Publikováno Leden 9, 200817 r Zdravim, na octavii 81kw TDI, 2002 mi vrzga predna naprava (stabilizator) pri prepruzeni. Co konkretne treba vymenit, namazat aby to bolo ok? Su to tie 2 gumove lozka, alebo plastovy klb co spaja stabilizator s ramenom? Vdaka. Marian.
Leden 9, 200817 r Zdravim,na octavii 81kw TDI, 2002 mi vrzga predna naprava (stabilizator) pri prepruzeni. Co konkretne treba vymenit, namazat aby to bolo ok? Su to tie 2 gumove lozka, alebo plastovy klb co spaja stabilizator s ramenom? Vdaka. Marian. Cau. su to gumove lozka na stabilizatore. VYMENIT!!! cena 1kus od 100.- do 400.-
Leden 9, 200817 r Zdravim,na octavii 81kw TDI, 2002 mi vrzga predna naprava (stabilizator) pri prepruzeni. Co konkretne treba vymenit, namazat aby to bolo ok? Su to tie 2 gumove lozka, alebo plastovy klb co spaja stabilizator s ramenom? Vdaka. Marian. J je měnil, ale stejně jsem je musel pořádně promazat vazelínou, protože vrzaly i ty nový.
Leden 10, 200817 r Oni hodně často vržou ty neoriginální gumy. Když tam dáš origo, vrzat určitě nebudou. Promazání pomůže, ale jen na chvíly. A jak už psali kologevé, budou to ty lůžka.
Leden 10, 200817 r Autor Oni hodně často vržou ty neoriginální gumy. Když tam dáš origo, vrzat určitě nebudou. Promazání pomůže, ale jen na chvíly. A jak už psali kologevé, budou to ty lůžka. Vdaka vsektym za radu, idem do toho. Marian.
Leden 10, 200817 r bral jsem febi a to z důvodu, že nechci měnit plechy, starý silentbloky škodovka na mou koktu nedodává, no a po třech měsících začly vrzat (na funkci to samo nemá vliv ale štve to ) tak jsem je sundal a nastříkal keramickou vazelinou, a teď již víc jak rok OK
Leden 19, 200817 r Autor tak som to dnes vymenil. Gumy som kupil podla priemeru stabilizatora priamo v skodovke, 200CZK / kus. Celkom ma prekvapilo, ze nemaju klznu vystelku ako tie povodne. Dufam, ze to nieco vydrzi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.