SKAJA Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 2.0 TDI CR bude naladeny na presne rovnaky vykon ako povodny 2.0 TDI s PD systemom (103kW)? Jo, je to tak, akorát Audi to má se 105kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Jo, je to tak, akorát Audi to má se 105kW no jo, premiova znacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Todle bude fakt lahůdka až to někdo veřejně postaví a vím o čem mluvím Záleží v čem je ten motor jiný, prt. u OII už s tímhle TFSI není místa nazbyt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Záleží v čem je ten motor jiný, prt. u OII už s tímhle TFSI není místa nazbyt... Velikostně bude stejný, IMHO lišit se bude "pouze" uvnitř a to použitými materiály, základní blok bude totožný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Velikostně bude stejný, IMHO lišit se bude "pouze" uvnitř a to použitými materiály, základní blok bude totožný. Taky bych to videl na kliku pisty ojnice a dalsi namahane dily. Jeste jsem koukal ze je tam navic jedna hadice na sani na vzduch .. ale nebyl cas vic studovat odkud kam to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Taky bych to videl na kliku pisty ojnice a dalsi namahane dily. Jeste jsem koukal ze je tam navic jedna hadice na sani na vzduch .. ale nebyl cas vic studovat odkud kam to jde. Tady sou popsany změný, jaký sou mezi těma motorama http://news.auto.cz/nove-modely/audi-utoci...a-bmw-130i.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Sup již zcela odhalen no paradni http://www.novinky.cz/clanek/130309-zcela-...oda-superb.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 http://news.auto.cz/nove-modely/skoda-supe...nicka-data.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Je parádní Ale zezadu mi něco připomíná... Snad Meredes CLS. Ale jinak super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 (editace) To auto je proste naaaaaaaaaaaaaaaaaadherny. Ten pohled ze zadu me proste ohromil .... luxusni limuzina Editováno: 9. leden 2008, autor: gh0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Mě by zajímalo jak to bude s velikostí vnitřku... respektivně místa na zadních sedačkách... po tom zmenšeném rozvoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Nááádhera!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 http://new.skoda-auto.com/CZE/model/newsup...es/Gallery.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Fakt povedenej. Kdy by se měl začít prodávat? Vím je z článků že má být ofic.představen v Březnu....a co prodej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Fakt povedenej. Kdy by se měl začít prodávat? Vím je z článků že má být ofic.představen v Březnu....a co prodej? Asi duben, kveten... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Asi duben, kveten... Někde jsem četl, že až od června. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Jako hezkej je, ale nelíbí se mi tam, jak ten zadek převisuje o tolik zadní nápravu. Taky mohli udělat jen o trošku větší rozvor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Mě se dost líbí.Ten současnej mě nikdy moc neohromil,ale tenhle už bude dost dobrej. Četl jsem že má být i v zákl.verzi levnější než ten současnej a třídově nad Passatem,řazenej k A6.On bude sice možná v tí zakl.výbavě o kapku levnější,ale za to v tí lepší bude na 100% zas dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Mě se dost líbí.Ten současnej mě nikdy moc neohromil,ale tenhle už bude dost dobrej.Četl jsem že má být i v zákl.verzi levnější než ten současnej a třídově nad Passatem,řazenej k A6.On bude sice možná v tí zakl.výbavě o kapku levnější,ale za to v tí lepší bude na 100% zas dražší. Tak to me se libi ten soucasnej a ten novej zatim nevim, uvidime az ho uvidime LIVE ! Fotky zkreslujou. Jinak ten soucasnej sup je luxus, oproti treba octuli nebo OII to je uplne jina liga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 at tu mam fotky pekne ve velkym, takle se mi doooost líbííí nevíet co to je za barvičku? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Tak musím se taky přidat ke kladnému hodnocení, je to fakt pěkný..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Nový Superb se mi opravdu líbí, jsem zvědavý na interier, motory a samozřejmě cenu. Zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Tak to me se libi ten soucasnej a ten novej zatim nevim, uvidime az ho uvidime LIVE ! Fotky zkreslujou. Jinak ten soucasnej sup je luxus, oproti treba octuli nebo OII to je uplne jina liga. Jel si někdy ze Superbem a pak s Oct.II? Protože já někokrát ano(v Comfortu s 1.9TDi 96kw)a měl jsem i několik let Passaty a mužu říct že oproti Oct.II má jízdní vlastnosti horší,ano je celkově měkčí,ale tim to končí a interiér na měl působil dost levně a po přesednutí zpět do mojich současných Oct.II v Eleganci jsem si připad že jsem sednul do lepšího auta a to bez nějakých předsudků.A naopak znám tak min.tři lidi co přesednuli ze svého Superba do pujčené Oct.II a po prvních km řekly že si hned uvědomily že Superb potřebuje obnovu že je dosti zastaralej. U Oct.II mě jediné tak nějak vadí ten širokej střed.panel kterej ten interiér zužuje,jinak ve skutečnosti má Oct.II o 9mm na šírku více než stávající Superb,ale přitom Oct.II působí na šířku útulněji. Tim současného Superba nehanim,to v žádnym případě,ale rozhodně to neni jiná liga...naopak Oct.II mi přijde a nejen mě o dost modernějsí a propracovanější auto. Já když prodával tehdy Passaty a šel jsem do Škodovky,tak první zkušební jízda po té byla ze Superbem a prostě mi vůbec nic neřekl,prostě taková prodloužená levnější verze Passatu,to Oct.II mě zaujala hned po usednutí za volant. A už jen to že ten nový Superb byl měl mít nápravy s Oct.II(teda dle článku),jaká bude zkutečnost to se uvidí. Každopádně jestli bude ten novej Superb takovej jak se o něm psalo tak min.dva pokoupim do firmy,to už je ted u mě jasné,protože se mi fakt dosti líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.