Leden 3, 200916 r Stále pracuji na nových fotkách, ale napadl ten bílej bordel, tak by to focení nemělo smysl bylo by to zkreslený. Jinak když jsem nasadil CoolBlue tak jsem jel za tátou a pak se ho ptal co a jak a nic neříkal a to je na oslňování ve zpětným zrcátku alergickej. Oslňování těma NightBreakrama neřeším, protože je mám v dálkových a ty tě oslní v každým případě.
Leden 9, 200916 r mám jak dálkové tak normální NightBreakr a pohoda jinak na čerňáku u auto novotný zda prasknou dávají nové na počkání (záruka 2 roky) mám třetí praskají tak po 30.000 km
Leden 9, 200916 r Hmm zaujimavy pozantok...ja som sa zatial stretol len s tym ze tie NB vydrzali tak maximalne nieco malo cez pol roka...To bud jazdis jak dabel alebo mas nejaku zvlastnu seriu NB ktore nepraskaju a inak zaujimavy servis ci co to je ked tam menia ziarovky...zlate cehy no...
Leden 22, 200916 r Tak a tu sú moje po cca 1 mesiaci používania.Jazdím väčšinou krátke trasy po meste a do 30km.
Leden 22, 200916 r ak chcete niečo podobné s 2 nasobnou životnostou skuste kuknut na philips x-treme power , tiež celkom fajn žiarovky, dokonca niektorý hovoria že lepšie ako NB
Leden 23, 200916 r Tak je vyreklamováno, dostal jsem dvě nové Osram NB, ještě malou perličku k reklamaci, údajně byla výrobcem (nebo ofico zatoupením) uznána, ale mě spíše připadá že jsem si k novým pomohl chybou prodejce, který proflákl zákonnou lhůtu pro reklamaci a až na můj mail reagoval úsměvnou story, že na mne neměl kontakt (koupeno přes net a měl ofocenou prodejku i reklamační protokol s tel. číslem), nicméně svoji chybu přiznal a ani se nešprajcoval. takže hodím na auto a uvidí se dále. Upraveno Leden 23, 200916 r od pap
Leden 23, 200916 r Tak a tu sú moje po cca 1 mesiaci používania.Jazdím väčšinou krátke trasy po meste a do 30km. Casta zavada na FABIACH I praskajuce ziarovky. Treba tam namontovat Transil. Foto navod: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=transil Tema2: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=transil Upraveno Leden 23, 200916 r od PROCHY603
Leden 23, 200916 r Ale ja som s praskaním žiaroviek nikdy nemal problém.O tých transiloch viem už dávno,ale nemontoval som ich,lebo mi H7 nepraskali.Dokonca aj SilverStary mi vydržali rok.Dnes som ich reklamoval,tak sa uvidí. Upraveno Leden 23, 200916 r od ramon
Leden 23, 200916 r Tak si chytil vadnu seriu ziaroviek. Na kazdej ziarovke OSRAM je napisana vyrobna seria. :)
Leden 24, 200916 r Ramon, ide o to sfarbenie hej? Takže nie som sám ktorému sa to stalo ak to je ramonov prípad a u mňa to ešte podporilo pulzný prúd do tej žiarovky
Leden 24, 200916 r Hej,na tej prvej fotke to vidno najlepšie.Zvnútra z jednej strany je banka ako keby očmudená.Druhá žiarovka je OK.V obchode volali hneď s dílerom a ten kázal zobrať obe na reklamáciu.Tak čakám. Len ma tak napadá,čo urobím s novými keď mi ich zreklamujú.Dám ich do auta zasa zčernejú a čo potom,budem ich znova reklamovať? To by mi už asi neuznali.Už ich počujem,ako ma odkazujú na nejaký "poriadný" servis,že si mám dať prekontrolovať elektriku v aute.
Leden 24, 200916 r Nedávno jsem měnil osvětlení SPZ za led a byly tam sulfidky taky tak černé, ale svítily, čím to může být? Jinak ma Cool Blue asi 3 tydny, doufám,že mi to taky nezčerná
Leden 24, 200916 r jj mám stejnou zkušenost, taky jsem dával LED na osvělení SPZ a origo byly zakouřený, ale svítili. Používaný od srpna 2006 a najeto s nimi cca 22tkm.
Leden 25, 200916 r Tie sulfitky sa prehrievajú, tie svetielka sú uzavreté a nedobre odvádzajú teplo čo sa neblaho prejaví na zvýšenej teplote. Mal som ten istý problém, vymenil som a zatial pokoj
Leden 26, 200916 r tak jsem včera hodil Osram NB do mých projektorů a musím říct, že to svítí fakt parádně!!! teď se akorát ukáže, jak to bude s tou životností....
Leden 26, 200916 r nevím, zda má cenu to fotit... páč ten foťák to zkreslí... ale už na první dojem po rozsvícení je to obrovský rozdíl... takže spokojenost!
Leden 26, 200916 r Musím napsat svoje zklamání ze žárovek osram night breaker,kolega měl v octě osram cool blue asi rok vyměnil je(nejdřív jednu aby se dalo porovnat) defakto žádný rozdíl Já je vyměním dneska zatím tam mám silverstary tak "uvidím"
Leden 26, 200916 r luky a co má kolega za světla??? má čočky??? nebo klasiku? páč já mám čočku.. a s normálníma žárovkama se to nedá srovnat... NB je válcují na plné čáře!
Leden 27, 200916 r Kolega má světla bez čočky,jak jsem psal měl tam cool blue a rozdíl žádnej ani v barvě. Oproti normálním žárovkám určitě rozdíl je to jsem poznal,když jsem dával silver stary. Dnes jsem je taky vyměnil za NB a rozdíl?Hmm můj názor=zbytěčně vyhozený peníze ideální variantu bych viděl jako osram silver star.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.