MichalF Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Co se to tu planuje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Si to zaspal, nebyls na ICQ hír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Njn .. smolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Máte už někdo potvrzovací email? ja bohuzel nic :-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Bry den, není tu nějaký odborník na Seaty ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 pak tady mam jeste 12l mojito A to jsi celý zdolal Ty sám ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 To není zas taková porce,navíc takový čůčo jako mojito.To je na žížu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 mail taky nedošel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 A to jsi celý zdolal Ty sám ??? nene ve 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 To není zas taková porce,navíc takový čůčo jako mojito.To je na žížu no 3 litry poctivyho mojita na hlavu a jeste tema brckama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 To není zas taková porce,navíc takový čůčo jako mojito.To je na žížu No na žížu dát 12 litrů tak nevim, nevim jak bych dopadl. By mě selhali ledviny nebo bych je utopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 no 3 litry poctivyho mojita na hlavu a jeste tema brckama Tak to bylo bez následků teda pokud jste to brčko pak nestrčili ještě někam jinam !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 no 3 litry poctivyho mojita na hlavu a jeste tema brckama ....a na sluníčku,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Tak to bylo bez následků teda pokud jste to brčko pak nestrčili ještě někam jinam !!! No strcili ... do dalsiho kyble bych si tak tipl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 ....a na sluníčku,ne? to nastesti ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 No strcili ... do dalsiho kyble bych si tak tipl ale to uz byl ten klasickej na 8 mojit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Mi to bylo jasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Tý jo,tady se furt mluví o chlastu až jsem dostal chuť.Hele není to začátek alkoholismu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Na 8 ??? U nás se prodávají většinou kyble na 10.litrů !!! Aspoň že vím s kým nemám chodit k baru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Mi to bylo jasny nejakej chytrej ne .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Tý jo,tady se furt mluví o chlastu až jsem dostal chuť.Hele není to začátek alkoholismu? My nejsme v hospodě ?!?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Na 8 ??? U nás se prodávají většinou kyble na 10.litrů !!! Aspoň že vím s kým nemám chodit k baru ja jsem si ten kybl nekupoval si pletes s Hornbachem pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Mi to bylo jasny Michale to jako napřed 12.litrů, pak 8 a nakonec po 4 dom ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 ja jsem si ten kybl nekupoval si pletes s Hornbachem pane jj,tam ty kýble kupujou,aby jsi měl z čeho pít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 ja jsem si ten kybl nekupoval si pletes s Hornbachem pane Hornbach bych do toho rači netahal. Tam se dá sehnat i 300.litrová bečka a to by pak bylo na hodně dlouho - teda u aspoň u mě jo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky