Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

chtěl jsem zeptat jestli je možno dodělat do supa 1,9 / 05 alarm co se do auta dával z výroby? nebo se musí dokoupit nějaký jiný? popřípadě můžete někdo doporučit co jste si tam pořídili?

děkuji

Já jsem si hled po koupi nechal namontovat Magicar 9300, má pager, což je pro mě nezbytné, neboť parkuju na ulici.

Už párkrát mi zachránil auto minimálně od vykradení ;)

• Autor
Já jsem si hled po koupi nechal namontovat Magicar 9300, má pager, což je pro mě nezbytné, neboť parkuju na ulici.

Už párkrát mi zachránil auto minimálně od vykradení ;)

jj diky. koukal jsem na stránky a ted maji nejaký nový s označenim M100AS, Součástí je i dálkový start ale myslím že toto potřebovat nebudu....

Má ještě někdo nějaké zkušenosti?

jj diky. koukal jsem na stránky a ted maji nejaký nový s označenim M100AS, Součástí je i dálkový start ale myslím že toto potřebovat nebudu....

Má ještě někdo nějaké zkušenosti?

Ten můj dálkový start taky umí, ale nemám to zapojený.... Při manuálu a zamčené zpátečce je to stejně nepoužitelný ;)

• Autor
Ten můj dálkový start taky umí, ale nemám to zapojený.... Při manuálu a zamčené zpátečce je to stejně nepoužitelný ;)

jj. pišou tu že by se muselo opouštět vozidlo s nezařazeným rychlostním stupněm a ještě že by z klíče musel být imobilizér v autě....a odemykání auta se děje jak? klíčem a pak tím magicarem?

Chtěl jsem se zeptat jestli je to složíté na instalaci. Chtěl bych hlídání vnitřního prostoru a mořná i ten náklon vozizdla.

• Autor

A ještě jak je to s výdrží baterky v ovladači....? jsem někde četl že se musí měnit co chvila....

Auto odemykám i zamykám pagerem, klíč používám jen na startování a někdy na otevírání kuftu.

Jinak obyč alkalická baterka mi v pageru vydrží tak rok, nemám s tím problém

Jinak co se čidel týká, mám tam 2 otřesová a 2 mikrovlná(prostorová), ale ty jsem si dodělával, nejsou součástí balení. Instalace, pokud to děláš opravdu pořádně, tak celé odpoledne

Upraveno od Miky-Praha

• Autor
Auto odemykám i zamykám pagerem, klíč používám jen na startování a někdy na otevírání kuftu.

Jinak obyč alkalická baterka mi v pageru vydrží tak rok, nemám s tím problém

Jinak co se čidel týká, mám tam 2 otřesová a 2 mikrovlná(prostorová), ale ty jsem si dodělával, nejsou součástí balení. Instalace, pokud to děláš opravdu pořádně, tak celé odpoledne

A ješte jedna věc.... našel jsem tady na foru že jsi psal před 2 mesici že ti vydrzi batreka 2 dny. čím to bylo?

jj, to je pravda, pager proběhl servisem a je to v pohodě....nějaký jumper v pageru odešel do věčných lovišť. Od té doby mám pořád baterii na full čárkách ;)

Ja mam jablotron Atos s GPS a parada....

Originální alarm od Škodovky si nedávej, pokud o auto nechceš přijít ...

Originální alarm od Škodovky si nedávej, pokud o auto nechceš přijít ...

TAK TAK. PRAVDU MAS. :palec2: :palec2:

No já tam mám origo alarm,ale dovybavil bych auto ještě nějakým GPS nebo pagerem,ale nevím jakým a jestli to půjde.Taky je určující cena.Máte někdo nějaký tip?

• 1 měsíc později...

Dej na mě, ten origo alarm je nanic i když ho doplníš...

Upraveno od seler

Dej na mě, ten origo alarm je nanic i když ho doplníš...

Máš pravdu,jenže když už to tam všechno je tak co stím.

No já tam mám taky origo alarm,ale nic mě nezabránilo tam dát ještě Jablotrona.. 2 alarmy lepší jak jeden k hovnu........

No já tam mám taky origo alarm,ale nic mě nezabránilo tam dát ještě Jablotrona.. 2 alarmy lepší jak jeden k hovnu........

Souhlas pane,doplním to ještě jedním,ale nejdřív tam fláknu to gps

Souhlas pane,doplním to ještě jedním,ale nejdřív tam fláknu to gps

Jj GPS je supr taky ho mam a nemuzu si to vynachvalit ;)

Jj GPS je supr taky ho mam a nemuzu si to vynachvalit ;)

ty máš hlavně zajímavá kola koukám.Hoď detail ať se pořádně mrknu. :palec2:

ty máš hlavně zajímavá kola koukám.Hoď detail ať se pořádně mrknu. :palec2:

Jo kdyby byli moje nezlobyl bych se ale tohle je foto z googlu,mne se na stribrnym strasne moc libi chrom nebo lesteny kola :):):):)

Jo kdyby byli moje nezlobyl bych se ale tohle je foto z googlu,mne se na stribrnym strasne moc libi chrom nebo lesteny kola :):):):)

Tak to jsem pěkně přestřelil.Ale zajímavá jsou. ;)

Tak to jsem pěkně přestřelil.Ale zajímavá jsou. ;)

Jukni se do Kvalita laku na supoj dal sem tam naky fotky Supiku na peknejch kolach ;)

chtel sem to dat sem ale poplet sem to a je to u toho laku..... :)

Jukni se do Kvalita laku na supoj dal sem tam naky fotky Supiku na peknejch kolach ;)

chtel sem to dat sem ale poplet sem to a je to u toho laku..... :)

jo jo neboj už jsem je zaregistroval.Paráda. :palec2:

• 1 měsíc později...
  • Autor

ahoj,

nemate nekdo montazni navod na supa kam co kde prijde na ten magicar M100AS?

budu si to brzo kupovat tak potrebuju nastudovat kam co prijde popripade co mam jeste dokoupit.....

diky

• Autor

Tak jeste otazku: jsem hodne casto cetl ze u octavie a asi aji superba se musi signalizace otevreni dveri tahat ze stropniho svetla. Bude teda problem ze kdyz budu odchazet od auta tak nebudu moci zamknout nez zhasne svetlo. nebo jak to bude....? chtel bych to resit nejak elegantne ale rozdelavat dvere se me moc nechce.

I kdyz mozna kdyby se prodlouzi zamikaci pulz tak snad by to mohlo, protoze kdyz zamcu auto tak ted mi vse zhasne.... diky za rady

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.