Listopad 17, 200618 r Tak jsem ty fotky taky nestihl prosím na mail Dík Ať mám na co šetřit!!! Upraveno Listopad 17, 200618 r od kačer
Listopad 21, 200618 r Kdybych byl svině, tak ty obr. hodím tady, ale nebudu Ovidiovi dělat problémy, takže... ... takže si sem napište mejly dik ale ja nic neposilam .. , diky. Upraveno Únor 25, 201213 r od JasteR
Listopad 21, 200618 r Hej, taky jsem to nestihl mohl by mi to prosím někdo poslat na mail-viz podpis. Dííky
Listopad 22, 200618 r No tak chlapi, poslete to ostatním kdo máte tu možnost a podělte se o to s námi. Díky
Listopad 22, 200618 r tohle tema me dostava, kazdej t uprosi a dekuje a dava mejly ale mam dojem ze asi kazdymu prislo prd :-))
Listopad 22, 200618 r Presne tak , ale zase rozumim, ze to nebudou hromadne posilat kluci, kteri maji pristup primo ke zdroji...
Listopad 22, 200618 r Posílal jsem to asi 10 uživatelům, tímto je prosím, aby to kdyžtak přeposlali dál...upozorňuji ovšem, že tam stejně nic neuvidíte, tak se moc netěšte
Listopad 22, 200618 r poslete mi taky nekdo neco honza@tuning.cz ... koukam ze Ovidius je nekde u zdroje .. Ja ted jezdim kazdej patek do Cesany a na vratnici se pekne odevzdavaj mobily s fotakem .. na dvore je k videni ta prodlouzena oktavie, takze podvozek pro S2.. novy fabie porad pod plachtou ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.