Březen 27, 200817 r Tak on zatim ten 2.0TDi-CR se zatim dává jen do té nové A4.....zatim ho nemá ani Passat,zrovna včera jsem koukal do VW konfigurátoru a neni tam o něm ani zmínka.Řekl bych že ty ceny SII vylezou na světlo během Dubna,max.začátkem Května když se má začít prodávat od Června. Karlosi, včera jsem se stavoval v servisu se objednat s prkotinou na pátek a se známým prodejcem jsme mluvili o SII, výbavy a ceny. Už je mají. Ukazoval mě stránky pro ně. Trochu mě překvapila výbava Comfort, že je menší než Ambiet. Po čtení zde, ve smyslu benzín - diesel, jsem se ptal na ceny. Cenu 1.8 mě říkal, že v Ambiet by něco vymyslel (sleva) a byla by určitě kolem 700. Zítra tam jedu a zkusím zjistit více.
Březen 27, 200817 r Tak on zatim ten 2.0TDi-CR se zatim dává jen do té nové A4.....zatim ho nemá ani Passat,zrovna včera jsem koukal do VW konfigurátoru a neni tam o něm ani zmínka.Řekl bych že ty ceny SII vylezou na světlo během Dubna,max.začátkem Května když se má začít prodávat od Června. Vždyť myslím Tiguan už má TDi-CR,né?
Březen 27, 200817 r Vždyť myslím Tiguan už má TDi-CR,né? Pravda ...na toho jsem zapoměl....ale to bude tak z VW vše....bych teda řekl.
Březen 27, 200817 r Pravda ...na toho jsem zapoměl....ale to bude tak z VW vše....bych teda řekl. A co OII RS TDI?
Březen 27, 200817 r Neverim. Maximálně cipem. Klidně bych se s tebou vsadil. Ale byl by si dost v nevýhodě a to by nebylo fér. Vzhledem k okolnostem co nejdsou popsat
Březen 27, 200817 r Tak on zatim ten 2.0TDi-CR se zatim dává jen do té nové A4.....zatim ho nemá ani Passat,zrovna včera jsem koukal do VW konfigurátoru a neni tam o něm ani zmínka.Řekl bych že ty ceny SII vylezou na světlo během Dubna,max.začátkem Května když se má začít prodávat od Června. nedávno jsem byl v Teplicích u VW na garančce s Polem a z dlouhý chvíle jsem se bavil z prodejcem na téma motory TDI CR a ten chlap mě přesvědčoval, že je do VW dávají už od podzimu. Tak nevím, co myslel.
Březen 27, 200817 r nedávno jsem byl v Teplicích u VW na garančce s Polem a z dlouhý chvíle jsem se bavil z prodejcem na téma motory TDI CR a ten chlap mě přesvědčoval, že je do VW dávají už od podzimu. Tak nevím, co myslel. Jak tu bylo psáno....VW to má zatim jen v Tiguanu,pak Audi v A4 a A6 ty jejich V6TDI-CR to by měli být v součastnosti jediný koncernový CommonRaily.
Březen 31, 200817 r podle toho co jsem vložil UNUC, tak nebude možná kombinace DSG+nafta+4x4?????? To by mě hoodně mrzelo, pač do budoucna uvažuji o verzi 3,6 nebo nafta. Ovšem chci 4x4 a DSG...
Březen 31, 200817 r No když už AR porušuje aut. práva na ten dokument (kde je výslovně uvedeno, že je zakázáno ten dokument šířit jakoukoliv formou bez svolení ŠA), tak mohli spíš z toho vytáhnout ostatní zajímavé informace, které v tom dokumentu jsou, třeba jako statistiky prodejů jednotlivých motorizací u SI, popřípadě grafy rozměrů pro porovnání s konkurencí... kasko: 4x4+DSG jde u TDI 125kW
Březen 31, 200817 r George Couser: Tak pak je to super , ale buď to ve zmíněných obrázcích není zaznačeno, nebo je to zaznačeno nepřehledně, nebo jsem slepý
Březen 31, 200817 r Kluci tuhle So cily 5.2 je predstaveni v Kvasinach ja tam jedu nechcete jet taky.....
Březen 31, 200817 r No když už AR porušuje aut. práva na ten dokument (kde je výslovně uvedeno, že je zakázáno ten dokument šířit jakoukoliv formou bez svolení ŠA), tak mohli spíš z toho vytáhnout ostatní zajímavé informace, které v tom dokumentu jsou, třeba jako statistiky prodejů jednotlivých motorizací u SI, popřípadě grafy rozměrů pro porovnání s konkurencí...kasko: 4x4+DSG jde u TDI 125kW
Březen 31, 200817 r Co zas? Ale je zajímavé číst, že benziny netvořily v roce 2006 ani 11% prodejů...
Březen 31, 200817 r Co zas? Ale je zajímavé číst, že benziny netvořily v roce 2006 ani 11% prodejů... Nic 4x4 s DSG s dieslem jistě zajímavá kombinace. ale myslím že tady bude podíl 100% pro 3,6 Upraveno Březen 31, 200817 r od Mates_XIV
Duben 1, 200817 r Nic 4x4 s DSG s dieslem jistě zajímavá kombinace. ale myslím že tady bude podíl 100% pro 3,6 Já myslím, že časem ne... Upraveno Duben 1, 200817 r od George Couser
Duben 1, 200817 r Kluci tuhle So cily 5.2 je predstaveni v Kvasinach ja tam jedu nechcete jet taky..... Není ten datum troch starý!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.