Tom Muaddib Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 (editace) můj boss má jednu z prvních kombajnovejch octII a svítí mu jak "popelík" tak kroužek. Já mám "kuřáckou verzi", do popelníku jsem si vlepil identický filc a vyměnil zapalovač za "špunt" se šéfem... ososbně si ymslím, že je lepší mít auto s kučáckou verzí a nekouřit Editováno: 6. Květen 2008, autor: Tom Muaddib Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Jasně..a k tomu mít ten prostor ve schránce o třetinu menší, abys ji mohl vycvakávat ven..to je opravdu výhodnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Jirko, ale já tam ten původní popelník nenechávám takže prostor je (taky) identickej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lenin Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Hm.. vam teda ten kruzok okolo zapalovaca svieti? Ja som mal taky pocit, ze mi svieti.. ale teraz som to bol omrknut a zistujem, ze nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liqidator Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 mam MR2008 kuřáckej paket a popelník svítí,ale kroužek zapalovače nikoliv...ted mě napadá jestli nemá svítit jen když je v něm něco zapojenýho,musim vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Od MR 2008 by ten kroužek snad svítit neměl.. U starších MR je zelený podsvícený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 mě u MR08 nesvítí nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Šetří se na všem..navíc ale to podsvícení se mi ani nelíbilo, tak jsem tam udělal regulérní zásuvku. Bylo to jak z Globusu za 23,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 No já ho tam mám a podobně jako u fabie to spíš irituje když jedeš v noci a něco Ti poměrně výrazně svítí pod rukou, takže asi taky brzo opět osvětlenou zásuvku vyměním za neosvětlenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Kdyby to aspoň vypadalo, ale to podsvícení je fakt hrůza..ještě že už mám vyřešeno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Vás to nějak irituje? Mě osobně to nijak nevadí, ale zase je fakt, že mám podsvícení přístrojů na minimum... (a pravda, díky tomu, že mám denní svícení mě nic nenutí zapínat osvětlení přístrojů ani v noci...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Tak mam dodelane svetylko v nekurackem paketu. Hezky origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig_Crushot Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 To jo, ale třeba mně tam do svorkovnice pod zapalovač (dneska zásuvka )vedou i dráty na osvětlení, odtud jsem si natáhl osvětlení dozadu do vyklápěcí schránky vzadu na JumboBoxu. Tak si říkám, že z té svorkovnice pod zapalovačem by to šlo..jen to obnáší rozebrat zase Jumbo Box Zdravíčko... Jak to tady tak pročítám, tak zjišťuju, že už mnozí řešili to, co se teď snažím vyřešit já - a sice jak zprovoznit osvětlení jak předního popelníku tak i v zadu ve funkčním paketu jumboboxu... Mám kuřácký paket (i když teda cigáro si do huby nedám) a ve předu sice přivedená elektrika je, žarovičku tam mám taky, ale nesvítí, nevím jestli je špatná žárovka nebo vada na kontaktu. Zkoušel jsem to několikrát při zapnutých světlech a prostě nejede,tak snad to bude jen žárovka.Třeba by se dala nahradit nějakou diodou :-) Ale co mě hlavně zajímá - jak si udělat osvětlení toho zadního popelníku - nejspíš musím koupit ten držák s žárovkou, ale nevím jak natáhnout ty dráty k němu a z kama. Kdyby byl někdo té dobroty a měl nějakou tu fotku kabeláže, byl bych moc vděčný... Nebo i za nějakou radu jak to napojit na osvícení zapalovače. Předem moc děkuju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ludwig: Jak mas nastavene podsviceni palubky? jestli na minimum, tak to osvetleni predniho popelniku ani neuvidis. Zkus dat podsviceni na max a melo by to svitit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ludwig: Jak mas nastavene podsviceni palubky? jestli na minimum, tak to osvetleni predniho popelniku ani neuvidis. Zkus dat podsviceni na max a melo by to svitit.. Zdravim...mám také nekuřácký paket... svícení palubovky mam na maximum a stejně to nesvítí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 No ale u NEKURACKEHO paketu svetlo neni, to je jen v popelniku u KURACKEHO paketu.. Diskriminace nas nekuraku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 P.T já mám nekuřácký paket a světlo mi v "popelniku" svíti.Sice neni to nic moc ale je to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Romane ono je to myslim zavisle na MR, ted jsem zbezne probehl minulou stranku a tak nejak to z toho vyplyva. Nebo sis to tam dodelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Stačí dodělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Ferdo to je jasne, ze to staci, my jsme resili jestli to tam je standardne nebo ne.. Dodelaval treba Doli, pise o tom o stranku driv.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 MR 2006, kuřácký paket, svítí - ale celkem naprd (málo). Dám tam LEDky a světýlka zdvojím + zapínání na mikrospínač. Podobně jsem to měl v O1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 U nekurackeho paketu to urcite neni! Ludwig, ti to reknu na icq. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 U nekuřáckého to nemá co dělat, ale kdo to tam má, tak mu z toho někdo ten nekuřáckej paket udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig_Crushot Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ludwig: Jak mas nastavene podsviceni palubky? jestli na minimum, tak to osvetleni predniho popelniku ani neuvidis. Zkus dat podsviceni na max a melo by to svitit.. Zdárek, tak už vím proč mi popelník vpředu nesvítil - byla tam vadná žárovka, tak mi tam kámoš hodil LEDku a je to :-) Jinak mě zajímá to vedení elektriky k zadnímu popelníku, ale to kdyžtak pořeším s Dolim. To Doli: Díkec, já se ozvu... jen jsem Tě nechtěl pořád otravovat svýma dotazama :-).... že jich už bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 moze sem nekdo dat obrazok LEDky ktoru tam davate??dakujem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.