Jero Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Eee to by mi sedla OII RS combi Bila ,snizena s foliemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 nic moc,ale lepsi nez light To je fakt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 jasne,jako novej.Akorat s nim tady skoro nejezdim. Parada,ja byl ted na pravidelnou vymenu,, filtry svicky ,,vycistili mi klapku a octule jezdi jako nikdy ... Cim tam jezdis ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Bila ,snizena s foliemi Modra snizena s foliema na krasnych velkych kolech mnaam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Musela to bejt paradní akcicka ... No špatný to fakt nebylo, holka, co nosila drinky, furt škemrala o tanec, jenže já už jsem měl lehce natroubíno v krabici, takže by to mohlo skončit hromadnou kolizí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Modra snizena s foliema na krasnych velkych kolech mnaam Třeba na 20" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Dobre poobedi..U me teda jeste predobedi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Modra snizena s foliema na krasnych velkych kolech mnaam jsem byl v nedeli v ostrave a cestou z5 jsem jednu potkal,prvne me borec predjel a nervozne prejizdel z leveho pruhu do praveho ,mel jsem Hondici ,rekl jsem si poj si , tech 150 jsem za nim valil ,ale nejak si vsiml ,ze to asi delam schvalne a s tech 150 neuveritelne zrychlil ..takze ..zacinam setrit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Třeba na 20" Eee toe uz moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Dobre poobedi..U me teda jeste predobedi.. Cau mladezniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 No špatný to fakt nebylo, holka, co nosila drinky, furt škemrala o tanec, jenže já už jsem měl lehce natroubíno v krabici, takže by to mohlo skončit hromadnou kolizí... , j to je pak lepsi drzet se stranou ,..byla alespon pěkna ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Dobre poobedi..U me teda jeste predobedi.. Ahojik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Dobre poobedi..U me teda jeste predobedi.. Cao pane ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 jsem byl v nedeli v ostrave a cestou z5 jsem jednu potkal,prvne me borec predjel a nervozne prejizdel z leveho pruhu do praveho ,mel jsem Hondici ,rekl jsem si poj si , tech 150 jsem za nim valil ,ale nejak si vsiml ,ze to asi delam schvalne a s tech 150 neuveritelne zrychlil ..takze ..zacinam setrit Joo tak to sme dva v duchodu kdyz tedka prihodili 500,- si ji mozna koupim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Joo tak to sme dva v duchodu kdyz tedka prihodili 500,- si ji mozna koupim Ale bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Cao pane ! ... Jak to jde?Ja byl vcera rano v Tescu a zasekl jsem se tam u regalu a probiral "krabicky s napisem DubCity".. Mel jsem hooodne velky cukani.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Dobre poobedi..U me teda jeste predobedi.. Zdravíčko Marty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Eee toe uz moc Pro dvojku akorát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Parada,ja byl ted na pravidelnou vymenu,, filtry svicky ,,vycistili mi klapku a octule jezdi jako nikdy ... Cim tam jezdis ? Land Rover Discovery 2,5 TD,rok 2005, Mercedes 3,0 TD,4x4 Toyota Hiace 2,4, 4x4 s hrebama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Dobre poobedi..U me teda jeste predobedi.. Ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Ale bude Toe to hlavni vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 , j to je pak lepsi drzet se stranou ,..byla alespon pěkna ? Jj, je docela pěkná, jmenuje se Hanka, brunetka, cca 175 cm a 50 kg... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Pro dvojku akorát... 18 - 19 akorat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Jak to jde?Ja byl vcera rano v Tescu a zasekl jsem se tam u regalu a probiral "krabicky s napisem DubCity".. Mel jsem hooodne velky cukani.. Pohodicka ,,j,1:43ku uz bych chtel dodelat ,ale porad na to nejak nemam dostatek casu a presne tak,musim sehnat nejaky poradny kolace ,ty DubCity maj paradni kousky,ale bylo by mi lito to rozebrat ,tak asi prikoupim nejaky vetsi modylek octule asi II a kolecky jenom vymenim ,nejaky ten ''chevy bude na seriovkach od skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Jak to jde?Ja byl vcera rano v Tescu a zasekl jsem se tam u regalu a probiral "krabicky s napisem DubCity".. Mel jsem hooodne velky cukani.. A vybral jsi něco...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky