Fan!s Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Superb combi 4x4 - až bude (jestli bude) to bude bomba No taky jsem něco slyšel, že po tom úniku fotek se dělaly nějaké změny na designu. Jedná se jen o ty světla, nebo i něco jiného? No… Ještě něco říkal o předních světlech a mlhovkách,ale nic konkrétního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Tak jsem něco zaslechl od známého.Prý udělali nějaké změny, na designu. Přikládám foto, ale omlouvám se za kvalitu. Tohle by byla změna k lepšímu! Ikdyž ani před tím to nevypadalo zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 (editace) Superba v kombíku (jako je v příspěvku výše) jsem potkal asi před měsícem v Hradci Králové. Akorát byl v modrý barvě a trošku více vymazlenej! Nejdřív jsem myslel, že mě šálí zrak, ale byl to Superb. Editováno: 29. Květen 2007, autor: Com-aaR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 (editace) Superba v kombíku (jako je v příspěvku výše) jsem potkal asi před měsícem v Hradci Králové. Akorát byl v modrý barvě a trošku více vymazlenej! Nejdřív jsem myslel, že mě šálí zrak, ale byl to Superb. No ten kombík ti zrak nešálil, je to isté - kombík bude - som pri vývoji komponentu pre Combi. Neviem či som totu na fóre prehliadol, ale nový Superb bude mať v predu niečo ako parkovacieho asistenta, ktorý zameria parkovacie miesto a pomôže zaparkovať. Ale netešte sa, na aute to vyzaré naozaj ohavne. Podľa komponentov, ktoré vyrábame asi bude aj verzia V8. Neviem, no použité materiáli sú stavané na extrémne teploty od výfukového systému a diel je dosť predimenzovaný. Uvidíme, povedal slepý Editováno: 2. Srpen 2007, autor: Jozef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Uvidíme, povedal slepý To jsem vážně zvědavý co z toho vyleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Už nejen muly, ale i první prototypy jezdí za branami závodu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Už nejen muly, ale i první prototypy jezdí za branami závodu: jo to už je ono kdes to vyštrachal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Mi to přijde jak (lehce) upravená Okta II, ale asi to bude jako duo Fabia II - Roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Ale Georgi, i tady ukazuješ tu malůvku AutoZeitungu? Ale bylo tady celkem mrtvo, takže máš body za oživění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Ale Georgi, i tady ukazuješ tu malůvku AutoZeitungu? Ale bylo tady celkem mrtvo, takže máš body za oživění. Jestli to už někdo dal i do AZ to nevím, jisté ovšem je, že se nejedná o malůvku, ale o reálnou fotku auta, které je ve stejném stádiu, jako byla třeba tahle ranná fotka Roomsteru: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Jestli to už někdo dal i do AZ to nevím, jisté ovšem je, že se nejedná o malůvku, ale o reálnou fotku auta, které je ve stejném stádiu, jako byla třeba tahle ranná fotka Roomsteru: Zdá se, že máš okno správným směrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 GC: měl jsem na mysli tyhle retuš z AZ: Audi A3 cabrio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 .. a tenhle Golf VI. Tyhle fotky jsou si s tím Supem nějak moc podobné, že byměl fotograf vždycky štěstí na polohu auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 ... a nakonec ten samý Sup, tentokráte z archivu AZ: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 No mrkněte na ty fotky pohromadě, příjdou někomu reálné? Je tam nějak moc náhod, třeba ta druhá dlouhá anténa u Golfu a Superbu... Vsadil bych se, že jsou to retuše jednoho a toho samého umělce. Ale je dost možnýá, že to dělal podle poznatků lidí, co mají dobré zdroje a info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 No mrkněte na ty fotky pohromadě, příjdou někomu reálné? Je tam nějak moc náhod, třeba ta druhá dlouhá anténa u Golfu a Superbu... Vsadil bych se, že jsou to retuše jednoho a toho samého umělce. Ale je dost možnýá, že to dělal podle poznatků lidí, co mají dobré zdroje a info. Zajímavéééé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 No mrkněte na ty fotky pohromadě, příjdou někomu reálné? Je tam nějak moc náhod, třeba ta druhá dlouhá anténa u Golfu a Superbu... Vsadil bych se, že jsou to retuše jednoho a toho samého umělce. Ale je dost možnýá, že to dělal podle poznatků lidí, co mají dobré zdroje a info. 1. fotky jsou zcela jistě upravené a to z důvodu, který jsem uvedl výše 2. Stejná anténa? Ale no tak - to mají pokaždé při testech používat jiné testovací náčiní? 3. Napadlo tě, že fotograf může mít třeba dobrý výhled na konkrétní místo na Eřře (test. okruh VW) a proto jsou ty auta vždy v podobné poloze? Zkus nad tím pouvažovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 No mrkněte na ty fotky pohromadě, příjdou někomu reálné? Je tam nějak moc náhod, třeba ta druhá dlouhá anténa u Golfu a Superbu... Vsadil bych se, že jsou to retuše jednoho a toho samého umělce. Ale je dost možnýá, že to dělal podle poznatků lidí, co mají dobré zdroje a info. 1. fotky jsou zcela jistě upravené a to z důvodu, který jsem uvedl výše 2. Stejná anténa? Ale no tak - to mají pokaždé při testech používat jiné testovací náčiní? 3. Napadlo tě, že fotograf může mít třeba dobrý výhled na konkrétní místo na Eřře (test. okruh VW) a proto jsou ty auta vždy v podobné poloze? Zkus nad tím pouvažovat... Třeba to bude fakt stejný fotograf, ale že by se vždycky trefil do stejný pozice auta v zatáčce? Ten stín u A3 je nějak moc podle pravítka... Na druhou stranu jsem takovou fotku viděl jenom u aut koncernu VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Kdy vlastně má být Superb 2 představený??? a kdy třeba i combi či 4x4???? Ví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Kdy vlastně má být Superb 2 představený??? a kdy třeba i combi či 4x4???? Ví někdo? Superb II by měl být myslím v Ženevě na jaře a combi a další varianty asi postupně jako u Fábie, takže asi na podzim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Jinak vzpomeňte na loňský rok a nahánění FII, kdy škodovka nakonec pod tlakem uveřejnila první fotky již před vánocema. A SII už bude vyjíždět na cesty taky, takže oči na pozoru a foťte, foťte, foťte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Kdy vlastně má být Superb 2 představený??? a kdy třeba i combi či 4x4???? Ví někdo? Superb II by měl být myslím v Ženevě na jaře a combi a další varianty asi postupně jako u Fábie, takže asi na podzim. Díky za in fo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Jinak vzpomeňte na loňský rok a nahánění FII, kdy škodovka nakonec pod tlakem uveřejnila první fotky již před vánocema. A SII už bude vyjíždět na cesty taky, takže oči na pozoru a foťte, foťte, foťte. jasne no, sem na to zvedavej jaka to bude honička.. čet sem někde že nejakej časak hodil odmenu za foty SII a docela velkou jen si nepamatuju jak velkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Jinak vzpomeňte na loňský rok a nahánění FII, kdy škodovka nakonec pod tlakem uveřejnila první fotky již před vánocema. A SII už bude vyjíždět na cesty taky, takže oči na pozoru a foťte, foťte, foťte. jasne no, sem na to zvedavej jaka to bude honička.. čet sem někde že nejakej časak hodil odmenu za foty SII a docela velkou jen si nepamatuju jak velkou Myslím, že to byl Svět motorů. 10 000 Kč za foto Superba Combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 "Na silnicích se příští rok objeví nový superb a jeho combi verze." (Dnešní MF Dnes) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.