baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 no me se to teda jeste nestalo aby v tom nejak praskalo, spis to obcas udelalo zadni okno ale to pro jistotu ze zacatku nepoustim. jinak u nas -11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Andilku jake ted mas vubec auti ? Alfa Romeo 1,9 JTD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 kdyby jste se o ty auta starali mate to bez problemu. starame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 jestli nenastartujes tak je asi nekde problem ne?? ja dal novou baterku a nemam problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 -8,5°Cjen trochu omrzlo, jinak pohoda. Naskočilo to bez problémů a spotřeba do práce krásných 22 litrů majitelé Octavií: je normální, že v předním okně to při mrazech praská jako by se mnou už nechtělo být? ty brdo tak to nevim ze by neco praskalo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 no me se to teda jeste nestalo aby v tom nejak praskalo, spis to obcas udelalo zadni okno ale to pro jistotu ze zacatku nepoustim.jinak u nas -11 mě v tom právě praská až moc. Tak jsem zastavil a trochu do něj bouchnul. Schválně, jestli se vysype a ono nic. Tak právě nevím, jen mě ty pazvuky rozčilujou. Pěkná kosice u vás, tě povim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 jo alfy... to vis talianum se nechce uz pri +5 stupnich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 mě v tom právě praská až moc. Tak jsem zastavil a trochu do něj bouchnul. Schválně, jestli se vysype a ono nic. Tak právě nevím, jen mě ty pazvuky rozčilujou.Pěkná kosice u vás, tě povim. a urcite to je od okna?? me tyhle teploty nevadi, tak ze pohodicka .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 jestli nenastartujes tak je asi nekde problem ne?? ja dal novou baterku a nemam problem. Když s ní jezdím, tak problém není, jenže když stojí déle tak ten problém už je nicméně dá se nová baterka tak snad to bude ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 jo alfy... to vis talianum se nechce uz pri +5 stupnich tak černě bych to neviděla - při tˇom odběru co ma hudba a magicar si myslím, že baterka má právo kiksnout - přeci jenom baterie není nesmrtelná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 (editace) to Andilek aha.... co vim naposled jsi snad mela auti - teda Audi Editováno: 29. Prosinec 2008, autor: maros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 to Andilekaha.... co vim naposled jsi snad mela auti - teda Audi to je už přes rok ve světě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 to je mozne..... tys tu dlouho nebyla a jinak jsem se to nemohl dozvedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 a urcite to je od okna??me tyhle teploty nevadi, tak ze pohodicka .-) jj přední okno, to do zadního to peru hned vyhříváním auto má u mě tvrdej režim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 ex dost tvrdy,jak kukam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 nazdar alkaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 já to auto nemám rád, je to verk sice 2003 83 tkm, 1,8 20VT, má to kde co, technickej stav naprosto v pohodě, ale krám to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 jsem cetl v tvem temtu,jak nadavas na to a chvalis Fabcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 nazdar alkaci Tak silene slova po ranu Olafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 nazdar alkaci zdarek! tak jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 jsem cetl v tvem temtu,jak nadavas na to a chvalis Fabcu ták Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 (editace) -8,5°Cjen trochu omrzlo, jinak pohoda. Naskočilo to bez problémů a spotřeba do práce krásných 22 litrů majitelé Octavií: je normální, že v předním okně to při mrazech praská jako by se mnou už nechtělo být? ja nevim,ja s ni v zime nejezdim jinak -10stupinku Editováno: 29. Prosinec 2008, autor: Radektuning Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 proč v zimě nejezdíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 tak doufam, ze dnes oprasim brusle a treba zitra uz to pujde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 jestli to venku vydrží, tak to na brusle v tu středu bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky