Přejít na obsah

Superb II

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak on zatim ten 2.0TDi-CR se zatim dává jen do té nové A4.....zatim ho nemá ani Passat,zrovna včera jsem koukal do VW konfigurátoru a neni tam o něm ani zmínka.

Řekl bych že ty ceny SII vylezou na světlo během Dubna,max.začátkem Května když se má začít prodávat od Června.

Karlosi, včera jsem se stavoval v servisu se objednat s prkotinou na pátek a se známým prodejcem jsme mluvili o SII, výbavy a ceny. Už je mají.

Ukazoval mě stránky pro ně. Trochu mě překvapila výbava Comfort, že je menší než Ambiet.

Po čtení zde, ve smyslu benzín - diesel, jsem se ptal na ceny. Cenu 1.8 mě říkal, že v Ambiet by něco vymyslel (sleva) a byla by určitě kolem 700.

Zítra tam jedu a zkusím zjistit více.

Vloženo
Tak on zatim ten 2.0TDi-CR se zatim dává jen do té nové A4.....zatim ho nemá ani Passat,zrovna včera jsem koukal do VW konfigurátoru a neni tam o něm ani zmínka.

Řekl bych že ty ceny SII vylezou na světlo během Dubna,max.začátkem Května když se má začít prodávat od Června.

Vždyť myslím Tiguan už má TDi-CR,né?

Vloženo

nedávno jsem byl v Teplicích u VW na garančce s Polem a z dlouhý chvíle jsem se bavil z prodejcem na téma motory TDI CR a ten chlap mě přesvědčoval, že je do VW dávají už od podzimu. Tak nevím, co myslel.

Vloženo
nedávno jsem byl v Teplicích u VW na garančce s Polem a z dlouhý chvíle jsem se bavil z prodejcem na téma motory TDI CR a ten chlap mě přesvědčoval, že je do VW dávají už od podzimu. Tak nevím, co myslel.

Jak tu bylo psáno....VW to má zatim jen v Tiguanu,pak Audi v A4 a A6 ty jejich V6TDI-CR to by měli být v součastnosti jediný koncernový CommonRaily.

Vloženo

podle toho co jsem vložil UNUC, tak nebude možná kombinace DSG+nafta+4x4??????

To by mě hoodně mrzelo, pač do budoucna uvažuji o verzi 3,6 nebo nafta. Ovšem chci 4x4 a DSG...

Vloženo

No když už AR porušuje aut. práva na ten dokument (kde je výslovně uvedeno, že je zakázáno ten dokument šířit jakoukoliv formou bez svolení ŠA), tak mohli spíš z toho vytáhnout ostatní zajímavé informace, které v tom dokumentu jsou, třeba jako statistiky prodejů jednotlivých motorizací u SI, popřípadě grafy rozměrů pro porovnání s konkurencí...

kasko: 4x4+DSG jde u TDI 125kW :palec2:

Vloženo
No když už AR porušuje aut. práva na ten dokument (kde je výslovně uvedeno, že je zakázáno ten dokument šířit jakoukoliv formou bez svolení ŠA), tak mohli spíš z toho vytáhnout ostatní zajímavé informace, které v tom dokumentu jsou, třeba jako statistiky prodejů jednotlivých motorizací u SI, popřípadě grafy rozměrů pro porovnání s konkurencí...

kasko: 4x4+DSG jde u TDI 125kW :palec2:

lol

Vloženo (editace)
Co zas? :aggressive::p

Ale je zajímavé číst, že benziny netvořily v roce 2006 ani 11% prodejů... lol

Nic 4x4 s DSG s dieslem jistě zajímavá kombinace. :palec2: ale myslím že tady bude podíl 100% pro 3,6

Editováno: , autor: Mates_XIV

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...