Květen 2, 200817 r Pekne ale asi to tu nema co robit OMG ked mas problem s kablom tak to nedavaj do manualov
Květen 3, 200817 r Juke.box. Díky za email.Byl jsi pohotový. A mám takovou otázku. Mám autom.diagnostiku VAG 5053. Není potřeba k tomu počitač.Zajímalo by mne jestli to někdo vlastní a jaké má zkušenosti. Link na tu diagnostiku posílám. http://www.motordiag.cz/produkt/vag5053can
Květen 9, 200817 r Ahoj Potřeboval bych rovněž poradit ohledně VAG-COM 304 a Kabelu VAG-KKL.Koupil jsem si to tady prostřednictvím bazaru a nainstaloval do noťase. Když to chci vyzkoušet, zapojím kabel do auta(kontrolka na zástrčce svítí) ,klíček zapnutej. V tom základním menu mi to udělá LED test OK, a napíše to: COM Port status: OK, Interface status: 5- modem Když zadám třeba vyhledání řídících jednotek napíše mi to po chvíli : Adapter Status=5 adapter nepřipraven. Jelikož to používám poprvé nevím co s tím dál. Děkuji za případnou radu a pomoc.
Květen 9, 200817 r Nezakládej nové téma - o pár řádek níže se to řeší. Nebo ti admin šoupne varování.
Květen 9, 200817 r Přesně tak - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...37299&st=25 Ale to co tobě mi taky někdy dělá a stačí vytáhnout kabel z noťase, zase ho tam strčit, dát test kebelu a už to funguje.
Květen 9, 200817 r Nezakládej nové téma - o pár řádek níže se to řeší. Nebo ti admin šoupne varování. To je sice pěkná odpověď ale mě neřeší problém s VAGEM
Květen 9, 200817 r ahoj taky mam problem s VAC-COM 304 CZ a kabelem KKL USB ...... kdyz v nastaveni portu zvolim COM 1 nebo COM 2 nebo COM 4 tak mi to napise port nedostupny, kdyz zvolim port COM 3 tak napise: COM port status: OK Interface status = 5-modem! kdyz zkusim autoscan nebo hledani RJ tak mi to napise: Adapter status = 5 adapter nepripraven Jinak mam notebook s vistama 32 bit kabel pripojeny klicek zaonuty ale pise to to same i kdyz neni notebook pripojen k autu, kontrolka LED sviti. Uz vazne nevim co s tim
Květen 9, 200817 r Tu je tema instalacne manualy!!! Tu sa davaju navody a nie prosby o pomoc. Chod do prislusnej kategorie a tam si tuto problematiku vyhladaj!
Květen 9, 200817 r ahojtaky mam problem s VAC-COM 304 CZ a kabelem KKL USB ...... kdyz v nastaveni portu zvolim COM 1 nebo COM 2 nebo COM 4 tak mi to napise port nedostupny, kdyz zvolim port COM 3 tak napise: COM port status: OK Interface status = 5-modem! kdyz zkusim autoscan nebo hledani RJ tak mi to napise: Adapter status = 5 adapter nepripraven Jinak mam notebook s vistama 32 bit kabel pripojeny klicek zaonuty ale pise to to same i kdyz neni notebook pripojen k autu, kontrolka LED sviti. Uz vazne nevim co s tim Jestli to nemá souvislost s OS VISTA? Zkus to pročíst jestli ti to pomůže tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...11&hl=vista Ale stejně si myslím, že to bude v portech - po mých zkušenostech taky jsem měl z toho hlavu v pejru
Květen 9, 200817 r ahojtaky mam problem s VAC-COM 304 CZ a kabelem KKL USB ...... kdyz v nastaveni portu zvolim COM 1 nebo COM 2 nebo COM 4 tak mi to napise port nedostupny, kdyz zvolim port COM 3 tak napise: COM port status: OK Interface status = 5-modem! kdyz zkusim autoscan nebo hledani RJ tak mi to napise: Adapter status = 5 adapter nepripraven Jinak mam notebook s vistama 32 bit kabel pripojeny klicek zaonuty ale pise to to same i kdyz neni notebook pripojen k autu, kontrolka LED sviti. Uz vazne nevim co s tim Ještě bych vlezl do BIOSu toho notenbooku a tam bych zakázal integrovaný modem. Nebo alespoň ho zakázat ve správci zařízení ve windowsech, pak by se mohl ten port 3 uvolnit a použít ho pro kabel....
Květen 10, 200817 r Tu je tema instalacne manualy!!!Tu sa davaju navody a nie prosby o pomoc. Chod do prislusnej kategorie a tam si tuto problematiku vyhladaj! Dík za radu opravdu k nezaplacení, když nevíš na co se ptám a nechceš nebo neumíš pomoci , raději mlč
Květen 10, 200817 r No tak sem zakazal ten modem a ted mi to pise u vsech nedostupny .... jak mam udelat aby to USB bylo jeden z tech com portu ? Psali ste tu ze se to da nak ve spravci zarizeni prepsat no ale nejak sem na to neprisel ... predem dik
Květen 11, 200817 r No ještě napíšu jak jsem to vyřešil kdyby měl někdo podobnej problém takže sem zakázal ten modem ... což ani nebylo nutný no a pak sem stahl tohle: http://www.ftdichip.com/Drivers/CDM/CDM%202.04.06.exe tim sem vytvoril virtualni COM port u kteryho sem ve spravci zarizeni nastavil cislo na kolik sem potreboval (4) no a pak uz to bylo vlastne hotovy zejo podle me byl problem jen v tom ze kdyz sem pripojil ten kabel tak si visty sami nainstalovaly naky ovladace a pak uz se nechteli aktualizovat z tech co byli na tom CD takze sem nemel vlastne zadnej com port. No to je asi vse Upraveno Květen 11, 200817 r od tuareg1
Květen 15, 200817 r ...ahoj, nemáte niekto český manuál na VAG COM 704.1 ?. ... mám anglickú verziu a nerád by som niečo pri diagnostike popsul... ďakujem za každú pomoc...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.