Pitris.K Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 1.Klic v zapalovani nechat v polohe Zapnuto2. Manualne zavrit dvere druhym klicem ze ridic.strany,ak mate jenom jeden klic zamknout zevnitr 3. Jednim stlacenim na dalkovym ovladani-otevrit dvere se zapne alarm 4.Vyckat 6 vterin,pak zmacknout otevreni dveri,tim se aktivuje kodovaci proces a dalkove ovladani je preprogramovano (prispusobeno) · POZNÁMKA : Ak preprog.vice dalek je proces ten samej, ale musi se znacknout otevreni 2,3 nebo 4 krat pro kazdy dalsi ovladac · napríklad : Kdyz se preprogramujou 2 ovladace zmacknout odemceni dvakrát s 1 vterinovym intervalem mezi kazdym zmacknutim,opakovane pro 3 nebo 4 dalky nemackat 5 krat ,protoze se smazou vsechny dalky (cti dole) 5. Zapalovani do polohy vypnout našel sem na foru toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saphir Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 1.Klic v zapalovani nechat v polohe Zapnuto2. Manualne zavrit dvere druhym klicem ze ridic.strany,ak mate jenom jeden klic zamknout zevnitr 3. Jednim stlacenim na dalkovym ovladani-otevrit dvere se zapne alarm 4.Vyckat 6 vterin,pak zmacknout otevreni dveri,tim se aktivuje kodovaci proces a dalkove ovladani je preprogramovano (prispusobeno) · POZNÁMKA : Ak preprog.vice dalek je proces ten samej, ale musi se znacknout otevreni 2,3 nebo 4 krat pro kazdy dalsi ovladac · napríklad : Kdyz se preprogramujou 2 ovladace zmacknout odemceni dvakrát s 1 vterinovym intervalem mezi kazdym zmacknutim,opakovane pro 3 nebo 4 dalky nemackat 5 krat ,protoze se smazou vsechny dalky (cti dole) 5. Zapalovani do polohy vypnout A co v tom pripade ak mam stare dialkove ovladanie len s jednym tlacidlom aj pre otvorenie a zatvorenie dveri??. Dalsia vec, alarm musi byt pocas tohto nastavovacieho procesu aktivovany ?? Momentalne som ho manualne vypol lebo som sa nemohol dostat do auta kvoli nefunkcnemu dialkovemu ovladacu a samozrejme pri otvoreni dveri klucom alarm spustil randal. Diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Keď máš len jedno tlačítko nemáš origo alarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saphir Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Keď máš len jedno tlačítko nemáš origo alarm Tak origo to nie je to je pravda. Je to dodatocne dorabany Meta alarm 2087 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenikpi Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Zdravím. Poctivě jsem pročetl fórum i samozřejmě googlil, ale nic. Můj problém je následující: Mám originální a od výroby zabudovaný centrál. Rok výroby auta je 2001, classic. Pak k němu byl dokoupen dálkový ovladač centrálního zamykání ŠF, BKA 400 001A. Před nedávnem mi došla baterka, tak jsem jí chtěl vyměnit. Po výměně se dioda na ovladači ( Škoda originální příslušenství )trvale rozsvítí. Má ovšem začít blikat a signalizovat tak připravenost k synchronizaci. V návodu nic o svítící diodě není a postup pro synchronizaci popsaný v návodu nefunguje. Stejně se chová i druhý DO, který byl uložen doma. Setkal jste se s tím už někdo někdy? Víte jak na to? Díky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornobrizak Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Ahoj,přesně to samé se mi stalo taky.Vyměnil jsem baterku na ovladači a začalo to pořád svitit.Tak jsem zajel do Škody zjistit co a jak a bylo mě řečeno,že ovladač odešel a nový stojí 500,- Nevzdal jsem se zajel jsem ke známému,který montuje ovladače na dálku a řekl mi,že nejsem první kdo mu to přinesl na vyzkoušení a tak jsem ovladač hodil do koše.Druhý bez baterky jsem vzal zase do Škody,tam ho nastavily na pin (nebo co) a nechal jsem si přidělat druhý za 500,- Od té doby mám klid takže ti doporučuji udělat to samé a máš klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baruska Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Zdravím lidičky, chtěla bych se zeptat, koupila jsem si fabii 1.2htp a fabie ma centrál i dálkový.Ale funguje pouze centrál,dálka ani netukne.Baterie v klicku je ok, pojistky ok.Nevíte čím to může být?Na diagnostice zadna zavada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) Skus tento navod: http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/dalkaOvladani.htm Alebo tento: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...ce-bez-vagu.htm :) Editováno: 21. Únor 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 A to dálkové je origo v klíči, nemáš nahodou foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baruska Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 ano,centrál je origo v klíči.Neni to ten vystrelovak ale klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadyka Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 caute! mam fabiu 1 r.v.:2006 ale ma len obicajny kluc cize nema dialkove ovladanie na central(ma central ale nie je na D.O.).chcel by som tam dat vystrelovaci kluc s ovladanim na central.dalo by sa to?keby ano tak ako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Velmi lehce . Tady na foru si seřeneš jednotku Komfortu na Fabii s koncovým trojčíslím a písmenem E tedy .............433 E. Běžná cena 1000,- Tady si koupíš vystřelovací klíč: http://www.autoramecky.cz/index.php?page=s...t&Itemid=44 Necháš si u zámečníka vybrousit podle původního klíče . Někdo kdo umí s VAGem ti ten klíč přizpůsobí k imobilizeru a nakoduduje a přizpůsobí komfortku. Je to levné originá nejlepší řešení. Nedoporučuji bastlit nějaké náhrady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Zdravím lidičky, chtěla bych se zeptat, koupila jsem si fabii 1.2htp a fabie ma centrál i dálkový.Ale funguje pouze centrál,dálka ani netukne.Baterie v klicku je ok, pojistky ok.Nevíte čím to může být?Na diagnostice zadna zavada Odkud jsi? Najdi ve svém okolí někoho s VAGem a zkuste znovu přizpůsobit ovladače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadyka Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) Velmi lehce . Tady na foru si seřeneš jednotku Komfortu na Fabii s koncovým trojčíslím a písmenem E tedy .............433 E. Běžná cena 1000,-Tady si koupíš vystřelovací klíč: http://www.autoramecky.cz/index.php?page=s...t&Itemid=44 Necháš si u zámečníka vybrousit podle původního klíče . Někdo kdo umí s VAGem ti ten klíč přizpůsobí k imobilizeru a nakoduduje a přizpůsobí komfortku. Je to levné originá nejlepší řešení. Nedoporučuji bastlit nějaké náhrady. a este jedna otazka.na vw polo r.v.:2004 9N treba tu istu komfortnu jednotku?alebo je tam ine cislo? Editováno: 21. Únor 2009, autor: dadyka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 caute! mam fabiu 1 r.v.:2006 ale ma len obicajny kluc cize nema dialkove ovladanie na central(ma central ale nie je na D.O.).chcel by som tam dat vystrelovaci kluc s ovladanim na central.dalo by sa to?keby ano tak ako? Vystrelovaci kluc sa da dorobit. Pozri odkaz dole Mas tam original central alebo je to dorabany central???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadyka Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Vystrelovaci kluc sa da dorobit. Pozri odkaz dole Mas tam original central alebo je to dorabany central???? cau!mam tam original central.a s trojtlacitkovym klucom by to slo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 DADYKA ANO ide to aj s trojtlacitkovym klucom. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Píša Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 (editace) Mohou se na Fabii nahradit klíče s DO povešenými na klíčku(viz.obr)je to 100% orig. škoda za vystřelovací trojtlačítkový? Myslím tím jestli je rozdíl ve frekvenci, nebo jestli na frekvenci nezáleží a stačí jenom nastavit přes VAG. A pokud tam nemám otevírání 5.tých dveří DO kde sehnat zámek s tímto systémem a jetam kabeláž připravena stačí zapojit nebo se musí dotáhnout? Editováno: 1. Březen 2009, autor: Pavel Píša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tu mas navod ako si UROBIS VYSTRELOVAK: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...go-ovladani.htm Potom si zisti frekvenciu toho D.O. co mas na klucoch ak pasuje frekvencia tak nakodujes aj D.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tu mas navod ako si UROBIS VYSTRELOVAK: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...go-ovladani.htm Potom si zisti frekvenciu toho D.O. co mas na klucoch ak pasuje frekvencia tak nakodujes aj D.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Píša Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 No ale já tyčinku imobilizéru nikde nemám ani v klíči ani v DO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 (editace) No ale já tyčinku imobilizéru nikde nemám ani v klíči ani v DO. ALE MAS TYCINKU IMOBILIZERU MAS V KLUCI OD AUTA!!!! ;) Editováno: 1. Březen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Píša Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak jsem ji našel já už to měl jednou rozdělaný a nevšim si ji. Co se myslí tím poškození tyčky immo škrábnutím nebo čím? Z čeho vlasně je vyrobena a k čemu slouží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 TYcinka IMMOBILIZERA je zo SKLA!!! Ak ti ta tycinka praskne tak si musis zohnat novu + nakodovat. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Píša Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 A k čemu slouží???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.