Jump to content

Jak dodělat el.kufr???

Hampli

Recommended Posts

Zdravím, poradí někdo jak dodělat elektrické otevírání 5tých dveří? Nemám el. odskok, otevírám jen z místa řidiče nejspíše zatažením za lanko. Chtěl bych otevírat kufr i z venčí.

Poraďte někdo, co je k tomu potřeba a jak na to?? ;)

Díky všem co přispějou.

Zdravím, poradí někdo jak dodělat elektrické otevírání 5tých dveří? Nemám el. odskok, otevírám jen z místa řidiče nejspíše zatažením za lanko. Chtěl bych otevírat kufr i z venčí.

Poraďte někdo, co je k tomu potřeba a jak na to?? ;)

Díky všem co přispějou.

Pokial chces otvarat dvere z vonku tak budes potrebovat toto. http://www.akonatoauto.ic.cz/index.php?akc...0&menuid4=0

Ale pokial mas alarm tak by som radsiel na otvaranie dveri s alarmom na dialku.

Na dalku nepotrebuju. Neco takoveho jsem si predstavoval.

myslím že u fabie od určitého roku už nebylo tlačítko na otevření kufru na zadních dvěřích a šlo to otevřit jen od řidiče nebo v případě dálkového centrálu přes ovladač centrálu (samozřejmě s odskokem)

Nemate nekdo zkusenost s takovouto sadou na dodelani el. 5tych dveri? Zajima me mikrospinac dveri, jestli to je cela klika jako standardne.

Ja som si to dorobil , ale iba na dialku. Funguje to dobre. Co sa tyka hentoho mikrosnimaca , tak ten sa montuje priamo pod klucku , neviem kde presne pozri tento navod.

cl25fb.pdf

• 1 month later...

Tak to taky nejde. Ale mam novy poznatek, odpojil jsem jejich ridici jednotku a kdyz mam zavrenej kufr a zmacku spinac, tak se mi rozsviti svetelko v kufru.

Pak mam jeste dalsi nesrovnalosti, ale jsou to jen drobnosti. V navodu pisou, ze do BSG do XS-5 pozice 4 vede hnedo-modry vodic, ale me tam vede hnedo-zeleny. Akorat nechapu, proc ho mam prerusovat, to mi pak nepujde preci indikace ze spinace v zamku kufru??