pepo1717 Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Prosim poslite mi origo zapojenie spinaca pre denne svietenie. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kissj Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Prosim poslite mi origo zapojenie spinaca pre denne svietenie.Dakujem a máš k tomu relé, zástrčky a aj ostané veci čo tam treba mať pri montáží? Ja som montoval orig. a ktomu bol aj schéma zapojenia. Resp. popis zapojenia. Asi tak za 1,5 hod. som to urobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Čo vlastne chceš konkrétne? Schému? Chýba ti v tom disku čo predávaš v podpise? Ak tam máš DP čo je tu stiahnutelná tak denné svietenie tam máš. Prosim poslite mi origo zapojenie spinaca pre denne svietenie.Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Lidi, jde to zapojit tak, že když dálkou otevřu, aby se mi rozsvítily světla jako u OII? Ale aby při startování nezhasly, neb mám výbojky, tak aby se zbytečně nerasovaly. Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Všetko sa dá. Inak je tu o tom téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepo1717 Vloženo 18. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Čo vlastne chceš konkrétne? Schému? Chýba ti v tom disku čo predávaš v podpise? Ak tam máš DP čo je tu stiahnutelná tak denné svietenie tam máš. Hej to tam mam ale nachadza sa to v mojom notebooku ktory mam v BA.A do ba pojdem asi az za mesiac.Tak by som to chcel mat skor.Neoplati sa mi ist ba a hned spat do Žiliny.Asi tak:-() Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 tak daj mail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Všetko sa dá.Inak je tu o tom téma maš odkaz? Nemůžu to najít:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak téma na rozoberanie comming home a leaving home je napr tu: Rozsvícení světel dálkou, ..niečo ako comming home... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=comming+home Práve riešime niečo na vlastný spôsob s Koldom, ale neni času na to a neni hlavne času na testovanie aj keby sme moc chceli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.