Publikováno Leden 28, 200817 r Dobrý den, jaké máte zkušenosti se snímačem deště a cyklovačem? ja jen ty nejhorší, stírače i při nastavení na nejmenší citlivost jedou o chvilce v jednom kuse, zastaví se na chvilku když zastavím třeba na stopce. Jde nějak nastavit ta ciltivost třeba v serisu ? Nevím vůbec k čemu tam jsou další 3 polohy nastavení ciltivost když to beztak stírá stále. zdravím ferino
Leden 28, 200817 r Mě dešťák funguje perfektně, neměnil bych. I nastavování citlivosti funguje. A rozdíl tam je...
Leden 28, 200817 r Taky mam na sluzebni A6 a nemuzu si to vynachvalit....nerikam ze bez toho nejde jezdit,ale je to dobra vec
Leden 29, 200817 r Dobrý den, jaké máte zkušenosti se snímačem deště a cyklovačem? ja jen ty nejhorší, stírače i při nastavení na nejmenší citlivost jedou o chvilce v jednom kuse, zastaví se na chvilku když zastavím třeba na stopce. Jde nějak nastavit ta ciltivost třeba v serisu ? Nevím vůbec k čemu tam jsou další 3 polohy nastavení ciltivost když to beztak stírá stále. zdravím ferino Neměnil jsi náhodou čelní sklo? Já se od výměny s dešťákem jen nervuju....
Leden 29, 200817 r Autor Neměnil jsi náhodou čelní sklo?Já se od výměny s dešťákem jen nervuju.... Sklo jsem měnil asi před rokem, ale fungovalo to blbě už od nova.
Leden 29, 200817 r Zdar Mě ten dešťák funguje celkem dobře, ale je fakt, že když prší jen málo, nebo mrholí tak i na nejmenší citlivost to stírá až MOC. Nechápu....
Leden 29, 200817 r j mě to taky funguje dobře. btw kde ten snímač je? Je v noze co drží vnitřní zrcátko
Leden 31, 200817 r ZdarMě ten dešťák funguje celkem dobře, ale je fakt, že když prší jen málo, nebo mrholí tak i na nejmenší citlivost to stírá až MOC. Nechápu.... Já jsem s ním zatím spokojený, i když jak píšeš je to u mě podobný. Když drobně mrholí ale intenzivněji, tím se asi senzor vysílající a zároveň přijímající odraz rychle za..re,tím se zkracuje propustnost těch vln, který se vracejí rychle zpátky a tím to i v kratším intervalu stírá.Já to neřeším asi to tak má být, protože při stejně nastavené citlivosti na páčce se někdy interval zkrátí a jindy zase prodlouží,když dopad vody je slabší.
Červenec 17, 200817 r Tak konečně jsem se pustil do druhé výměny čel.skla vč senzoru a konečně vše funguje jak má
Listopad 10, 200816 r Nevite nahodou nekdo jak ten snimac deste odpojit aby casovac fungoval jak u auta bez nej. Dik moc
Listopad 11, 200816 r Je to vyreseny staci tam dat jiny rele (377) a faka jako auto bez senzoru deste
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.