lukino200 Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 (editace) v Karvine uz jezdi novi Supi jako taxiky Supik je luxusní autíčko....dali si v bolce záležet Editováno: 14. Červenec 2008, autor: unuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 no na fotkach sa mi moc nepozdaval ale v reale vyzera krajsi jedine ten volant mi nejako nepadol do oka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Supik je luxusní autíčko....daly si v bolce záležet daly? omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Čemu se divíš? DělajÝ tam na tom speciální jednotky mongolských dělnic projivších výběrovým řízením nejutěžšího kalibru přímo v Ulánbátaru Navíc nedělá se Sup v Kvasinách, nebo Vrchlabí? Čeština tu občas dostává moc na prdel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 JJ, v téhle sekci to je teď víqět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Dnes jsem viděl naživo střibrného a ta barva na tom mohutném autě nic moc.Ale jinak se mi ted líbi podstatně vic,než jsem ho viděl poprvé před 2 měsici naživo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 (editace) Nemci uz maj cenik na MR09, jsou tam i Supy 4x4 ! http://www.skoda-superb.de/index.php?id=preise Ceny jsou stale samozrejme o cca 150.000 nizsi nez u nas, ale to uz je ohrany. Editováno: 18. Červenec 2008, autor: Zitny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Jj moc peknej cenik .. ona i ta 3,6 V6 4x4 je tam levnejsi nez jakejkoliv rozumnej supik co si nakonfiguruju u nas Fakt smutny !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 me se teda libi moc...uz mame na firme 2 jeden v te vinove metalize to je nadhera a jeden cerny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Dle ověřených zdrojů by měla dostat dálniční oddělení Polic*e během roku 16 Superbů (3.6 4x4), konečně budou trochu repre ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Repre podle mě není jejich hlavní poslání, to by je od škodovky měli dostat gratis, když budou dělat reklamu, hlavně by měli dělat pořádek Ale jinak v bílé bude super! Pokud teda už nebude v novém stříbrném zbarvení :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Repre podle mě není jejich hlavní poslání, to by je od škodovky měli dostat gratis, když budou dělat reklamu, hlavně by měli dělat pořádek Ale jinak v bílé bude super! Pokud teda už nebude v novém stříbrném zbarvení :-/ S tím souhlasím, mohli by je dostat od Škodovky v plné náloži jako dar, ale ty rozhrkaný O1 na dálnici jsou fakt nic moc. S tím pořádkem souhlas Dneska o policajta na křižovatce nezakopneš, pěší hlídky už taky nejsou. Jen se vozí v autech a to je škoda, víc by toho viděli. A taky to asi bude tím, že se do jejich práce každej nehrne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Kdyby se místo válení v kanclu občas postavili k cestě a nebo prošli po městě, to by byl hned pořádek všude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Jj, pravda pravda, ale neřešmě to tu, v Hospodě a lampárně je dost témat o PČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 OKI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Mě se to zamlouvá,nevím jestli vydrží ty 3 roky s OII jak jsem si sliboval :-) Jenom nevím,jestli bych měl jít do té 1.4 nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 V Supu bych do ní asi nešel, i když 92 kW a moderní technologie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Já vím,zní to strašně ale když jsem četl některé příspěvky,tak to vypadalo docela slibně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 já bych do té 1,4 TSI klidně šel, teda kdybych na Supíka měl našetřeno. Určitě to do budoucna bude rozumnější než ten třílitrový šestiválec...až bude stát litr benzínu 45Kč tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Podle mě spíš supu chybí benzín/nafta +- 200k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 TO si říkám taky, takové 2.0 TFSI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 v nejakejch zpravach sem videl SII s parkovacim asistentem. To asik nebude v zakladu ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 V nemecku to stoji 390 € a je to mozne dokupit od verzie Ambition. A je to super vec, ktoru som si skusil osobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Blacky: pro výbavu SuperB - nelze (bych se teda divil..) Comfort - 37tis Ambiente- 22tis Elegance -14 tis.. Aneb soudruzi z NDR to maj zase levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 (editace) hmm aha diky za info. to je z konfiguratoru? sme to nejak nemohl najit. Editováno: 29. Červenec 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.