Paul Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Stále pracuji na nových fotkách, ale napadl ten bílej bordel, tak by to focení nemělo smysl bylo by to zkreslený. Jinak když jsem nasadil CoolBlue tak jsem jel za tátou a pak se ho ptal co a jak a nic neříkal a to je na oslňování ve zpětným zrcátku alergickej. Oslňování těma NightBreakrama neřeším, protože je mám v dálkových a ty tě oslní v každým případě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 mám jak dálkové tak normální NightBreakr a pohoda jinak na čerňáku u auto novotný zda prasknou dávají nové na počkání (záruka 2 roky) mám třetí praskají tak po 30.000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Hmm zaujimavy pozantok...ja som sa zatial stretol len s tym ze tie NB vydrzali tak maximalne nieco malo cez pol roka...To bud jazdis jak dabel alebo mas nejaku zvlastnu seriu NB ktore nepraskaju a inak zaujimavy servis ci co to je ked tam menia ziarovky...zlate cehy no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 oprava praskají po 20-30.000 jinak zhruba za necelý rok 1 sada dálkové drží ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tak a tu sú moje po cca 1 mesiaci používania.Jazdím väčšinou krátke trasy po meste a do 30km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlado123 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 ak chcete niečo podobné s 2 nasobnou životnostou skuste kuknut na philips x-treme power , tiež celkom fajn žiarovky, dokonca niektorý hovoria že lepšie ako NB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pap Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) Tak je vyreklamováno, dostal jsem dvě nové Osram NB, ještě malou perličku k reklamaci, údajně byla výrobcem (nebo ofico zatoupením) uznána, ale mě spíše připadá že jsem si k novým pomohl chybou prodejce, který proflákl zákonnou lhůtu pro reklamaci a až na můj mail reagoval úsměvnou story, že na mne neměl kontakt (koupeno přes net a měl ofocenou prodejku i reklamační protokol s tel. číslem), nicméně svoji chybu přiznal a ani se nešprajcoval. takže hodím na auto a uvidí se dále. Editováno: 23. leden 2009, autor: pap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) Tak a tu sú moje po cca 1 mesiaci používania.Jazdím väčšinou krátke trasy po meste a do 30km. Casta zavada na FABIACH I praskajuce ziarovky. Treba tam namontovat Transil. Foto navod: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=transil Tema2: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=transil Editováno: 23. leden 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) Ale ja som s praskaním žiaroviek nikdy nemal problém.O tých transiloch viem už dávno,ale nemontoval som ich,lebo mi H7 nepraskali.Dokonca aj SilverStary mi vydržali rok.Dnes som ich reklamoval,tak sa uvidí. Editováno: 23. leden 2009, autor: ramon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Tak si chytil vadnu seriu ziaroviek. Na kazdej ziarovke OSRAM je napisana vyrobna seria. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Ramon, ide o to sfarbenie hej? Takže nie som sám ktorému sa to stalo ak to je ramonov prípad a u mňa to ešte podporilo pulzný prúd do tej žiarovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Hej,na tej prvej fotke to vidno najlepšie.Zvnútra z jednej strany je banka ako keby očmudená.Druhá žiarovka je OK.V obchode volali hneď s dílerom a ten kázal zobrať obe na reklamáciu.Tak čakám. Len ma tak napadá,čo urobím s novými keď mi ich zreklamujú.Dám ich do auta zasa zčernejú a čo potom,budem ich znova reklamovať? To by mi už asi neuznali.Už ich počujem,ako ma odkazujú na nejaký "poriadný" servis,že si mám dať prekontrolovať elektriku v aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Nedávno jsem měnil osvětlení SPZ za led a byly tam sulfidky taky tak černé, ale svítily, čím to může být? Jinak ma Cool Blue asi 3 tydny, doufám,že mi to taky nezčerná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 jj mám stejnou zkušenost, taky jsem dával LED na osvělení SPZ a origo byly zakouřený, ale svítili. Používaný od srpna 2006 a najeto s nimi cca 22tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Ja od 9/2006 a o 1200 km míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak to máme sourozence, určitě si to spolu frčeli na pásu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Tie sulfitky sa prehrievajú, tie svetielka sú uzavreté a nedobre odvádzajú teplo čo sa neblaho prejaví na zvýšenej teplote. Mal som ten istý problém, vymenil som a zatial pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 tak jsem včera hodil Osram NB do mých projektorů a musím říct, že to svítí fakt parádně!!! teď se akorát ukáže, jak to bude s tou životností.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 No Vorlajz výborne, na OII som zvedavý ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 nevím, zda má cenu to fotit... páč ten foťák to zkreslí... ale už na první dojem po rozsvícení je to obrovský rozdíl... takže spokojenost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Ja som myslel kombináciu PWM a NightBreaker. Nie ako to svieti, to je mi jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Musím napsat svoje zklamání ze žárovek osram night breaker,kolega měl v octě osram cool blue asi rok vyměnil je(nejdřív jednu aby se dalo porovnat) defakto žádný rozdíl Já je vyměním dneska zatím tam mám silverstary tak "uvidím" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 luky a co má kolega za světla??? má čočky??? nebo klasiku? páč já mám čočku.. a s normálníma žárovkama se to nedá srovnat... NB je válcují na plné čáře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 malá ukázka... ve skutečnosti je to víc žluté.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Kolega má světla bez čočky,jak jsem psal měl tam cool blue a rozdíl žádnej ani v barvě. Oproti normálním žárovkám určitě rozdíl je to jsem poznal,když jsem dával silver stary. Dnes jsem je taky vyměnil za NB a rozdíl?Hmm můj názor=zbytěčně vyhozený peníze ideální variantu bych viděl jako osram silver star. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.