Únor 14, 200718 r Dneska jsem si poprvé v životě koupil "noviny" Blesk (kvůli DVD Román pro ženy) a jsou tam fotky nového Superbu. Večer můžu naskenovat barevně.
Únor 14, 200718 r Pokud to tak opravdu bude tak nemá chybu a pokud na to budu mít,na 100% do toho půjdu
Únor 14, 200718 r tak jestli to bude vypadat takhle, tak je to bomba!! co vy na to, insideři? je to on?
Únor 14, 200718 r JEZIS ME SE TO NA PRVNI ZKOUKNUTI ALE SAKRA NELIBI :-(( taky se mi moc nelibil na uvedenem scanu, ale zkus se podivat primo do novin, musim uznat, ze v barevnem provedeni vypada o hodne lip
Únor 14, 200718 r Uzasny!! Konecne auto po tech dvou paskvilech Přesně tak-Roomster&Faia II jsou šílenýýýý Jinak DVD mám taky, právě na něj koukám
Únor 14, 200718 r Ted by moh ovidius konečně hodit víc těch renderů co tu kdysi dával. To sakra, zjevne to byly pravy.... Jinak uz to mam doma taky, ale DVD uz nebylo
Únor 14, 200718 r Btw nevíte proč škodovka ustupuje od multifunkčních volantů a dává jen ty páčky? Že by proto, aby to bylo dostupné i když zatáčím?
Únor 14, 200718 r Pokud to tak opravdu bude tak nemá chybu a pokud na to budu mít,na 100% do toho půjdu hlavne bys uz mel konecne pouzitelnej kufr
Únor 14, 200718 r Btw proč škodovka všude rve ty hnusný obrovský mlhovky? Aby pak verze RS mohla mít krásný kulatý a s těmahle to bylo dostatečně v kontrastu?
Únor 14, 200718 r Ty zadní světla se mi moc nelíbí, jsou už moc vytáhle do stran ale jinak je to super hlavně ten kufr. Jen by mě zajímalo jestli už to mají dovolené od vedení koncernu, ale asi jo když už dělají prototypy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.