Tomas_ek Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 pražků jsme dlouho nebyli, ale číňan na staráku je parádní, jarní závitek a potom vepřový kungpao dobrý obědy jsou ve startu, v kosmonosech na rychtě, debř u Mendlíků, ale i takový Josefův Důl je bájo. Picérka Globus, Zlatý kohout, nebo jak se jmenuje to vedle a paráda je taky restaurace u hradu za jihočeskou. Hospody, ty já mám vobrajzovaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Tak moje dnešní menu-Vepřový koleno,křen,čerstvej chleba,pivo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 vim ze primarni tema je v lamparne ale hospode se to taky muze rekl bych, takze jen maly OT Dotaz zaslany ctenarkou do casopisu BRAVO. Poradíte mi? Ahoj, jmenuji se Jana a je mi 16 let. Před nedávnem jsem začala se svým přítelem, kterého velmi miluji, sexuálně žít. A mám takovýto problém: Můj přítel, který už má zkušenosti, mi vysvětlil, že ženy mají v krku za mandlemi B-bod, který po speciální stimulaci vyvolává bouřlivý, vícenásobný,neskutečně dlouhý a silný orgasmus. A tato speciální technika dráždění vzpomínaného bodu se jmenuje deepthroat (z překladu hluboké hrdlo). Jde o to, že žena si zasune partnerův penis hluboko (až po kořen) do krku a takovýmto způsobem se dráždí. Můj problém je v tom, že i když jsem se velmi, opravdu velmi snažila, z nějakého důvodu si ho nemůžu celý zasunout, protože se mi začíná zvedat žaludek. Očividně se nemůžu k tomu správnému bodu dopracovat. Umíte mi poradit, jak na to ? Děkuji. Odpověď: Zlatou medaili tomu chlapci... ))) a kdyz ne tak mi nejaky horlivy polobuh zvedne varovani, uz tak v tom maji bodel me jsem to co mam mit jen na 2h uz sou z toho tak dva tydny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 pražků jsme dlouho nebyli, ale číňan na staráku je parádní, jarní závitek a potom vepřový kungpaodobrý obědy jsou ve startu, v kosmonosech na rychtě, debř u Mendlíků, ale i takový Josefův Důl je bájo. Picérka Globus, Zlatý kohout, nebo jak se jmenuje to vedle a paráda je taky restaurace u hradu za jihočeskou. Hospody, ty já mám vobrajzovaný hehe jo hospody jsem taky prolez co jsem mohl a muzu -chtelo by to usporadat tour de bier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Tak moje dnešní menu-Vepřový koleno,křen,čerstvej chleba,pivo..... neco pro zdravi ze? taky bych dal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Si piš Dobrej základ na večer,aby byla žíža Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 heh tak tomu rozumim!! -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 jojo,přesně tak,měl jsem jít sice až zítra,ale trochu se to zvrtlo a půjdu jak dneska,tak i zejtra.žízeň je veliká..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 jak muzete pit alkohol kluci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 hehe jo hospody jsem taky prolez co jsem mohl a muzu -chtelo by to usporadat tour de bier tak tak, jen u mě je to slabší s tím pivem, to moc nemůžu, tak piju víno a teď jdu pod věž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 jak muzete pit alkohol kluci? se na něj koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 jak muzete pit alkohol kluci? jako nic .Moc problémů mi to nedělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 jak muzete pit alkohol kluci? to vis - obcas mi to pripad, kdyz se sejdem v ty "nasi" sestave, ze spis delame na sobe pokusy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 tak tak, jen u mě je to slabší s tím pivem, to moc nemůžu, tak piju vínoa teď jdu pod věž pod vez sem chtel naposled - a naslapano takze vobrazek to posichroval..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 jak muzete pit alkohol kluci? Zdravím ve spolek. Jak tak čtu, tak jsem tady dneska naprosto správně v hospodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Zdravím ve spolek. Jak tak čtu, tak jsem tady dneska naprosto správně v hospodě tak tak a jde se na certy!! teda na andela rum v dusi mejte se! cvrknu neco za vas....! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 nazdar ferneti, jak ti vonel ten naftovy oblak co jsem nechal na tek krizovatce u byvalyho plusu, jak tam staly ty pecky s majakem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 tak tak a jde se na certy!! teda na andela rum v dusi mejte se! cvrknu neco za vas....! Jj čerta motorovou pilou a anděla přeříznete klasicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 ... Včera na Příkopě to vím že někdo vystřelil s nafťákem a nebylo pěkně dlouho vidět ale dneska ??? - že bych ještě spal ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 jsem na tebe blikal, kdyz jsem te potkal. Na urovni AWIA a odbocky do slatiny dneska kolem 16:00. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Jo tak to už jsem jel z "Lídl je levný" k domovu. Sem se asi už viděl někde jinde že jsem Tě zazdil. Jak to vypadá ty parkovačky když jedeš do protivky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 no diky tem jsem te poznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Jak to s nima vypadá z dálky na autě ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 jsem docela letel je to poznat, takovy barevny, nejlip si to vyfot nebo si stoupni na silnici a nech manzelku pojet okolo. Dneska mi posial kamos ze na aukru jsou sviti ventilky co meni barvu kdyz jedes, to uz je uplna kolotocarna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Možná tam časem strčím ty ledovatky od fatyho Na ty ventilky jsem se taky už někde díval ale to už by bylo fakt jak u komediantů !!! A kromě toho stačí hodina u Hypernovy a byly by v pr.... tak naco je někomu kupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky