mischicka Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Maj, samozatmavovací vypadají takhle, ostatní jsou bez toho plastu, už jsem Ti dával foto v jiném topicu kde se na to ptáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cipox Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Mě pravý zrcátko jede nahoru rychlej, než levý, takže stejně vždycky nastavím levý a pak ještě musím nastavit zvlášť pravý, i když mi před tím vyhovovalo, ta funkce je pro mě na houby, místo usnadňování mě to přidělává další štelování... no mne to robí to isté a lavé zrkadlo má akési trhané pohyby, tak neviem či je to ok pravé ide v pohode pekne plynule... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semirr96 Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 ahoj oktaviaci chcem sa vas spytat mam oktaviu II r.v. 2006 no a moj problem pri nastavovani zrkadiel ked dam ovladac na R tak nastavujem spetak na spolujazdcovej strane ked dam ovladac na L a pohybujem ovladacom tak sa mi chybe nielen vodicove ale aj spolujazdcove zrkadlo, auto mam nieco vyse roka a teraz neviem ci som si to doteraz nevsimol, ze sa chybu oba zrkadla,je to teda nejaka vada, alebo je to nejako nastavene od vyroby, alebo v com by mohla byt chyba. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 jsme na tom stejne, taky sem si toho vsiml pozdeji, je to normalni a dosti konfortni bych rekl, takze nepanikar vse je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 (editace) Dá se to nakódovat vagem aby šlo každé samostatně. A nakodoval jsem to tak jak to máte teď vy. Synchronní nastavení zrcátek Kódování: 46-Komfort systém, kódování-07 kód vložit do LCode, v bytu 14 zaškrtnout bit 6 (takto fungují obě současně,pokud bit 6 nebude zaškrtnutý bude se každé zrcátko ovládat zvlášť) Editováno: 2. Květen 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 přesně tak je to jedna z komfortních funkcí, která se dá diagnostikou zapnout nebo vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riky rakeťák Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Ahoj kluci, Koupil jsem asi před půl rokem přes bazar O2 a mám takový problém s el.ovládáním zrcátek.Samozřejmě, že se dušovali, že auto je nebourané ale evidentně po několika demontážích jsem zjistil, že se něco dělo s levou stranou. Nový blatník (tlošťky laku byla téměř jako u originálu), to samé LP dveře - měněné a vlevo vzadu promáčknutý práh. Jenomže rylo se v tom nějaký pako a všechno po něm musím předělávat. Jde o to, že se chci pustit do opravy el.ovládání zrcátek a snad s tím někdo z vás má zkušenosti. Když chci ovládačem na LP dv.naklopit LP zrcátko, naklápí se i PP. Možná je to kvůli tomu, jak tam to pako vyměňovalo ty dveře a něco tam podělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 To je nastaveno v kodovoani, pokud hybes LP tak se hybe i PP zrcatko. Pokud obracene hybes PP tak LP zrcatko se nehybe. myslim ze to tak maji standartne vsechny Octavky. Da se to vypnout vagem a u novejsich modelu myslim i pres Maxidot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Ahoj kluci, Koupil jsem asi před půl rokem přes bazar O2 a mám takový problém s el.ovládáním zrcátek.Samozřejmě, že se dušovali, že auto je nebourané ale evidentně po několika demontážích jsem zjistil, že se něco dělo s levou stranou. Nový blatník (tlošťky laku byla téměř jako u originálu), to samé LP dveře - měněné a vlevo vzadu promáčknutý práh. Jenomže rylo se v tom nějaký pako a všechno po něm musím předělávat. Jde o to, že se chci pustit do opravy el.ovládání zrcátek a snad s tím někdo z vás má zkušenosti. Když chci ovládačem na LP dv.naklopit LP zrcátko, naklápí se i PP. Možná je to kvůli tomu, jak tam to pako vyměňovalo ty dveře a něco tam podělal. Takhle to proste funguje...kdyz nastavujes leve zrcatko,tak se nastavuje i prave...nejdriv nastav leve a potom prepni na prave a dolad si to jak potrebujes!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riky rakeťák Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Tak to jste mě dostali - o téhle funkci jsem ani nevěděl Takže pako jsem já. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Nic si z toho nedělej, taky jsem na to poprvé koukal co to je a myslel si, že je někde chyba ale skutečně je to takhle správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jasanek Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Zdravim, mam otazku. Pravdepodobne me nefunguje vyhrivani L zrcatka. Nic mene kdyz vyjedu a zapnu vyhrivani, tak P zrcatko uz je odmlzene a L zrcatko se tak lehce zacina odmlzovat. Myslite si, ze je chyba ve vyhrivani L zrcatka? A pokud ano, staci vymenit jen to sklo? Nasel jsem zde:http://www.cc-autodily.cz/sklo-zrcatka-leve-2?brand=SKODA&model=OCTAVIA&sort=cena_dph&count=60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chikmo Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Mam stejny problem,...Octavia II combi 2006 dříve šlo každe zvlašť ted z ničeho nic na L obe zaroven Kdyby nekdo mohl pomoct..... email: chikmo@email.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 (editace) Pokud mas Maxidot, tak si to vypnes sam, pokud ne, tak dignostikou. Jak casto nastavujes zrcatka? Nastavim leve, pak samostatne prave a levym uz nehybu. Pokud sedne nekdo menci, nastavi levym obe. Ja si to naopak zapnul, jezdi i zena. Editováno: 7. leden 2013, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chikmo Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Hmmm....tak je fakt že to neni životně duležite. Jen me nejak nejde do hlavy že se to z niceho nic přepne ....že by nadvlada strojů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lokystar Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 A do maxidotu to asi doplnit nejde pro auto před rokem 2007? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 jde to jen pro MR07 a vejš, staší nepodporuje komfortka, musel aby se vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lokystar Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 A přidala by vyměna ještě nějakou funkci? A co to stoji? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 (editace) Zdravim panove, Dnes jsem menil v prednich ridicovych dverich ridici jednotku za jednotku s lepsi vybavou a po vymene a nakodovani vse fungovalo az na ovladani zrcatek. Volba leve, prave nebo vyhrev funguje ale kdyz dam ovladac aby zrcatko jelo nahou tak jede dolu a kdyz dam ovladac dolu tak zrcatko jede nahoru. A to same je doleva a doprava. Funguje to naprosto obracene. Kdyz vratim starou dverni jednotku tak to funguje normalne. Nevite nekdo cim to muze byt. Diky Editováno: 28. Duben 2013, autor: japok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 (editace) Jeste bych mohl doplnit ze se jedna o octavii II pred FL rok vyroby 1/2007 Editováno: 28. Duben 2013, autor: japok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.