Publikováno Leden 10, 200817 r Potrebujem nejaku radu alebo popis.Kupil som si kabel KKL USB,v notebooku XP nainstaloval ovladac,Vag com z pribaleneho CD 409.1.....presedel pri tom par hodin,aj nejake diskusie cital...a vysledok nasledujuce hlasky: Pri teste kabla : Port status : OK Interface : FOUND TYPE : SERIAL PASS - THROUGH OPTO/ISO : NO ROSS TECH DESING : NO Ked dam skenovat tak napise : NO RESPONSE FROM CONTROLLER /BEZ ODEZVY OD RIADIACEJ JEDNOTKY/ Co sa s tym da robit,poradte? DIK
Leden 11, 200817 r Potrebujem nejaku radu alebo popis.Kupil som si kabel KKL USB,v notebooku XP nainstaloval ovladac,Vag com z pribaleneho CD 409.1.....presedel pri tom par hodin,aj nejake diskusie cital...a vysledok nasledujuce hlasky:Pri teste kabla : Port status : OK Interface : FOUND TYPE : SERIAL PASS - THROUGH OPTO/ISO : NO ROSS TECH DESING : NO Ked dam skenovat tak napise : NO RESPONSE FROM CONTROLLER /BEZ ODEZVY OD RIADIACEJ JEDNOTKY/ Co sa s tym da robit,poradte? DIK MÁŠ ZAPLEJ KLÍČEK?
Leden 12, 200817 r Autor Kluč som mal zapnuty,a skusal som aj nastarovane.... Troska som pocital,a pohral sa s nastavenim portov....KKL USB + vagcom 304 OK.Aka je najvyssia cz verzia Vag comu na tento kabel?
Únor 2, 200817 r 409.1 mám jí v anglině,ale ta 409.1cz chce rozhraní hex Takze to znamena ze ta 409,1CZ je nepouziotelna? lebo na nej mi to nejde, na 409,1Anj to frci v pohode. A neviete aka je najnovsia verzia CZ, teda nizsia ako 409,1CZ ktora funguje? Dikes.
Únor 2, 200817 r nižší je 304 máš to do USB ? nebo do COMky Je to USB. Kde stiahnem tu 304ku? Upraveno Únor 3, 200817 r od peto105L
Únor 4, 200817 r Je to USB. Kde stiahnem tu 304ku? a nemáš na tom převodník COM-USB ? nebo je to samostatnej kabel do USB ? podle mě pokud nejede 409 nepojede ani 304 Upraveno Únor 4, 200817 r od Vaša
Únor 7, 200817 r a nemáš na tom převodník COM-USB ? nebo je to samostatnej kabel do USB ?podle mě pokud nejede 409 nepojede ani 304 Je to bez prevodnika . Origo USB kabel.
Únor 7, 200817 r Je to USB. Kde stiahnem tu 304ku? Stiahni si ju tu je to v češtine aj VIS-2 smazan link na warez
Únor 7, 200817 r Stiahni si ju tu je to v češtine aj VIS-2smazan link na warez Diky moc , ale s tou rustinou si veru ja neporadim....nejak ma to blokuje a tomu fakt nerozumiem.... Ale dik vikino ze si napisal.
Únor 8, 200817 r Peto ak chceš pošlem ti to OK to by bolo super. posli mi to ma mail - peto105L@centrum.sk - ..................... Diki moc: Dakedy zajdeme .
Únor 13, 200817 r Chlapi, pomůžete? WIN Vista, kabel USB-OBDII - jaká verze VAGu v češtině bude fungovat a kde ho stáhnu (nebo nepošlete někdo prosím na mail?) Jak pročítám všechny ty diskuse, pokaždé se to tře mezi systémem, kabelem, a verzí VAGU. Budu vděčný za rady i tipy. Díky moc
Březen 19, 200817 r Troska som pocital,a pohral sa s nastavenim portov....KKL USB + vagcom 304 OK.Aka je najvyssia cz verzia Vag comu na tento kabel? já mám úplně stejný problém - asi neumím nastavit ten správný port na notebuku XP - mám 4xUSB přípojky a když do některé z nich dám kabel tak ve vlastnostech PC...porty... se mi objevují jako COM20, 21, 22 a 23 - ale ve VAGCOMU při testu kabelu mám pouze porty COM1 až 4 - nejde ani VAG 304CZ ani 409US objevují se stejné hlášky - babo raď
Březen 19, 200817 r já mám úplně stejný problém - asi neumím nastavit ten správný port na notebuku XP - mám 4xUSB přípojky a když do některé z nich dám kabel tak ve vlastnostech PC...porty... se mi objevují jako COM20, 21, 22 a 23 - ale ve VAGCOMU při testu kabelu mám pouze porty COM1 až 4 - nejde ani VAG 304CZ ani 409US objevují se stejné hlášky - babo raď V těch vlastnostech portů ve správci zařízení se dá v jedné ze záložek změnit číslo com portu z té dvacítky na třeba 4, jen to určitě vyhodí hlášku že toto číslo je již obsazeno, stačí ji odkliknout a kabel je již na com4 ...
Březen 19, 200817 r V těch vlastnostech portů ve správci zařízení se dá v jedné ze záložek změnit číslo com portu z té dvacítky na třeba 4, jen to určitě vyhodí hlášku že toto číslo je již obsazeno, stačí ji odkliknout a kabel je již na com4 ... tak jsem ty USB serial porty ručně přepsal, ale test kabelu ve VAGu neúspěšný --------------------------- VAG-COM: Port Test --------------------------- COM Port Status: OK Interface Status: 3 - Nenalezen nebo nepřipraven! --------------------------- Upraveno Březen 19, 200817 r od Ignác
Březen 19, 200817 r tak jsem ty USB serial porty ručně přepsal, ale test kabelu ve VAGu neúspěšný --------------------------- VAG-COM: Port Test --------------------------- COM Port Status: OK Interface Status: 3 - Nenalezen nebo nepřipraven! --------------------------- A bylo to připojené k autu a zapnutý klíček? A na jakém portu to je nastavené? Dal bych to až na com 4 je možné že ty první budou obsazené nějakým zařízením ...
Duben 18, 200817 r Nemohol by mi niekto na email poslat VAG 304 CZ a VIS 2.0 spadol mi system a nemozem to nikde najst. email: jankechpavol@centrum.sk
Duben 29, 200817 r Nechcem zakladat druhu temu tak sa to spytam tu. Kamarat mi dal kabel tacho II interface a vystup to ma na rs232 ci com alebo ako sa to povie. Kupil som ktomu kabel com-usb (st-lab)a zapojil do notebooku nainstaloval ovladac kabla. Nainstaloval vag com 304 a v nastaveniach som zvolil com3 kabel odtestoval vsetko dalo ok okrem Interface Status: 3 - Nenalezen nebo nepřipraven! A ked dam citat napriklad jednotku motoru tak to odosiela a prijma aspon minutu a potom napisem ze nekomunikuje s jednotkou uz fakt neviem co stym. Ak sa stym niekto stretol nech poradi, diki Alebo by som aj prijal od niekoho nejake skolenie ohladom diagnostiky. Cenu potom dohodneme pri pivku . Co da sa nato niekto? Dik Poslite SZ A nie som Lama to sa tak len tvarim Upraveno Duben 29, 200817 r od misom
Květen 2, 200817 r Zdravím.Chlapi nemáte nekdo z vás diag.příručku VIS 2.0? Jsem lama a potřeboval bych si ji přečíst.Můj email tomis.pavel@homecity.cz Díky
Květen 2, 200817 r Zdravím.Chlapi nemáte nekdo z vás diag.příručku VIS 2.0? Jsem lama a potřeboval bych si ji přečíst.Můj email tomis.pavel@homecity.cz Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.