baurak Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 já byl včera a zůstal jsem v hospě jak opařené, prostě tam kde se hraje kvalitní hudbička, čepuje lahodné pifko a oni pozvou cimbálovku, kurva to byl zas večer lol hrali k tanci a poslechu jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 hrali k tanci a poslechu jo no mě to do tance moc nebralo ale čučel jsem co to bralo řoštěnek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 no mě to do tance moc nebralo ale čučel jsem co to bralo řoštěnek no to kecas?? si je vozral ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 2 MichalF + BadyS: Caau 2 baurak: Sikulka 2 raca: Si teda moc dlouho nespal.. to Bazz este chrni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 2 MichalF + BadyS: Caau 2 baurak: Sikulka 2 raca: Si teda moc dlouho nespal.. to Bazz este chrni to je tak kdyz dementi necham cumet 10cm zeleza z obrubniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 to je tak kdyz dementi necham cumet 10cm zeleza z obrubniku Hmm tak to nastve no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 no to kecas?? si je vozral ne?? se ví, sudové za 8,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Hmm tak to nastve no nakonec to neslo opravit tak me dali novou gumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 se ví, sudové za 8,- tak to jako mistni boss jsi koupil celou becku na stul ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 2 MichalF + BadyS: Caau 2 baurak: Sikulka 2 raca: Si teda moc dlouho nespal.. to Bazz este chrni Ahoj Janičko máme se ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 nakonec to neslo opravit tak me dali novou gumu Sef zas pro zmenu cestou do Raichu boural takze tu zase otravuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Ahoj Janičko máme se ? Perfekto Co u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Sef zas pro zmenu cestou do Raichu boural takze tu zase otravuje chce tvoje auto jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 chce tvoje auto jo Ne ne firemnich tue dost.. Ale zrovna naboural svy soukromi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Ne ne firemnich tue dost.. Ale zrovna naboural svy soukromi jj smolicek pacholicek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 jj smolicek pacholicek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 posledni dny jsou hodne narocny ale jinak pohodicka nejak to zvladam...jak u tebe?? Jojo taky ziju Btw co ste vymyslely s tou besidkou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 co je to zas za VIR ? je mě blbě, všechno mě bolí asi se z toho poseru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Jojo taky ziju Btw co ste vymyslely s tou besidkou ? ja jsem nic nevymyslel ja jsem jen zjistil ten jeden hotel jinak vubec nic...vitto je pryc tak to neni aktualni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 ja jsem nic nevymyslel ja jsem jen zjistil ten jeden hotel jinak vubec nic...vitto je pryc tak to neni aktualni Aha ... no tak uvidime ... sem zvedavej ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Aha ... no tak uvidime ... sem zvedavej ! aspon nekdo ono je taky mozny ze budu pryc az to bude spis je to hodne pravdepodobny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 No sem na to zvedavej co vymyslej ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 No sem na to zvedavej co vymyslej ! to asi kazdej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 (editace) Nuda v praci Editováno: 28. Únor 2008, autor: Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 (editace) Nuda v praci zdravím......mě ta nuda zrovna začala....sakra..... Editováno: 28. Únor 2008, autor: raca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky