Hrábě Fernétti Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 proč v zimě nejezdíš? Mě by se taky nechtělo jezdit za Tvých 22 na 100. Ale čím to že mě to u Tebe vůbec, ale vůbec nepřekvapuje tak malá spotřeba !!! Přeji dobré dopoledne všem pracujím co musej dělat že něco dělají. Koukám že u některých musel bejt bujarej povánoční weekend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 tak jel jsem jen přes město a ráno to chvilku stálo nastartovaný, než jsem to oškrabal. zase lepší jak jít pěšky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 tak jel jsem jen přes město a ráno to chvilku stálo nastartovaný, než jsem to oškrabal.zase lepší jak jít pěšky To je všechno dobrý až na to píšeš JEL což ale v Tvým případě znamená LETĚL. Potom tomu odpovídá i ta menší spotřeba !!! Chodit někam pěšky když můžeš jet autem - to nebýt dobrej nápad !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 jel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Čím to že Ti věřím jenom tak prvních a posledních no 20-30 metrů neníli to moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 jj taky se tesim, jestli vydrzi mraz tak hned bruslit. a ve ctvrtek testnu asi lyze .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 To je tam u vás sníh nebo razíš někam do hor ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 já doufám že v okolí Neratovic sníh není a nebude Ahoj Hrábátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 jj taky se tesim, jestli vydrzi mraz tak hned bruslit.a ve ctvrtek testnu asi lyze .-) kam se chystas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 To je tam u vás sníh nebo razíš někam do hor ??? u nas se prasi jedu do hor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 já doufám že v okolí Neratovic sníh není a nebude Ahoj Hrábátko Buď pozdravena dobrá vílo - teda Andílku U nás je až moc slunečno a nějakejch -6°C a sníh tak maximálně na mražáku Jinak by taky nemusel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 kam se chystas? no mel bych jet do Jablonce a pak se uvidi ale Krkonose nebo Jizerky, vypada to na Vysoky nad Jizerou a okolni arealy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Buď pozdravena dobrá vílo - teda Andílku U nás je až moc slunečno a nějakejch -6°C a sníh tak maximálně na mražáku Jinak by taky nemusel. tady v praglu taky krasne oskarek sviti a ted mi dal kolega masaz krčku - parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 To máš kousek ? Bych se taky ještě někdy chtěl na ty prkýnka postavit. Třeba se mě ještě někdy zadaří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 To máš kousek ? Bych se taky ještě někdy chtěl na ty prkýnka postavit. Třeba se mě ještě někdy zadaří co mam kousek?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 tady v praglu taky krasne oskarek sviti a ted mi dal kolega masaz krčku - parada Tak to bych si taky nechal líbit jenom toho kolegu bych asi určitě vyměnil za nějakou kolegyni. Dá se tam u Vás někde bruslit ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 bruslit se tu bude dat podle toho jaky bude pocasi, ale jestli to vydrzi tak urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 co mam kousek?? Na hory kde je sníh nebo jedeš do Alp ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Tak to bych si taky nechal líbit jenom toho kolegu bych asi určitě vyměnil za nějakou kolegyni. Dá se tam u Vás někde bruslit ??? z barandaku dolu po ranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Na hory kde je sníh nebo jedeš do Alp ??? jj hory tak hodinka cesty na ty nejblizsi, alpy az po novem roce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 jj hory tak hodinka cesty na ty nejblizsi, alpy az po novem roce Jenom tiše závidím ale jenom trochu. To u nás pokud bude ještě pár dní taková kosa tak pudu aspoň bruslit s mladým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 jj tak to brusleni by snad melo vyjit si myslim, i ja v to doufam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 proč v zimě nejezdíš? pač to mam jen takovy vyletni a svatecni autiko,ani v lete kdyz prsi tak nejezdim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 pač to mam jen takovy vyletni a svatecni autiko,ani v lete kdyz prsi tak nejezdim hmm dobry to se asi moc nesvezes co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 (editace) jj tak to brusleni by snad melo vyjit si myslim, i ja v to doufam To už asi jo když se dívám na předpověď co mám nastavenou na liště tak další dvě noce by mělo být u nás zase -6°C. Na přehradu to ještě nebude ale jinde by se už snad dalo Editováno: 29. Prosinec 2008, autor: Hrábě Fernétti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky