Jar_da Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 pro manažery jsou jiná auta, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Něco pro inspiraci.. No me se to teda faakt libi !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Něco pro inspiraci.. No me se to teda faakt libi !!! Taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Mě se líbí čumák, ale tvar střechy a zadních dveří je divnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 mě se to teda hodně libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Dneska jsem si poprvé v životě koupil "noviny" Blesk (kvůli DVD Román pro ženy) a jsou tam fotky nového Superbu. Večer můžu naskenovat barevně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Pokud to tak opravdu bude tak nemá chybu a pokud na to budu mít,na 100% do toho půjdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 JEZIS ME SE TO NA PRVNI ZKOUKNUTI ALE SAKRA NELIBI :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 tak jestli to bude vypadat takhle, tak je to bomba!! co vy na to, insideři? je to on? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 JEZIS ME SE TO NA PRVNI ZKOUKNUTI ALE SAKRA NELIBI :-(( taky se mi moc nelibil na uvedenem scanu, ale zkus se podivat primo do novin, musim uznat, ze v barevnem provedeni vypada o hodne lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Uzasny!! Konecne auto po tech dvou paskvilech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Uzasny!! Konecne auto po tech dvou paskvilech Přesně tak-Roomster&Faia II jsou šílenýýýý Jinak DVD mám taky, právě na něj koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Ted by moh ovidius konečně hodit víc těch renderů co tu kdysi dával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Ted by moh ovidius konečně hodit víc těch renderů co tu kdysi dával. To sakra, zjevne to byly pravy.... Jinak uz to mam doma taky, ale DVD uz nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Gil: Sis ted hrál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Gil: Sis ted hrál? Já ne, ale kvalitní deník AHA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Btw nevíte proč škodovka ustupuje od multifunkčních volantů a dává jen ty páčky? Že by proto, aby to bylo dostupné i když zatáčím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Pokud to tak opravdu bude tak nemá chybu a pokud na to budu mít,na 100% do toho půjdu hlavne bys uz mel konecne pouzitelnej kufr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Btw proč škodovka všude rve ty hnusný obrovský mlhovky? Aby pak verze RS mohla mít krásný kulatý a s těmahle to bylo dostatečně v kontrastu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 zatím teda líbi,přejato autohifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 tady je vidět to dvojte otvírání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Ty zadní světla se mi moc nelíbí, jsou už moc vytáhle do stran ale jinak je to super hlavně ten kufr. Jen by mě zajímalo jestli už to mají dovolené od vedení koncernu, ale asi jo když už dělají prototypy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Za tyhle fotky nekdo dostane padaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.