O.v.i. Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 cest panove - tak u me probehl tradicni rumicek s kamosema a za chvilicku papani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Hu, už jsem zde... jirka3: Samože na Aukru je spousta věcí, dá se toho tam spoustu pořídit, osobně bych tam asi koupil nejspíš zajímavý vozy za zajímavý ceny a ještě snad nějaký doplňky, lokomotivu nejspíš ne, lepší je vidět ji v reále a skouknout její jízdní vlastnosti, navíc ten repertoár z Aukra je pro mě docela nezajímavej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 tak vsichni se cpou co to da vam bude blbe a budete tlusty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 tak vsichni se cpou co to da vam bude blbe a budete tlusty Jááá ne éééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Jááá ne éééé... ne jen jeste ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 ne jen jeste ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 a uz jsem jak chovny prase.... prezranej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 a uz jsem jak chovny prase.... prezranej No já už mám taky rovnejch 82 kg, od Mikuláša mě de ta hmotnosť nehezky nahoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 A taky už mě bolí fest pupek, asi bych se na to cukroví už měl vysrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 tak mladeznici - prezran k pobliti a obdarovan jdu do centra ulic MB - zastavte se kdyztak na kolibe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 tak mladeznici - prezran k pobliti a obdarovan jdu do centra ulic MB - zastavte se kdyztak na kolibe No já už sedím na pivku, aby mi trochu vytrávilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Taky si jdu pro trávicí kuželku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Taky si jdu pro trávicí kuželku Správně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Hezke svatecni rano. Je tam krasne bilo a sype se jeste neco,takze parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 (editace) tak preji hezke svatecni jiz odpoledne ... taktak ,bilo je tam ,mrazik taky a vanoocni nalada je cim dal vim intenzivnejsi.) Uvazuju .ze si pod stromek opozdene necham nadelit zmenu nicku Editováno: 25. Prosinec 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Cauec. Tak jaky byl stedry vecer? Copak,jaka zmena bude ? Take uz nejakou dobu o zmene uvazuj,jenze nevim zda dotoho jit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Caues ,.. Ale jo docela byl ,ale nekdy bych se rad vratil do tech let kdy jsem mel radost z kazde blbosti a nemohl jsem ani spat ,ale i tak se to vydarilo ..Zitra mam jeste pokracovani u strýka takze jeste neni vsemu konec .) ... ---- No,premyslim nad zkracenim na'' Jero '' Copak laka tebe ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 jj,presne. Uz ta skutecna radost pominula .Uzival jsem si jak torozbalovaly decka,ty maji skutecnou radost a jsou prekvapene. Ja uvazuju ze bych to zemenil na Rami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Prave,ted me tesi vic radost jinych : )a to je fajn . Proc na Rami ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Hodne lidi mi rika Mari a to je zkomolenina toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 cest panove!! tak jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 U mě dobrý,přežranej a přepitej.Tak to asi pujdu večer spláchnout do hospy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 U mě dobrý,přežranej a přepitej.Tak to asi pujdu večer spláchnout do hospy ja byl vcera tak dnes klid na luzku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 a já jdu dnes, klid na lůžku jsem měl slovy dva dny a už se nemůžu dočkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Ahoj hospodáři !!! Tak konečně aspoň dneska trocha klidu po těch třech nočních než pudu zítra zase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky