joujou Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 kolbenky zas.... já mám noční....ale ráno se budu smát těm co pujdou do práce...a já pujdu chrápat.... a nebo do školy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 a nebo do školy Taky se dočkáš arbaitu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 včerejší boky v Mimoňi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Taky se dočkáš arbaitu... tak jediný pozitivum ze školy je že se nemusí makat..a z kolbenky zase ty fufniky..ale musí jich bejt víc a ne jen nejaký přičmrknutí tu a tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 a ochutnávka ze dneška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 a ochutnávka ze dneška s kým že pak si to tam byl? ta modrá fabča? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 a ochutnávka ze dneška pěkné hned bych tak zajezdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 bokiiiiiiiiiiiiii Fidelek, jukni do Vaše Fábia, má tam Topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 s kým že pak si to tam byl? ta modrá fabča? vypada to na fidelka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 bokiiiiiiiiiiiiiiFidelek, jukni do Vaše Fábia, má tam Topic THx.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Pěkný fotečky Tome, nepojedete příští sobotu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 já si myslím, že v sobotu tam bude podstatně méně sněhu. Má přijít oteplení. Přes den to povolí a v noci bude mrznout. To co je rozježděný bude přemrzlý, takže dobrý na zničení auta. Kdo nejel dnes a nebo maximálně zítra, tak si nezajezdí. Já drandil jen, že to byl prašan. Jinak bych urval lízátko i s nárazníkem. Ale těžko říct, jak to bude vypadat za tejden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 hosi, a nebojite sa ze pod snehom bude cakat nejaky kamen, drevo alebo flasa (lahev)? alebo to je ten pravy adrenalin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 No nechám se překvapit, ale teď jsem koukal na počasí a v sobotu 5 nad nulou takže asi mám smolíka. Snad ještě napadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 hosi, a nebojite sa ze pod snehom bude cakat nejaky kamen, drevo alebo flasa (lahev)? alebo to je ten pravy adrenalin? e-e tam pořád někdo jezdí, takže by to bylo nabraný už dávno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 super fotky!!! hlavně ta poslední... kdybych to věděl včas, tak jsem taky přijel... mám to cca 75 km.. to se dá hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 včas to nevěděl nikdo. Já to mám 40 km a byl jsem včera i dnes. Je to zábava, která za to stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 jenže já byl včera na chalupě a dneska jsem se musel věnovat mladý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 e-e tam pořád někdo jezdí, takže by to bylo nabraný už dávno no jo, tak to mate fajn ja som na podobne ucely pred rokmi ked som este ani nemal vodicak vyuzival velke prazdne parkovisko v meste - momentalne tam uz ale stoji nakupne centrum a budova mojho zamestnavatela :S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Pekne kluciii, je videt,ze jste se konecne vyradili nebyt to tak daleko, tak si jedu taky zalepit kolecka snehem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 sněhotrony jsou in Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Ta poslední fotka je Bobe, hodně dost krutá Muselo to bejt na tom sněhu ale žrádlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 jj, zalit specialni hmotou aby i v lete se takto krasne zarily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 panoráma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.