Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nevíte někdo,kde se dá sehnat nějaká kaplička pro přídavné budíčky na sloupek?

Všude mají ty univezrální kapličky a ty tam absolutně nesedí...

Případně jestli nemá někdo kontakt na člověka,který by to dokázal vyrobit.

Děkuji za odpověďi

koupil jsem uni držák asi za dvě stovky,kryt sloupku na vrakáči a potom trochu práce s dopasováním a pak rouno ,laminát a hotovo...asi nejednoduší řešení a vypadá to docela dobře.

post-2961-1200840471_thumb.jpg

• Autor
koupil jsem uni držák asi za dvě stovky,kryt sloupku na vrakáči a potom trochu práce s dopasováním a pak rouno ,laminát a hotovo...asi nejednoduší řešení a vypadá to docela dobře.

Vypadá to pěkně!

Pěkná práce. :palec2:

Taky se mi to líbí. :)

Pěkná práce. :palec2:

Kbybys scháněl krytku sloupku a prodám

pěkná práce :palec2:

Jaká budíky tam umístíš?

pěkné.

Tak tam bych to nečekal. Připojuji se k dotazu, jaké budíky tam přijdou?

jj,taky mam uni drzak,ale vubec me nenapadlo toto reseni. Trochu jsem to ořezal a zbytek jsem doladil kitem na plasty....

.....tlak turba,tlak a teplota oleje......

P.S. jinak to vypada fakt dobře :palec2:

už to mám komplet osazené a zapojené ale foto ještě nemám od shora je:tlak turba,voltmetr a teplota oleje.

• 4 měsíce později...

je problém ty přídavné budíky zapojit??? třeba ten tlak turba????

chtěl jsem si tam dát do mojí okuldy 1,8t 20v 4x4 i přídavný otáčkoměr ale bojím se zapojení toho senzoru na otáčky

• Autor

Zapojení budíku na tlak turba je to nejmenší.Postačí ti klasické "téčko",které většinou je součástí toho budíku tlaku turba.Nejhorší tam je protáhnout tu hadičku k budíku.Musíš rozebrat část palubky,sundat ten plast pod stěračema....a pomalu a jistě tahat.Nebo prasácky udělat díru do příčky :-))

A myslím si,že pokud nemáš nějaké větší úpravy,tak ty budíky nemaj žádný význam.Leda pro parádu.

To samé si myslím o tom přídavném otáčkoměru,protože ten sériový je určitě přesnější a hlavně by jsi měl o jeden další budík navíc a k ničemu. ;)

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

tak zatím je to v serii ale plánují se tam upravy až na 200 a víc koní, velké zásahy do motoru, turba atd takže ty budíky tak by měly být, líbí se mi

Tak ono to i v sérii má své opodstatnění. Když ti to hůř pojede, můžeš zčekovat budík a víš, že turbo tlačí tak, jak má nebo ne. Jinak zapojení je jednoduché. já to mám na podtlakový hadičce

Samozřejmě nejlepší je když máš MBC, tam si nastavíš tlak a na budíku vidíš hodnotu, ale chce to kvalitní budíky (VDO atd)

nevim, mrkni na bidrin performance nebo na saabtuning.cz. něco kolem 1500,-. Můžeš štělovat tlak turba, ale to už se vyplatí spíš po čipu..

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku

já jsem ale myslel takový ten boost controller ten je na co dobrý??

MBC= manual boost controller

• Autor
Leda tak k dosažení chudé směsi a následnému propálení pístů :palec2:
  • 2 měsíce později...
  • 2 roky později...

já osobně to řešil takto..nechtěl jsem variantu sloupek a výsledek vypadá velmi dobře

post-66404-0-89505600-1312636664_thumb.j

Upraveno od Wojnar
Necituj poslední příspěvek a edituj příspěvky!!

já to řešil takto, kapličky sem nechtěl

post-59019-0-68273000-1312740320_thumb.j

• 9 měsíců později...

Zdravim, nechci zakládat nové téma tak se zeptám tady. Nevíte kolik barů může tlačit Turbo na naftovém motoru? Chtěl bych si koupit přídavný měřič ale nevím jestli nebude potřeba do 3 Barů nebo klasika do 2 Barů. Díky

Walda RS : Ahoj uvažoval jsem o tě tvých budíkách. Chci se zeptat jestli jsou podsvícené a jak si s nimi spokojený (jestli proměřujou a tak).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.