jirka3 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Už jsem myslel, že jsi se užral... nee,byl to takovej pohoda obidek s pokecem co a jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 "Taak si vystupte a snazte se nespadnout my si jenom dojdem pro tester" Si myslis ze se mnou neco udelaji 2 sklenicky slivovice jo? Neblazni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Čaues .. jak se vede ? Docela fajn, jak jinak v pátek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 nee,byl to takovej pohoda obidek s pokecem co a jak Tak to jóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 zdravicko paní zastupkyne reditele Asistentkaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Si myslis ze se mnou neco udelaji 2 sklenicky slivovice jo? Neblazni Taky si myslím, že tak zlý to zase nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Docela fajn, jak jinak v pátek... Tjn ,, takze uz se chystas pomalicku na vecerni nalívání jo .. ,, ja u zse nemuzu dockat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Asistentkaaa jej ,,tak skoro no .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Tjn ,, takze uz se chystas pomalicku na vecerni nalívání jo .. ,, ja u zse nemuzu dockat ty blaho,uz jsem tady tri tydna a jeste jsem se nedostal na zadnou kalbu.By se dalo rict,ze jsem na odvykacce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Tjn ,, takze uz se chystas pomalicku na vecerni nalívání jo .. ,, ja u zse nemuzu dockat No večerní nalívání nebude nic extra a na víkend jedeme pryč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 ty blaho,uz jsem tady tri tydna a jeste jsem se nedostal na zadnou kalbu.By se dalo rict,ze jsem na odvykacce Odmašťovna hadr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 ty blaho,uz jsem tady tri tydna a jeste jsem se nedostal na zadnou kalbu.By se dalo rict,ze jsem na odvykacce cau.. Pamatujes jak jsem se vsadil s tou zenskou ,ze nebudu pit ? ..tak uz je to mesic,termin vyprsel a dneska si dam pekne do tela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 No večerní nalívání nebude nic extra a na víkend jedeme pryč... j to se pak musí s mirou no ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 cau.. Pamatujes jak jsem se vsadil s tou zenskou ,ze nebudu pit ? ..tak uz je to mesic,termin vyprsel a dneska si dam pekne do tela ale jo,da se to vydrzet .Aspon kdyby tady meli kofolu.Takze tady chlastam Colu Zero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 ale jo,da se to vydrzet .Aspon kdyby tady meli kofolu.Takze tady chlastam Colu Zero , sis mel do auta dat pípu na kofču ;) ,..ale pak to pivčo chutna o neco vic kdyz ho mas po dlouhe dobe ,.. juj az jsem dostal chut' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 j to se pak musí s mirou no ... No sice nepojedu hned z rána, ale v pondělí jsem byl na jedné vypečené pařbě a tak to pro tento týden docela stačilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 ale jo,da se to vydrzet .Aspon kdyby tady meli kofolu.Takze tady chlastam Colu Zero Hmm, Cola Zero mě zrovna moc heleze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Hmm, Cola Zero mě zrovna moc heleze... nic moc,ale lepsi nez light Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 , sis mel do auta dat pípu na kofču ;) ,..ale pak to pivčo chutna o neco vic kdyz ho mas po dlouhe dobe ,.. juj az jsem dostal chut' pipa by se mi do korzice uz nevesla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Taky si myslím, že tak zlý to zase nebude... Tak tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 No sice nepojedu hned z rána, ale v pondělí jsem byl na jedné vypečené pařbě a tak to pro tento týden docela stačilo... Musela to bejt paradní akcicka ... @Jirka --- joo,,tak treba nejakou mini verzi ..,, ne,co jinak korzič ?., uz je vsecko oukej ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 jej ,,tak skoro no .. To bych hodne povysila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 To bych hodne povysila No ,to by uz ti ta audinka docela sedla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 No ,to by uz ti ta audinka docela sedla Eee to by mi sedla OII RS combi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Musela to bejt paradní akcicka ... @Jirka --- joo,,tak treba nejakou mini verzi ..,, ne,co jinak korzič ?., uz je vsecko oukej ? jasne,jako novej.Akorat s nim tady skoro nejezdim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky