Leden 5, 200916 r Doli: a to je fakt.. Audinky mají přece bixenony. Ty parkovačky nesvítí, jen mlhovky . Dneska jsem viděl OII FL s denním svícením a všiml si, že zadní světla nesvítila stejně jako u Audi
Leden 5, 200916 r Takze se u OII da nastavit aby mlhovky svitily na 50 % bez parkovacek a bez zadnich svetel?
Leden 5, 200916 r A co to obnáší? Napojení notebooku k elektronice? nebo co je k tomu potřeba? VAG. A parkrat kliknout.
Leden 5, 200916 r Kluci jedny šikovny! Asi Vás brzo znásilnim bud jednoho nebo druhého i když k Doli to mám cca 250 km a k Rolbarovi 90 do Pece...
Leden 5, 200916 r Potřeboval bych někoho okolo Prahy, Mělník, Roudnice? Kdo by to uměl... A kolik by to tak stálo?
Leden 5, 200916 r Jestli to je softwarová záležitost jak píše Doli tak by to mohlo stát maximálně 500,-Kč a to možná jsem z drahého kraje (Královehradecký)
Leden 5, 200916 r Jeste aby to bylo k tematu, tak vim ze funkci Comming/Leaving Home pres mlhovky ma treba novej Allroad. Ale myslim ze u OII to nakodovat (zatim) nelze. Romariooo: tady mas ukazku tech svetel.
Leden 5, 200916 r Jeste aby to bylo k tematu, tak vim ze funkci Comming/Leaving Home pres mlhovky ma treba novej Allroad.... myslím, že v lete som to cez hmlovky videl aj na A6ke ale to sú asi rovnaké autá nie?
Leden 6, 200916 r co by stalo dorobenie svetelneho senzoru? a kde to vlastne je?v spatnom zrkadle ako aj senzor dazda?
Leden 6, 200916 r Tak dneska jsem byl u KVAKIHO a všecko jsme nakodovali. Denní svícení na mlhovky 50%, aktivovali jsme druhou zadni mlhovku a nakonec jsme aktivovali i coming a leaving home. Ikdyž nemam tzv. TUNEL na spinaci svetel. Vsechno maka jsem spokojen. Jenom takovy detail nevite nekdo jak udelat to aby pri poloze na parkovacky svitily parkovacky i bez zatazeny rucky? Ted mi to sviti tak ze kdyz mam parkovacky tak mi sviti mlhovky na 50% a kdyz zatahnu rucku tak zhasnou a rozviti se parkovacky. Slo by to udelat tak aby svitili ty mlhovky na 50% jen pri vypnutych svetlech a pri prepnuti na parkovacky svitily jen parkovacky bez ohledu na rucku? Diky doufam ze me nekdo pochopíte
Leden 6, 200916 r Jeste dotaz Doli aktivovali jsme ten comming home a svetla se mi zhasnou po docela dlouhy dobe jde i tato doba nejak nastavit?
Leden 6, 200916 r Ano pokud mas maxidot, tak to lze nastavit tam, myslim ze by to melo byt NASTAVENI->OSVETLENI
Leden 6, 200916 r Krejdy: "tunnel light" nemáš a světelný senzor máš? Ptám se kvůli tomu leaving home, jestli to jde i bez něj.
Leden 6, 200916 r VIKTOR: Nemam ani senzor jde to i bez nej, ale nevim jestli k tomu neni potreba MAXIDOT DOLI: to nastaveni casu mam fakt v tom maxidotu. Diky
Leden 6, 200916 r Zaujímalo by ma čo by policajti u nás povedali na to denné svietenie hmlovkami keď tam mám vymenené žiarovky za žlté Nokya Yellow, máte to tak niekto??? Upraveno Leden 7, 200916 r od lubinob
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.