze je to dost presny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 je tam jenom jedna a je na 10.km, myslim, ze je to dost presny :-) jasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Dobré dopoledne ... Čao Jero, pěknej humáč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Čao Jero, pěknej humáč... Zdarec .... No ,v noci jsem se probudil a snezilo i tady dole ,uz jsem myslel,ze to prislo,ale jeste chvili to snad v nizinach vydrzi bez snehu.,, jediny co je blyb,ze uz to zacina klouzat ... Musel jsem to,provizorne vyfotit.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Tady bylo ráno taky trochu bílo, ale jak vylezlo slunko, tak to hned zmizelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Tady bylo ráno taky trochu bílo, ale jak vylezlo slunko, tak to hned zmizelo... jj,jeste ,ze tak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 A už su zase tadyk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Kurec, tady je to jak u suchánků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 No jo,chcip tu pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 No jo,chcip tu pes No vyloženě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 zdarec chlapi ,,, dame jedno ? ... jsem byl dneska bez autaku panecku a odpocinuty jsem az az Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 zdarec chlapi ,,, dame jedno ? ... jsem byl dneska bez autaku panecku a odpocinuty jsem az az Zdarec Jero,jedno bych si dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 zdarec chlapi ,,, dame jedno ? ... jsem byl dneska bez autaku panecku a odpocinuty jsem az az Čao Jero, no minimálně jedno... Já su docela utahanej, lítal jsem po ouřadech a odpoledne po autobazarech. Ale teď už jen relax, koukám na óčko na Hitzone 80´s - tohle fakt můžu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 mam docela chutě ... Dneska jsem jen sedel u kompu doma,semtam jsem neco pokutil a zas dokola ... Jirko uz jsi v CR ? ... Spidi - koukas po nejakem aute na kseft ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Čao Jero, no minimálně jedno... Já su docela utahanej, lítal jsem po ouřadech a odpoledne po autobazarech. Ale teď už jen relax, koukám na óčko na Hitzone 80´s - tohle fakt můžu... Taky jsem mel dneska litacku.No a taky jsem si na poste vyzvednul kliky v barve,ale nevim jestli se mam do vymeny poustet sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Spidi - koukas po nejakem aute na kseft ? Ne, hledám spolu se sérgou vhodný objekt na stylingovou kreaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 ale nevim jestli se mam do vymeny poustet sam Levou zadní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Ne, hledám spolu se sérgou vhodný objekt na stylingovou kreaci... Panejo ,,no a v jakych smerech ses vydal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Levou zadní... Koukal jsem tady na foru na navod a jsem z toho volajake zmetene.Maximalne prijedu na besedu bez klik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky