Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

1.Klic v zapalovani nechat v polohe Zapnuto

2. Manualne zavrit dvere druhym klicem ze ridic.strany,ak mate jenom jeden klic zamknout zevnitr

3. Jednim stlacenim na dalkovym ovladani-otevrit dvere se zapne alarm

4.Vyckat 6 vterin,pak zmacknout otevreni dveri,tim se aktivuje kodovaci proces a dalkove ovladani je preprogramovano (prispusobeno)

· POZNÁMKA : Ak preprog.vice dalek je proces ten samej, ale musi se znacknout otevreni 2,3 nebo 4 krat pro kazdy dalsi ovladac

· napríklad : Kdyz se preprogramujou 2 ovladace zmacknout odemceni dvakrát s 1 vterinovym intervalem mezi kazdym zmacknutim,opakovane pro 3 nebo 4 dalky nemackat 5 krat ,protoze se smazou vsechny dalky (cti dole)

5. Zapalovani do polohy vypnout

našel sem na foru toto

• 1 měsíc později...
1.Klic v zapalovani nechat v polohe Zapnuto

2. Manualne zavrit dvere druhym klicem ze ridic.strany,ak mate jenom jeden klic zamknout zevnitr

3. Jednim stlacenim na dalkovym ovladani-otevrit dvere se zapne alarm

4.Vyckat 6 vterin,pak zmacknout otevreni dveri,tim se aktivuje kodovaci proces a dalkove ovladani je preprogramovano (prispusobeno)

· POZNÁMKA : Ak preprog.vice dalek je proces ten samej, ale musi se znacknout otevreni 2,3 nebo 4 krat pro kazdy dalsi ovladac

· napríklad : Kdyz se preprogramujou 2 ovladace zmacknout odemceni dvakrát s 1 vterinovym intervalem mezi kazdym zmacknutim,opakovane pro 3 nebo 4 dalky nemackat 5 krat ,protoze se smazou vsechny dalky (cti dole)

5. Zapalovani do polohy vypnout

A co v tom pripade ak mam stare dialkove ovladanie len s jednym tlacidlom aj pre otvorenie a zatvorenie dveri??. Dalsia vec, alarm musi byt pocas tohto nastavovacieho procesu aktivovany ?? Momentalne som ho manualne vypol lebo som sa nemohol dostat do auta kvoli nefunkcnemu dialkovemu ovladacu a samozrejme pri otvoreni dveri klucom alarm spustil randal.

Diki

Keď máš len jedno tlačítko nemáš origo alarm

Keď máš len jedno tlačítko nemáš origo alarm

Tak origo to nie je to je pravda. Je to dodatocne dorabany Meta alarm 2087

• 4 měsíce později...

Zdravím.

Poctivě jsem pročetl fórum i samozřejmě googlil, ale nic. Můj problém je následující:

Mám originální a od výroby zabudovaný centrál. Rok výroby auta je 2001, classic. Pak k němu byl dokoupen dálkový ovladač centrálního zamykání ŠF, BKA 400 001A.

Před nedávnem mi došla baterka, tak jsem jí chtěl vyměnit. Po výměně se dioda na ovladači ( Škoda originální příslušenství )trvale rozsvítí. Má ovšem začít blikat a signalizovat tak připravenost k synchronizaci. V návodu nic o svítící diodě není a postup pro synchronizaci popsaný v návodu nefunguje. Stejně se chová i druhý DO, který byl uložen doma.

Setkal jste se s tím už někdo někdy? Víte jak na to?

Díky

Honza

Ahoj,přesně to samé se mi stalo taky.Vyměnil jsem baterku na ovladači a začalo to pořád svitit.Tak jsem zajel do Škody zjistit co a jak a bylo mě řečeno,že ovladač odešel a nový stojí 500,- Nevzdal jsem se zajel jsem ke známému,který montuje ovladače na dálku a řekl mi,že nejsem první kdo mu to přinesl na vyzkoušení a tak jsem ovladač hodil do koše.Druhý bez baterky jsem vzal zase do Škody,tam ho nastavily na pin (nebo co) a nechal jsem si přidělat druhý za 500,- Od té doby mám klid takže ti doporučuji udělat to samé a máš klid

• 3 měsíce později...

Zdravím lidičky, chtěla bych se zeptat, koupila jsem si fabii 1.2htp a fabie ma centrál i dálkový.Ale funguje pouze centrál,dálka ani netukne.Baterie v klicku je ok, pojistky ok.Nevíte čím to může být?Na diagnostice zadna zavada

A to dálkové je origo v klíči, nemáš nahodou foto?

ano,centrál je origo v klíči.Neni to ten vystrelovak ale klasika

caute! mam fabiu 1 r.v.:2006 ale ma len obicajny kluc cize nema dialkove ovladanie na central(ma central ale nie je na D.O.).chcel by som tam dat vystrelovaci kluc s ovladanim na central.dalo by sa to?keby ano tak ako?

Velmi lehce . Tady na foru si seřeneš jednotku Komfortu na Fabii s koncovým trojčíslím a písmenem E tedy .............433 E. Běžná cena 1000,-

Tady si koupíš vystřelovací klíč:

http://www.autoramecky.cz/index.php?page=s...t&Itemid=44

Necháš si u zámečníka vybrousit podle původního klíče .

Někdo kdo umí s VAGem ti ten klíč přizpůsobí k imobilizeru a nakoduduje a přizpůsobí komfortku.

Je to levné originá nejlepší řešení. Nedoporučuji bastlit nějaké náhrady.

Zdravím lidičky, chtěla bych se zeptat, koupila jsem si fabii 1.2htp a fabie ma centrál i dálkový.Ale funguje pouze centrál,dálka ani netukne.Baterie v klicku je ok, pojistky ok.Nevíte čím to může být?Na diagnostice zadna zavada

Odkud jsi? Najdi ve svém okolí někoho s VAGem a zkuste znovu přizpůsobit ovladače.

Velmi lehce . Tady na foru si seřeneš jednotku Komfortu na Fabii s koncovým trojčíslím a písmenem E tedy .............433 E. Běžná cena 1000,-

Tady si koupíš vystřelovací klíč:

http://www.autoramecky.cz/index.php?page=s...t&Itemid=44

Necháš si u zámečníka vybrousit podle původního klíče .

Někdo kdo umí s VAGem ti ten klíč přizpůsobí k imobilizeru a nakoduduje a přizpůsobí komfortku.

Je to levné originá nejlepší řešení. Nedoporučuji bastlit nějaké náhrady.

a este jedna otazka.na vw polo r.v.:2004 9N treba tu istu komfortnu jednotku?alebo je tam ine cislo?

Upraveno od dadyka

caute! mam fabiu 1 r.v.:2006 ale ma len obicajny kluc cize nema dialkove ovladanie na central(ma central ale nie je na D.O.).chcel by som tam dat vystrelovaci kluc s ovladanim na central.dalo by sa to?keby ano tak ako?

Vystrelovaci kluc sa da dorobit. Pozri odkaz dole :) Mas tam original central alebo je to dorabany central????

Vystrelovaci kluc sa da dorobit. Pozri odkaz dole :) Mas tam original central alebo je to dorabany central????

cau!mam tam original central.a s trojtlacitkovym klucom by to slo???

DADYKA ANO ide to aj s trojtlacitkovym klucom. :) :)

Mohou se na Fabii nahradit klíče s DO povešenými na klíčku(viz.obr)je to 100% orig. škoda za vystřelovací trojtlačítkový? Myslím tím jestli je rozdíl ve frekvenci, nebo jestli na frekvenci nezáleží a stačí jenom nastavit přes VAG. A pokud tam nemám otevírání 5.tých dveří DO kde sehnat zámek s tímto systémem a jetam kabeláž připravena stačí zapojit nebo se musí dotáhnout?

15331533obraz016.jpg

Upraveno od Pavel Píša

No ale já tyčinku imobilizéru nikde nemám ani v klíči ani v DO.

No ale já tyčinku imobilizéru nikde nemám ani v klíči ani v DO.

:palec2: ALE MAS TYCINKU IMOBILIZERU MAS V KLUCI OD AUTA!!!! ;) ;) :)

Upraveno od PROCHY603

:) Tak jsem ji našel já už to měl jednou rozdělaný a nevšim si ji. Co se myslí tím poškození tyčky immo škrábnutím nebo čím? Z čeho vlasně je vyrobena a k čemu slouží?

TYcinka IMMOBILIZERA je zo SKLA!!! Ak ti ta tycinka praskne tak si musis zohnat novu + nakodovat. ;) ;) :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.