mischicka Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 To o těch světlech je vážně zajímavé, i když na ně koukám, tak mi to nepřijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Nemáš tu představivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 Nemáš tu představivost. Tak jsem na to porovnání udělal fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 Jo jo něco na tom bude.Jsem slyše že pry supíkoj zatýko do kufru díky tomu systmu twindor?Nevíte o tom někdo něco?Nebo je to jen fama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Tak ten combik bude asi od jara.. páč jsem chtěl domluvit exkurzi do Kvasin, ale napsali mi, že do cca jara nebudou dělat prohlídky (proč asi že..)Cena za tu 4x4 možná pěkná, ale stejně si ho nekoupím No nevím, ale ty prohlídky nebudou spíš kvůli Yetimu. Ten se taky bude vyrábět v Kvasinách a bude se rozbíhat ověřovací a nultá série. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Jo jo něco na tom bude.Jsem slyše že pry supíkoj zatýko do kufru díky tomu systmu twindor?Nevíte o tom někdo něco?Nebo je to jen fama. Oničem nevím?víte někdo?to by byla škoda kdyby to byla pravda...co vy co máte superby nové, máte tento problém??? sklamalo by mne do dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Dneska na Ruzyni stál SII s ploutvý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Oničem nevím?víte někdo?to by byla škoda kdyby to byla pravda...co vy co máte superby nové, máte tento problém??? sklamalo by mne do dost Tak mám dva SII a ani do jednoho nezatejká!!!!!!!!!!!!!!!!!...jediné mi seřídily zámky twindoru...sem tam totiž něco na nerovnostech kovově zaťuakolo od zadu..po seřízení zámků vše o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Dneska na Ruzyni stál SII s ploutvý. si si jistej, že byl s ploutvÝ??? nebyl spíš s ploutvÍ??? nic ve zlém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Jestli se nepletu tak tydle ploutve uz maji vsechny ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 A jsou to ty co má VW s GPS a GSM, ale ne s FM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Omlouvám se za dezinformaci,mě ten prut splynul ve sluničku.Takže omyl.A má omluva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Tak ve čtvrtek jsem se na kruháči u výjezdu z Boleslavi zařadil za superba s označením V6 4×4, tak sem vytáhnul telefon že ho trochu nafotím, no najelo se na dálnici, plyn až na podlahu a když sem tam měl 200 tak superb pořád mizel v dáli, a mně octa víc nejede, takže žádný fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 (editace) Verze 3,6 FSI 4x4 je už i v konfigurátoru. A jak na to koukám, tak i 2,0 TDI CR 4x4 Editováno: 7. Září 2008, autor: Václav Š. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Jen malé popíchnití dieslařů Rozdíl mezi 1,8 DSG a 2,0 103 DSG 45 000 , 2,0 125 CR 105 000 ..... to je fakt uz hodnevelký rozdíl. A myslím, že těch 7kW se na silnici ztrati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Mo je řeč. To co už za to chtějí snad ani není možný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Ano, ano tady je odkaz na cenu nového SuperBu 3.6 v Německu a to je sakra rozdíl ... důkaz Česko: 1 030 900 Kč Německo: 745 475 ROZDÍL: 285 425 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Ano, ano tady je odkaz na cenu nového SuperBu 3.6 v Německu a to je sakra rozdíl ... důkazČesko: 1 030 900 Kč Německo: 745 475 ROZDÍL: 285 425 Kč tak ta cena se mi moc nezda...ted jsem cucel do konfiguratoru a 3.6 4x4 tam neni.... a hlavne 2.0TDI CR 125 kw stojí v elegance 35.140 EUR, takze ta cena toho superba je fakt zvlastni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Možná to je cena předváděčky, vždyť i novou O2 RS tam koupíš za 590 tKč a néé 789 jako u nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 By mě zajímalo jak to můžou prodávat. Ofiko termín je KT40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Možnost by byla, museli by to lidi přestat kupovat škodovky vůbec, pak by je zlevnili, ale to se zřejmě nestane tak ceny budou pěkně pořád nahoře. Ach jo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 By mě zajímalo jak to můžou prodávat. Ofiko termín je KT40. Čo ja viem Asi to dělají jako někteří prodejci na VYZKOUŠENO.CZ, mají nové auto a napíšou, že ho prodají po ujetí 5000 km za takovou cenu, termín odběru třeba 11/08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 něco jsem "zaslechl" že se již pracuje na nové zádi superba, co na to george? tedy abych byl přesny nejde o maluvku ale již o externí výrobu XXXX připravku pro kastle SII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 no hlavně by se mělo zapracovat na nový střeše, protože ten krabiciozní tvar zezadu dělá právě ta pičovská střecha. Jsem teda fakt zvědav, jak se v tomhle ohledu poperou s tím kombajnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Jj na superba v kombajnu sem hodne moc zvedavej !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.