octavia rrs Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Nevíte někdo,kde se dá sehnat nějaká kaplička pro přídavné budíčky na sloupek? Všude mají ty univezrální kapličky a ty tam absolutně nesedí... Případně jestli nemá někdo kontakt na člověka,který by to dokázal vyrobit. Děkuji za odpověďi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartuch Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 koupil jsem uni držák asi za dvě stovky,kryt sloupku na vrakáči a potom trochu práce s dopasováním a pak rouno ,laminát a hotovo...asi nejednoduší řešení a vypadá to docela dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 koupil jsem uni držák asi za dvě stovky,kryt sloupku na vrakáči a potom trochu práce s dopasováním a pak rouno ,laminát a hotovo...asi nejednoduší řešení a vypadá to docela dobře. Vypadá to pěkně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 koupil jsem uni držák asi za dvě stovky,kryt sloupku na vrakáči a potom trochu práce s dopasováním a pak rouno ,laminát a hotovo...asi nejednoduší řešení a vypadá to docela dobře. Pěkná práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 koupil jsem uni držák asi za dvě stovky,kryt sloupku na vrakáči a potom trochu práce s dopasováním a pak rouno ,laminát a hotovo...asi nejednoduší řešení a vypadá to docela dobře. Taky se mi to líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Pěkná práce. Kbybys scháněl krytku sloupku a prodám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 pěkná práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tronda Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Jaká budíky tam umístíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 pěkné. Tak tam bych to nečekal. Připojuji se k dotazu, jaké budíky tam přijdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shroubekk Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 koupil jsem uni držák asi za dvě stovky,kryt sloupku na vrakáči a potom trochu práce s dopasováním a pak rouno ,laminát a hotovo...asi nejednoduší řešení a vypadá to docela dobře. jj,taky mam uni drzak,ale vubec me nenapadlo toto reseni. Trochu jsem to ořezal a zbytek jsem doladil kitem na plasty.... .....tlak turba,tlak a teplota oleje...... P.S. jinak to vypada fakt dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartuch Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 už to mám komplet osazené a zapojené ale foto ještě nemám od shora je:tlak turba,voltmetr a teplota oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 je problém ty přídavné budíky zapojit??? třeba ten tlak turba???? chtěl jsem si tam dát do mojí okuldy 1,8t 20v 4x4 i přídavný otáčkoměr ale bojím se zapojení toho senzoru na otáčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 15. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 (editace) Zapojení budíku na tlak turba je to nejmenší.Postačí ti klasické "téčko",které většinou je součástí toho budíku tlaku turba.Nejhorší tam je protáhnout tu hadičku k budíku.Musíš rozebrat část palubky,sundat ten plast pod stěračema....a pomalu a jistě tahat.Nebo prasácky udělat díru do příčky :-)) A myslím si,že pokud nemáš nějaké větší úpravy,tak ty budíky nemaj žádný význam.Leda pro parádu. To samé si myslím o tom přídavném otáčkoměru,protože ten sériový je určitě přesnější a hlavně by jsi měl o jeden další budík navíc a k ničemu. Editováno: 27. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 tak zatím je to v serii ale plánují se tam upravy až na 200 a víc koní, velké zásahy do motoru, turba atd takže ty budíky tak by měly být, líbí se mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Tak ono to i v sérii má své opodstatnění. Když ti to hůř pojede, můžeš zčekovat budík a víš, že turbo tlačí tak, jak má nebo ne. Jinak zapojení je jednoduché. já to mám na podtlakový hadičce Samozřejmě nejlepší je když máš MBC, tam si nastavíš tlak a na budíku vidíš hodnotu, ale chce to kvalitní budíky (VDO atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 a to MBC, kolik tak stojí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) nevim, mrkni na bidrin performance nebo na saabtuning.cz. něco kolem 1500,-. Můžeš štělovat tlak turba, ale to už se vyplatí spíš po čipu.. Editováno: 27. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 já jsem ale myslel takový ten boost controller ten je na co dobrý?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 já jsem ale myslel takový ten boost controller ten je na co dobrý?? MBC= manual boost controller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 a ten digitální by vyšel asi draž co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 16. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 já jsem ale myslel takový ten boost controller ten je na co dobrý??Leda tak k dosažení chudé směsi a následnému propálení pístů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldas Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 http://www.kbproject-tuning.wz.cz/katalog_...v/kapl_v001.JPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky111 Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 (editace) já osobně to řešil takto..nechtěl jsem variantu sloupek a výsledek vypadá velmi dobře Editováno: 6. Srpen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek a edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 já to řešil takto, kapličky sem nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svačinkář Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Zdravim, nechci zakládat nové téma tak se zeptám tady. Nevíte kolik barů může tlačit Turbo na naftovém motoru? Chtěl bych si koupit přídavný měřič ale nevím jestli nebude potřeba do 3 Barů nebo klasika do 2 Barů. Díky Walda RS : Ahoj uvažoval jsem o tě tvých budíkách. Chci se zeptat jestli jsou podsvícené a jak si s nimi spokojený (jestli proměřujou a tak). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.