Hampli Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Zdravím, poradí někdo jak dodělat elektrické otevírání 5tých dveří? Nemám el. odskok, otevírám jen z místa řidiče nejspíše zatažením za lanko. Chtěl bych otevírat kufr i z venčí. Poraďte někdo, co je k tomu potřeba a jak na to?? Díky všem co přispějou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto105L Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Zdravím, poradí někdo jak dodělat elektrické otevírání 5tých dveří? Nemám el. odskok, otevírám jen z místa řidiče nejspíše zatažením za lanko. Chtěl bych otevírat kufr i z venčí.Poraďte někdo, co je k tomu potřeba a jak na to?? Díky všem co přispějou. Pokial chces otvarat dvere z vonku tak budes potrebovat toto. http://www.akonatoauto.ic.cz/index.php?akc...0&menuid4=0 Ale pokial mas alarm tak by som radsiel na otvaranie dveri s alarmom na dialku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Pokial chces otvarat dvere z vonku tak budes potrebovat toto. http://www.akonatoauto.ic.cz/index.php?akc...0&menuid4=0Ale pokial mas alarm tak by som radsiel na otvaranie dveri s alarmom na dialku. Na dalku nepotrebuju. Neco takoveho jsem si predstavoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Nemate nekdo zkusenost s takovouto sadou na dodelani el. 5tych dveri? Zajima me mikrospinac dveri, jestli to je cela klika jako standardne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Na dalku nepotrebuju. Neco takoveho jsem si predstavoval. myslím že u fabie od určitého roku už nebylo tlačítko na otevření kufru na zadních dvěřích a šlo to otevřit jen od řidiče nebo v případě dálkového centrálu přes ovladač centrálu (samozřejmě s odskokem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto105L Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Nemate nekdo zkusenost s takovouto sadou na dodelani el. 5tych dveri? Zajima me mikrospinac dveri, jestli to je cela klika jako standardne. Ja som si to dorobil , ale iba na dialku. Funguje to dobre. Co sa tyka hentoho mikrosnimaca , tak ten sa montuje priamo pod klucku , neviem kde presne pozri tento navod. cl25fb.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Ked si kupiš presne ten odskok čo je v linku hore sú tam pribalené dva mikro spin. použiješ ten podla r. v. Ked nechceš dialku budeš asi musieť dorobiť nejaké tlačitko! Ja som to montoval teraz v sobotu celkom pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Tak jsem koupil presne tu sadu ( viz. odkaz nahore ) a dnes jsem se dostal k instalaci. Vse jsem zapojil dle schematu a po zamknuti auta mi jde kufr stale otevrit z venku nevite nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Tak jsem koupil presne tu sadu ( viz. odkaz nahore ) a dnes jsem se dostal k instalaci. Vse jsem zapojil dle schematu a po zamknuti auta mi jde kufr stale otevrit z venku nevite nekdo co s tim? Tomu nerozumiem ked zabuchneš kufor tak sa ti nezatvorí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Ne, kdyz mam zabouchnutej kufr a zamknu centralem, tak mi jde kufr stejnak otevrit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Napojil si správne tie vodiče ktoré majú byť paralelne na motory origo centrálu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 17. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Napojil si správne tie vodiče ktoré majú byť paralelne na motory origo centrálu? JJ, jeste jsem to radsi promeril, ale je to spravne. Vidim to na vadnou tu jejich ridici jednotku ( rele ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 jednoducho tie vodiče odpoj a na hnedý pri vypnutom klúči priveď impulz 12V, po tom by sa nemal dať odomknúť kufor a privedením impulzu 12V na modrý by sa mal dať odomknúť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 17. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 jednoducho tie vodiče odpoj a na hnedý pri vypnutom klúči priveď impulz 12V, po tom by sa nemal dať odomknúť kufor a privedením impulzu 12V na modrý by sa mal dať odomknúť. Zkusim, ale az asi pristi vikend. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Tak to taky nejde. Ale mam novy poznatek, odpojil jsem jejich ridici jednotku a kdyz mam zavrenej kufr a zmacku spinac, tak se mi rozsviti svetelko v kufru. Pak mam jeste dalsi nesrovnalosti, ale jsou to jen drobnosti. V navodu pisou, ze do BSG do XS-5 pozice 4 vede hnedo-modry vodic, ale me tam vede hnedo-zeleny. Akorat nechapu, proc ho mam prerusovat, to mi pak nepujde preci indikace ze spinace v zamku kufru?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 aký máš MR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 aký máš MR? 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.