Publikováno Leden 20, 200817 r Nevíte někdo,kde se dá sehnat nějaká kaplička pro přídavné budíčky na sloupek? Všude mají ty univezrální kapličky a ty tam absolutně nesedí... Případně jestli nemá někdo kontakt na člověka,který by to dokázal vyrobit. Děkuji za odpověďi
Leden 20, 200817 r koupil jsem uni držák asi za dvě stovky,kryt sloupku na vrakáči a potom trochu práce s dopasováním a pak rouno ,laminát a hotovo...asi nejednoduší řešení a vypadá to docela dobře.
Leden 21, 200817 r Autor koupil jsem uni držák asi za dvě stovky,kryt sloupku na vrakáči a potom trochu práce s dopasováním a pak rouno ,laminát a hotovo...asi nejednoduší řešení a vypadá to docela dobře. Vypadá to pěkně!
Leden 23, 200817 r koupil jsem uni držák asi za dvě stovky,kryt sloupku na vrakáči a potom trochu práce s dopasováním a pak rouno ,laminát a hotovo...asi nejednoduší řešení a vypadá to docela dobře. Pěkná práce.
Leden 24, 200817 r koupil jsem uni držák asi za dvě stovky,kryt sloupku na vrakáči a potom trochu práce s dopasováním a pak rouno ,laminát a hotovo...asi nejednoduší řešení a vypadá to docela dobře. Taky se mi to líbí.
Leden 30, 200817 r koupil jsem uni držák asi za dvě stovky,kryt sloupku na vrakáči a potom trochu práce s dopasováním a pak rouno ,laminát a hotovo...asi nejednoduší řešení a vypadá to docela dobře. jj,taky mam uni drzak,ale vubec me nenapadlo toto reseni. Trochu jsem to ořezal a zbytek jsem doladil kitem na plasty.... .....tlak turba,tlak a teplota oleje...... P.S. jinak to vypada fakt dobře
Leden 31, 200817 r už to mám komplet osazené a zapojené ale foto ještě nemám od shora je:tlak turba,voltmetr a teplota oleje.
Červen 15, 200817 r je problém ty přídavné budíky zapojit??? třeba ten tlak turba???? chtěl jsem si tam dát do mojí okuldy 1,8t 20v 4x4 i přídavný otáčkoměr ale bojím se zapojení toho senzoru na otáčky
Červen 15, 200817 r Autor Zapojení budíku na tlak turba je to nejmenší.Postačí ti klasické "téčko",které většinou je součástí toho budíku tlaku turba.Nejhorší tam je protáhnout tu hadičku k budíku.Musíš rozebrat část palubky,sundat ten plast pod stěračema....a pomalu a jistě tahat.Nebo prasácky udělat díru do příčky :-)) A myslím si,že pokud nemáš nějaké větší úpravy,tak ty budíky nemaj žádný význam.Leda pro parádu. To samé si myslím o tom přídavném otáčkoměru,protože ten sériový je určitě přesnější a hlavně by jsi měl o jeden další budík navíc a k ničemu. Upraveno Srpen 27, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Červen 15, 200817 r tak zatím je to v serii ale plánují se tam upravy až na 200 a víc koní, velké zásahy do motoru, turba atd takže ty budíky tak by měly být, líbí se mi
Červen 16, 200817 r Tak ono to i v sérii má své opodstatnění. Když ti to hůř pojede, můžeš zčekovat budík a víš, že turbo tlačí tak, jak má nebo ne. Jinak zapojení je jednoduché. já to mám na podtlakový hadičce Samozřejmě nejlepší je když máš MBC, tam si nastavíš tlak a na budíku vidíš hodnotu, ale chce to kvalitní budíky (VDO atd)
Červen 16, 200817 r nevim, mrkni na bidrin performance nebo na saabtuning.cz. něco kolem 1500,-. Můžeš štělovat tlak turba, ale to už se vyplatí spíš po čipu.. Upraveno Srpen 27, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Červen 16, 200817 r já jsem ale myslel takový ten boost controller ten je na co dobrý?? MBC= manual boost controller
Červen 16, 200817 r Autor já jsem ale myslel takový ten boost controller ten je na co dobrý??Leda tak k dosažení chudé směsi a následnému propálení pístů
Srpen 6, 201114 r já osobně to řešil takto..nechtěl jsem variantu sloupek a výsledek vypadá velmi dobře Upraveno Srpen 6, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek a edituj příspěvky!!
Květen 16, 201213 r Zdravim, nechci zakládat nové téma tak se zeptám tady. Nevíte kolik barů může tlačit Turbo na naftovém motoru? Chtěl bych si koupit přídavný měřič ale nevím jestli nebude potřeba do 3 Barů nebo klasika do 2 Barů. Díky Walda RS : Ahoj uvažoval jsem o tě tvých budíkách. Chci se zeptat jestli jsou podsvícené a jak si s nimi spokojený (jestli proměřujou a tak).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.