Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Byl jsme se teď dívat na několika OI 4x4 v celkem plný výbavě, celkem dokážu poznat každou výbavu, co auto mám, ale nějak mi uniká, jak je to s kontrolou prasklých žárovek, s čím se to montovalo současně (navi, deš. senzor, MF volant?? ) nebo to bylo extra, prostě mě zajímá, jestli, kdyý to bude mít nějakou výbavu, tak jestli to tam automaticky bude (pochybuju, že mě někdo nechá rozebrat obložení palubky :D )

PS: bavíme se samo o MR 02 až 05 ;)

No já myslím, že to bude extra. No a nejednodušší je vyloupnout žárovku z dálkových/potkávacích a když to začně řvát tak tam kontrola je :D

to taky nevim,ja mam skoro vsechno a aute co slo,ale po vytazeni zadni zarovky me nic neukazuje takze to v aute nemam a pekne me to stve moje fabie rv2000 to mela a sem si na to zvyknul,jak pise lukash vyzkouset tou zarovkou

• Autor

žárovka mě taky už napadla, ale víte, jak ono už stačí, že si k tomu připojim NB s VAGem a každej čumí jak puk, mě jde prostě o to, když kouknu a bude to mít xxx, tak vím, že tam ta kontrola je.

edit: a jelikož jsem blbej, tak mě nenapadlo se kouknout na kódování budíků, kde se to dá poznat, tí ovšem nepadá otázka, jestli se to dávalo s něčím současně

Upraveno od rolbar

a nerožne se ta kontrolka při startu, třeba jako airbagy, ABS, kontrola brzd.oblož apod?

me na fabii to zapipalo a rozsvitila se kontrolka a svitila nez sem vymenil zarovku,byla to kontrolka mezi blinkrama pod kontrolkou tempomatu kterou octavka taky nema

• Autor

podle mě se kontrolka na prasklé žárovky nachází u budíků MR02 a víš pod kontrolkou na nádrž, na maxíku je to pak psané

• 1 rok později...

Je tam na to "ridici jednotka prasklych vlaken zarovek". Na releovym boxu na pozici 13, 14.

Upraveno od kos

a jde to nejak snadno dodelat?

přepojíš 20 drátů a je to

Jestli je to jen o 20ti dratech, tak bych do toho šel :palec2:

• Autor

neni to tak hrozné dodělávat, ale je to spíš už jenom taková machrovinka ;)

napis co mam sehnat a ja dovalim na montaz k tobe:)+bys me mohl zapojit coming home ktery se me vali uz dlouho od jardy ve skrini ;)

delal jsem si to na svym aute :) jednotku mam myslim od rolbare :) je to jednoduche, do cesty vsem zarovkam se vlozi tato krabicka a nakoduje se panel..

• 3 týdny později...
napis co mam sehnat a ja dovalim na montaz k tobe:)+bys me mohl zapojit coming home ktery se me vali uz dlouho od jardy ve skrini ;)

nepřeháněj :palec2::) a kdy bude elekt. sedák ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.