Publikováno Leden 30, 200817 r Zdravím. Mám v předních parkovačkách diody (1 diodový) a svítí mě spíše do bodu než aby se to světlo rozprostřelo jako u obyč. žárovky a taky mají menší svítivost než žárovka. Má to tak být? Moc se mi to totiž nezdá. Díky za vaše reakce.
Leden 30, 200817 r Zdravím. Mám v předních parkovačkách diody (1 diodový) a svítí mě spíše do bodu než aby se to světlo rozprostřelo jako u obyč. žárovky a taky mají menší svítivost než žárovka. Má to tak být? Moc se mi to totiž nezdá. Díky za vaše reakce. chová se ti to jak LED dioda vyzařovací úhel žárovka téměř 360 st. (svítí na všechny strany) LED - 30-120 st. (pouze kužel dopředu)
Leden 30, 200817 r Autor chová se ti to jak LED dioda vyzařovací úhel žárovka téměř 360 st. (svítí na všechny strany) LED - 30-120 st. (pouze kužel dopředu) Díky za vysvětlení. To, že má dioda menší úhel vyzařování to vím, ale myslel jsem, že je to tady trochu jinak řešený. Viděl jsem několik fotek s rozsvícenýma led diodama a tam mi to připadlo, že to svítí celkem dobře (světlo bylo pěkně rozprostřený po celé parabole).
Leden 30, 200817 r Díky za vysvětlení. To, že má dioda menší úhel vyzařování to vím, ale myslel jsem, že je to tady trochu jinak řešený. Viděl jsem několik fotek s rozsvícenýma led diodama a tam mi to připadlo, že to svítí celkem dobře (světlo bylo pěkně rozprostřený po celé parabole). máš fotku/ odkaz co sis koupil ?
Leden 30, 200817 r Zdravím. Mám v předních parkovačkách diody (1 diodový) a svítí mě spíše do bodu než aby se to světlo rozprostřelo jako u obyč. žárovky a taky mají menší svítivost než žárovka. Má to tak být? Moc se mi to totiž nezdá. Díky za vaše reakce. Zabrus hlavicku do rovna a bude svietit dobre
Leden 31, 200817 r Autor Bohužel to nemám čím nafotit, ale zkusil jsem to naskenovat, tak snad to pomůže. Jsou tam ty diody a obal těch diod. Jo a ty diody jsem kupoval u nás ve městě v autodílách. Upraveno Leden 31, 200817 r od Konny
Leden 31, 200817 r Bohužel to nemám čím nafotit, ale zkusil jsem to naskenovat, tak snad to pomůže. Jsou tam ty diody a obal těch diod. Jo a ty diody jsem kupoval u nás ve městě v autodílách. ja si koupil rozptylove doidy....ty nemaji tvar jako obyc žarovka,vrch diody ma rovnou plochu at se to svetlo rozptyluje.popis nic moc spiš to zitra vyfotim ale ty na obrazku tak jak ty moje asi svitit nebudou.....zkus vyfotit parabolu jak to sviti....
Leden 31, 200817 r Autor ja si koupil rozptylove doidy....ty nemaji tvar jako obyc žarovka,vrch diody ma rovnou plochu at se to svetlo rozptyluje.popis nic moc spiš to zitra vyfotim ale ty na obrazku tak jak ty moje asi svitit nebudou.....zkus vyfotit parabolu jak to sviti.... Bohužel nemám možnost to nafotit jak to svítí ve světlech, ale celkově se mi zdá, že to svítí málo (slabě).
Leden 31, 200817 r Bohužel nemám možnost to nafotit jak to svítí ve světlech, ale celkově se mi zdá, že to svítí málo (slabě). Záleží taky jakou mají svítivost ty diody. Mám objednané tyto http://www.ges.cz/?page=index∨=sort&...sid=GES05113889 Až budou na autě, hodím foto.
Leden 31, 200817 r Autor Záleží taky jakou mají svítivost ty diody. Mám objednané tytohttp://www.ges.cz/?page=index∨=sort&...sid=GES05113889 Až budou na autě, hodím foto. Dobře až je budeš mít na autě tak dej foto jak to svítí.
Leden 31, 200817 r Autor Zabrus hlavicku do rovna a bude svietit dobre Myslíš, že to pomůže když ten vršek uříznu? Ale asi to zkusím a uvidím.
Leden 31, 200817 r Myslíš, že to pomůže když ten vršek uříznu? Ale asi to zkusím a uvidím. ty sis koupil bodové jsou ještě rozptylné a ty svítí i za sebe do paraboly http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...zátor&st=25 Upraveno Leden 31, 200817 r od Vaša
Únor 1, 200817 r Myslíš, že to pomůže když ten vršek uříznu? Ale asi to zkusím a uvidím. Přesně jak říká Vaša, LED existuji Spojky a Rozptylky . Spojky svítí bodově, ale pár lidí mi říkalo, že často praskají, nevím, co je na tom pravdy. Spojky zase kvůli své špičce, která odráží světlo a víc ho láme zpět a ne vpřed bodově jako spojka. Mám rozptylky vzadu na osvětleni SPZ už přes dva roky a žádný problém. Předtím jsem tam měl obyčejné červené parkovačky, ale po pár měsících se na nich barva vypálí a jsou číré, takže už jsem koupil LED.
Únor 1, 200817 r Autor Chlapi, moc vám děkuji za vysvětlení. Koupím tedy ty rozptylové diody a uvidím jak s nimi budu spokojenej.
Únor 17, 200817 r Autor Tady je slíbené foto. Díky za foto. Já jsem koupil tyto http://skveleceny.cz/Filson/Zarovka-led-12...cira_g9279.html a myslím, že mi to svítí stejně jako tobě. Jinak ty rozptylky krásně svítí po celé parabole, kdežto ty spojky byly spíš bodové. Upraveno Únor 17, 200817 r od Konny
Únor 17, 200817 r Díky za foto. Já jsem koupil tyto http://skveleceny.cz/Filson/Zarovka-led-12...cira_g9279.html a myslím, že mi to svítí stejně jako tobě. Jinak ty rozptylky krásně svítí po celé parabole, kdežto ty spojky byly spíš bodové. Rozdíl není jen v rozptylu ale taky cenový. Mě to vyšlo na 15,- Kč Proto jsem do těch rozptylek nešel.
Únor 17, 200817 r Autor Rozdíl není jen v rozptylu ale taky cenový. Mě to vyšlo na 15,- KčProto jsem do těch rozptylek nešel. To máš pravdu, že ty rozptylky jsou dražší, ale svítí to o 100% lépe jak ty spojky. PS: jak jsi tam ty diody uchytil? To jsi je přepájel do objímky od nějaké špatné diody?
Únor 18, 200817 r To máš pravdu, že ty rozptylky jsou dražší, ale svítí to o 100% lépe jak ty spojky.PS: jak jsi tam ty diody uchytil? To jsi je přepájel do objímky od nějaké špatné diody? Jsou přiletované na destičce na tišťáky s odpovídajícím odporem. Líp by to vypadalo s smd odporem, ten však nebyl po ruce.
Únor 18, 200817 r Autor Jsou přiletované na destičce na tišťáky s odpovídajícím odporem. Líp by to vypadalo s smd odporem, ten však nebyl po ruce. OK díky, vypadá to dobře
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.