MichalK94 Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Čau, mám samozatmavovací vnitřní zpětné zrcátko a zatmavuje se i levé vnější zrcátko, ale pravé ne. Nevíte kde by mohla být chyba nebo že by se pravé nezatmavovalo ? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 S ohledem na to, že víme, jaké máš auto tak opravdu těžko říct... Ale počítám, že máš auto MR2010 a novější, tam pravé zrcátko ošulili a měl to jen superb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 jj, od jistém okamžiku není nestmívání právého zrcd. chybou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalK94 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Promiňte, to jsem zapoměl napsat. Mám Škodu Octavii 2 r.v 09/2005 modelový rok 2006. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Zrcátka jsou původní nebo z faceliftu? Máš na obou stejná skla? Samostmívací má viditelný proužek po celém obvodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalK94 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Auto jsem kupoval před dvěma měsíci. Zrcátka jsou původní, když je porovnám tak vypadají stejně akorát levé zrcátko je dělené kvůli mrtvému úhlu. Viditelný proužek je u obou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvid7 Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Ahojte. Neřešil někdo v současnosti výměnu vnitřního zrcátka za samo stmívací s dešťovým senzorem? Budu měnit čelní sklo, tak bych toho rád využil. Mám Octavia II, facelift 2013. Co jsem koukal, tak je to docela drahé. Neuměli byste mi poradit, kde nakoupit všechny potřebné díly levněji? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 svazek+sensor+zrcátko+ovladač... svazek 600 - carsystem.pl sensor 500 - sbazar? zrcátko cca 1000 - vrakoviště ovladač 1000 - taktéž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 taky se me prave vnejsi nezatmavuje na yetim,premyslel jsem jestli tam nekoupit verzi pro anglii a nejak to dopojit,nezkousel to nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 elektricky to dopojíš, budou tam chybět jen vodiče ve dveřích (nejhůř od sensoru ke dveřím), jinak by to neměl být problém. Stačí ti sklo a vodiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 hmmm,tak to se zkusim dopatrat v sekci etka cenu a cislo dilu,diky za reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Po tom ani nepatrej. Sklo stoji snad 5 tisic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 fakt jo?vim ze na dvojku stalo snad 3 tak to je mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Prave podle Octavie to beru. Vidim ceny kolem 4.700 Kc. U Yeti nevim, ale levnejsi to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Zkus vrakoviste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 oktavek z anglie se vozi dost ale yeti asi moc ne,poptam se chvalne,diky hosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvid7 Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Jakou přesně funkcí plní podložka mezi senzor deště a sklo? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k0955559ahpod-podlozka-pod-senzor-deste-oe-24620.html Jsou to další prachy navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 ten gel tam být musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Koupis senzor uz s nalepenym gelem, kdyby tam byla nejaka necistota, krepovou paskou ji sundas ... toto kupovat nemusis ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvid7 Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 A mohli byste mi ještě poradit, jaký svazek a ovládání koupit? O2, facelift, 2013. Zrcátko + senzor zvládnu, to už jsem pozjišťoval. Teď ještě zbytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 svazek http://www.carsystems.pl/rain-sensor-interior-mirror-harness,id122.html ovladač http://www.skoda-parts.cz/produkty/chromovy-prepinac-svetel-s-tunel-light-asistentem/ např. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 (editace) Ahoj, prosím o pomoc, mám SII 2009 a přestaly se mi zatmavovat obě vnější zrcátka. Kde hledat chybu? Dá se to někde nastavovat? Vnitřní jde ok, venkovní také šly, ale obě přestaly. Pojistky? Bude to podobné jako na oktávce asi... Vypůjčil jsem si obrázek. Díky. zatlumen__zrc_tek_II.bmp Editováno: 15. Prosinec 2016, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 TAm pojistky nejsou... pokud nezatmavují jen vnejší a vnitřní ano, tak se musel stát něco po cestě vnitřní zrcátko - vnější zrcátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 (editace) Karlos, dekuju. Taky si myslim. Dodelaval se kabel od hf pod sedacku spolujezdce aby BT hralo stereo. Nevede nekde tudy svazek nebo nejsou tam konektory od zrcatek? Dalsi vec, neni nekde v diag. nejake nastaveni ohledne zrcatek a zatmavovani? Nebo to jde mimo diag.? Ve dverich pry nejake RJ která se musí nakodovat. Dekuji Edit: " ...Samotné doplnenie rozhodne nie je zložité, stačí priviesť zo zrkadla dvojicu vodičov do RJ v dverách a potom nakódovať RJ dverí. " Editováno: 19. Prosinec 2016, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Milhausku k čemu mi je žes mi aktivoval asistenta rozjezdu do kopce když mi nyní nefungují vnější zatmavovací zrcátka??? Kdy to prosím opravíš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.