Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den, jaké máte zkušenosti se snímačem deště a cyklovačem? ja jen ty nejhorší, stírače i při nastavení na nejmenší citlivost jedou o chvilce v jednom kuse, zastaví se na chvilku když zastavím třeba na stopce. Jde nějak nastavit ta ciltivost třeba v serisu ? Nevím vůbec k čemu tam jsou další 3 polohy nastavení ciltivost když to beztak stírá stále. zdravím ferino

Vloženo
Dobrý den, jaké máte zkušenosti se snímačem deště a cyklovačem? ja jen ty nejhorší, stírače i při nastavení na nejmenší citlivost jedou o chvilce v jednom kuse, zastaví se na chvilku když zastavím třeba na stopce. Jde nějak nastavit ta ciltivost třeba v serisu ? Nevím vůbec k čemu tam jsou další 3 polohy nastavení ciltivost když to beztak stírá stále. zdravím ferino

Neměnil jsi náhodou čelní sklo?

Já se od výměny s dešťákem jen nervuju....

Vloženo
Neměnil jsi náhodou čelní sklo?

Já se od výměny s dešťákem jen nervuju....

Sklo jsem měnil asi před rokem, ale fungovalo to blbě už od nova.

Vloženo

Zdar

Mě ten dešťák funguje celkem dobře, ale je fakt, že když prší jen málo, nebo mrholí tak i na nejmenší citlivost to stírá až MOC. Nechápu.... :kuk:

Vloženo
Zdar

Mě ten dešťák funguje celkem dobře, ale je fakt, že když prší jen málo, nebo mrholí tak i na nejmenší citlivost to stírá až MOC. Nechápu.... :kuk:

Já jsem s ním zatím spokojený, i když jak píšeš je to u mě podobný. Když drobně mrholí ale intenzivněji, tím se asi senzor vysílající a zároveň přijímající odraz rychle za..re,tím se zkracuje propustnost těch vln, který se vracejí rychle zpátky a tím to i v kratším intervalu stírá.Já to neřeším asi to tak má být, protože při stejně nastavené citlivosti na páčce se někdy interval zkrátí a jindy zase prodlouží,když dopad vody je slabší.

• o 4 týdny později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...