Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

instalace alarmu+dalkoveho centralu+startovani na dalku

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravim...chci se zeptat jestli je tu nekdo ochotny ne zadarmo namontovat tento alarm s centralem a dalkovym starrtem do me octavie 1.9 tdi z Brna nebo okoli? zde davam link s manualem..je bohuzel cely v anglictine http://www.microalarm.com/pdf/startc2003_op.pdf predem dikec

Nechci tě nějak odrazovat,ale zadarmo ti to asi nikdo dělat nebude není to práce na 5 minut a je slušnost někomu za něco něco dát.

Když si to přečteš podruhé tak zjistíš že píše né zadarmo! Takže zaplatit chce. ;)

Ale taky jsem poprvé přečetl zadarmo lol

Když si to přečteš podruhé tak zjistíš že píše né zadarmo! Takže zaplatit chce. ;)

Ale taky jsem poprvé přečetl zadarmo lol

Omluva budu trénovat čtení asi stárnu nadarmo se neříká dvakrát měř a jednou řeš.

---------

• Autor
Nechci tě nějak odrazovat,ale zadarmo ti to asi nikdo dělat nebude není to práce na 5 minut a je slušnost někomu za něco něco dát.

pokud dobre ctes pisi NE ZADARMo tudiz za love!!!!! lol lol lol lol lol lol

• Autor

ale byl bych moc rad kdby se tu nekdo z brna ci okoli nasel.... zadna firma me to nechce udelat...

• Autor

nikdo z okoli brna??

• Autor

stale nikdo??a nevite aspon o nejake firme z brna ktera to dela...spousta firem mi rekla ze tento tip nedelaji...

stale nikdo??a nevite aspon o nejake firme z brna ktera to dela...spousta firem mi rekla ze tento tip nedelaji...

klasický tlachy, sežeň solidního autoelektrikáře a ten ti to zapojí. žádnej problém v tom není ;)

• Autor
klasický tlachy, sežeň solidního autoelektrikáře a ten ti to zapojí. žádnej problém v tom není ;)

no jo to je taky problem..nasel jsem pouze firmy co prodavaji alarmy+centraly... a ani jedna mi to nechce udelat..autoelektrikare nemuzu nikde sehnat..to je v pr....

• Autor

stale nikdo?

• Autor

tak jsem obepsal tady unas v Brne aspon 15 servisu+elektrikare a kazdy mi napal ze jde o slozitou instlaci a ze to neprovadi...odkazali me na originalni servis skoda...no tak to budu muset zkusit tam,ale myslim si ze kdyz to neni origo od skodovky tak se stim nikomu nebude chtit delat a premyslet co kam zapojit...

• 2 týdny později...
tak jsem obepsal tady unas v Brne aspon 15 servisu+elektrikare a kazdy mi napal ze jde o slozitou instlaci a ze to neprovadi...odkazali me na originalni servis skoda...no tak to budu muset zkusit tam,ale myslim si ze kdyz to neni origo od skodovky tak se stim nikomu nebude chtit delat a premyslet co kam zapojit...

montuji alarmy, zavolej mě, mrknu na to. 777002627 8 - 17h Brno

• 2 roky později...

zdravim...chci se zeptat jestli je tu nekdo ochotny ne zadarmo namontovat tento alarm s centralem a dalkovym starrtem do me octavie 1.9 tdi z Brna nebo okoli? zde davam link s manualem..je bohuzel cely v anglictine http://www.microalarm.com/pdf/startc2003_op.pdf predem dikec

Ahoj mám kamoša přímo ve škodovce v brně,přivydělává si těmahle montážema. Zavolej mi kterejkoliv den po 20hodině večer a dám ti na něj kontakt. Je fakt frajer šikovnej. Moje tel. č. 77607800B

Hm, předpokládám, že to už skoro tři roky úspěšně používá nebo to dávno vyhodil ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.