Vaša Vloženo 3. Květen 2008 Vloženo 3. Květen 2008 jaké jsou hodnty v bloku měřených hodnot kanál 024 ??? Citovat
Igorxx Vloženo 3. Květen 2008 Vloženo 3. Květen 2008 jaké jsou hodnty v bloku měřených hodnot kanál 024 ??? co nejdriv zjistim a dam vedet Citovat
maros Vloženo 4. Květen 2008 Vloženo 4. Květen 2008 tak PIN bylo ok a tudíž chyba byla někde u mne - zase měl Vaša pravdu Tak jaka byla chyba ? Citovat
Jenda69 Vloženo 4. Květen 2008 Vloženo 4. Květen 2008 Škodovka může,není důvod proč by nemohla.Vím to na 100%.Jinak i já ho umím zjistit-Kopřivnice.Když něco,tak cosby@centrum.cz Prosím, umí někdo zjistit PIN v Praze nebo na jih od Prahy? Štramberská trúba potažmo Kopřivnice je ode mě moc daleko... PIN nemám, VAG občas hlásí slabý signál od tý budící cívky a než se dostanu k opravě (četl jsem tu, že zlobí vedení), nerad bych, aby mě to někde kvůli takový konině nechalo.. Díky předem Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.