Přejít na obsah

!! Reseni s navyjenim pasu !!


lukkkas123

Doporučené příspěvky

Ahoj mel jsem stejny problem jako spousta dalsich lidi se slabym navijenim pasu. Napdalo mne zajimave reseni a perfektne funguje. Mam koupen konretne v bauhausu sprej orange na osetreni palubky s antistatickou upravou. Kdyzho pouzijete stane se docela dost hladka. Pouzil jsem to i na pant prez ktery jde pas a a nechal hvili pusobit a pak prostril tenky hadrik a prelestil a funguje to skvele tahne jak novy. vyzkousejte doporucuji. Asi by i hodne pomohlo splichnout samotny pas ale u me nebylo potreba funguje i jenom dukladne prostiknuti a a pak prelesteni te spony na sloupky pak napiste jak jste dopadly . Cau Lukas

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ted jsme se o tom bavil s kamosem ze skodovky a on mi rikal ze jak je ta sterbina pres kterrou jde pas tak mam vzit jemny smirkovy papir a trosku to zbrousnout, a pasy vycistit necim co ce se pouziva na autopotahy a ze to pomuze, takze se na to chystam a dam vedet ;)

V návodu je napsáno, že na pásy se nemá používat ŽÁDNÁ chemie. Pásy jsou důležity a do toho bych nešel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyzkoušel jsem a funguje to bezvadně :palec2:. Vzal jsem to sprejem na vnější plasty udělá to takový supr hladký povrch stříkl jsem to nahoru jak je pás ohlý a pak tu štěrbynu kde pás vyjíždí z toho plastu. Jarová voda mi nepomohla ale toto ano

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska rano jsme to taky striknul tim sprejem co tu je na fotce pouzivam ho na plasty tak jsme ho nasel v garazi a vyzkousel, je to super, ale jak dlouho to taky vydrzi ze?

Není nic jednodušího než to tam stříknout znova ;) Já ještě trošku zbrousím tu hranu jak to vyjíždí šmirglem pod vodu a bude to perfektní

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Taky potvrzuji zlepšení navíjení pásu po použití spreje na palubku.

A propo mám toho upínacího jezdce z druhé strany pasu tzn. na straně k B sloupku - neřešil to někdo - napadlo mně stříknout sprej na kousek pásu, ten přehnout a zkusit protáhnout zkrz štěrbinu toho jezdce?? :huh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Taky jsem to tak delal u Favorita- jeste k tomu jsem rozebral celej navíječ - pruzina me prastila pres prst a mel jsem co delat abych ji tam zpet dostal :) - jinak namazal jsem hlavne obe steny kam se to naviji - pak hlavne delalo dobre natoceny navijec - aby nenavijel na stranu a pak jak tady - strany pasu postrikat napr. lestenkou - proste nejakym bez barv. voskem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...