O.v.i. Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 a vsichni se ted posrali - zejtra jdu taky az do 23.12 nonstop a pak ..... papalala clovek se ted nemuze ani trochu pricamrad : : - zase to bude lepsi potom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 grafik - klikani na mysku a honeni obrazku po obrazovce Tak to musis mit bozi trpelivost.Bych to nemohl delat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Na druhou stranu dostaneš prémie a budeš mít za co popíjet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Hrabe cim jezdis v praci ? Mas svuj bus nebo skaces pokazde do jineho ? Vim ze busem myslim znacku a pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 jirka3: únava spíš a dnes od šesti znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Jo tak mě to dneska čeká taky,nejspíš až do rána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Tak to musis mit bozi trpelivost.Bych to nemohl delat. jj hlavne klid - kolikrat celej den sedim u PC delam a ve sluchatkach hudbu.... masakr ale zase klidna prace, ktera obcas fest sere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 jj stejnej případ, ale vidím to, že půjdu spát tak kolem půlnoci, pak se dospat přes neděli a v podnědlí makat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 hosi zatim - valim neco podelat at uz muzu kuva Home .... zatim cest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 děláš i dnes jo? to je moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 děláš i dnes jo? to je moc i zitra.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Do řiti vono snad pršet nepřestane.Potřebuju někam zajet,ale auto parkuju u našich v garáži,kam chodím pěšky a nějak se mi nechce zmoknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 vem destnik nebo plastenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 tak přesně tyhle dvě věci jsem doma nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 ... Brněnskej DP bere jenom z Karose. Proč je lepší neřešit ale všichni to ví. Měl jsem přidělenej nízkopodlažní krátkej CITYbus ale od letoška co jsem na poloviční cestě k důchodu skáču z auta na auto a z linky na linku. Většinou ani nevím co mám druhej den za službu. Ale nějak si nestěžuju a celkem mě to tak vyhovuje a jsem spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 kurva drát, popíjet od čtvrt na čtyři do půl jedné ráno Ty jedna rumo/vínová vílo ahóóój Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 i zitra.......... máš na sobě alespoň firemní tričko, když už jsi ten poctivej zaměstnanec? čauves HF, nene včera to o rumu nebylo, víno a koktejly, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 No každej se musí odreagovat jinak ale já tak jak Ty nemůžu tak to řeším jinak. Teď odjíždím s bejvalou spolužačkou na oběd. Takže se prozatím loučím !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Se nestačím divit !!! Koukám z okna a on začal padat sních. JJ taky jsem to videl, jsem si rikal ty wole ja su snad nalitej jeste, jsem si dal sprchu a kdyz jsem z ni vylezl tak uz nic nepadalo a na silnici taky nic neni. Takze jsem byl jeste fakt nalitej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 majte sa, jedu na oběd a pak druhá várka nakupování na vánoce, chjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Bre ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Bre ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 tak zase tu a uz i po O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 U mě taky už obídek proběhl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Doprdele uz by ten bilej hnus mohl prestat padat !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky