Publikováno Leden 28, 200817 r zdravim...chci se zeptat jestli je tu nekdo ochotny ne zadarmo namontovat tento alarm s centralem a dalkovym starrtem do me octavie 1.9 tdi z Brna nebo okoli? zde davam link s manualem..je bohuzel cely v anglictine http://www.microalarm.com/pdf/startc2003_op.pdf predem dikec
Leden 28, 200817 r oprava odkazu je zde http://www.microalarm.com/pdf/startc2003_inst.pdf Nechci tě nějak odrazovat,ale zadarmo ti to asi nikdo dělat nebude není to práce na 5 minut a je slušnost někomu za něco něco dát.
Leden 28, 200817 r Nechci tě nějak odrazovat,ale zadarmo ti to asi nikdo dělat nebude není to práce na 5 minut a je slušnost někomu za něco něco dát. Když si to přečteš podruhé tak zjistíš že píše né zadarmo! Takže zaplatit chce. Ale taky jsem poprvé přečetl zadarmo
Leden 28, 200817 r Když si to přečteš podruhé tak zjistíš že píše né zadarmo! Takže zaplatit chce. Ale taky jsem poprvé přečetl zadarmo Omluva budu trénovat čtení asi stárnu nadarmo se neříká dvakrát měř a jednou řeš. ---------
Leden 28, 200817 r Autor Nechci tě nějak odrazovat,ale zadarmo ti to asi nikdo dělat nebude není to práce na 5 minut a je slušnost někomu za něco něco dát. pokud dobre ctes pisi NE ZADARMo tudiz za love!!!!! lol lol lol
Leden 28, 200817 r Autor ale byl bych moc rad kdby se tu nekdo z brna ci okoli nasel.... zadna firma me to nechce udelat...
Leden 29, 200817 r Autor stale nikdo??a nevite aspon o nejake firme z brna ktera to dela...spousta firem mi rekla ze tento tip nedelaji...
Leden 29, 200817 r stale nikdo??a nevite aspon o nejake firme z brna ktera to dela...spousta firem mi rekla ze tento tip nedelaji... klasický tlachy, sežeň solidního autoelektrikáře a ten ti to zapojí. žádnej problém v tom není
Leden 29, 200817 r Autor klasický tlachy, sežeň solidního autoelektrikáře a ten ti to zapojí. žádnej problém v tom není no jo to je taky problem..nasel jsem pouze firmy co prodavaji alarmy+centraly... a ani jedna mi to nechce udelat..autoelektrikare nemuzu nikde sehnat..to je v pr....
Leden 31, 200817 r Autor tak jsem obepsal tady unas v Brne aspon 15 servisu+elektrikare a kazdy mi napal ze jde o slozitou instlaci a ze to neprovadi...odkazali me na originalni servis skoda...no tak to budu muset zkusit tam,ale myslim si ze kdyz to neni origo od skodovky tak se stim nikomu nebude chtit delat a premyslet co kam zapojit...
Únor 10, 200817 r tak jsem obepsal tady unas v Brne aspon 15 servisu+elektrikare a kazdy mi napal ze jde o slozitou instlaci a ze to neprovadi...odkazali me na originalni servis skoda...no tak to budu muset zkusit tam,ale myslim si ze kdyz to neni origo od skodovky tak se stim nikomu nebude chtit delat a premyslet co kam zapojit... montuji alarmy, zavolej mě, mrknu na to. 777002627 8 - 17h Brno
Prosinec 29, 201014 r zdravim...chci se zeptat jestli je tu nekdo ochotny ne zadarmo namontovat tento alarm s centralem a dalkovym starrtem do me octavie 1.9 tdi z Brna nebo okoli? zde davam link s manualem..je bohuzel cely v anglictine http://www.microalarm.com/pdf/startc2003_op.pdf predem dikec Ahoj mám kamoša přímo ve škodovce v brně,přivydělává si těmahle montážema. Zavolej mi kterejkoliv den po 20hodině večer a dám ti na něj kontakt. Je fakt frajer šikovnej. Moje tel. č. 77607800B
Prosinec 29, 201014 r Hm, předpokládám, že to už skoro tři roky úspěšně používá nebo to dávno vyhodil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.