Publikováno Únor 2, 200817 r Nazdárek pánové mám problém koupil jsem origo sadu vystřelováků je to celá sada komlet i se zámkama a klíče mi nejdou přispůsobit respektive mě zlobí immo dálka funguje když chci přispůsobit immo tak mi to na vagu napíše stráta spojení a vypadne mi to pin v budíkach je ok ten jsem si vyčetl a odpovídal i štítku co jsem měl na klíčích prosím můžete mi někdo napsat přesný postup jestli náhodou nedělám něco špatně děkuji moc
Únor 3, 200817 r Nazdárek pánové mám problém koupil jsem origo sadu vystřelováků je to celá sada komlet i se zámkama a klíče mi nejdou přispůsobit respektive mě zlobí immo dálka funguje když chci přispůsobit immo tak mi to na vagu napíše stráta spojení a vypadne mi to pin v budíkach je ok ten jsem si vyčetl a odpovídal i štítku co jsem měl na klíčích prosím můžete mi někdo napsat přesný postup jestli náhodou nedělám něco špatně děkuji moc budíky - pamět závad - vymazat - login - zadat pin- (rožne se kontrolka imma -pokud je správnej) přispůsobení - kanál 21 - počet klíčů (musí se naučit i klíče který už naučeny byli)
Únor 3, 200817 r Nazdárek pánové mám problém koupil jsem origo sadu vystřelováků je to celá sada komlet i se zámkama a klíče mi nejdou přispůsobit respektive mě zlobí immo dálka funguje když chci přispůsobit immo tak mi to na vagu napíše stráta spojení a vypadne mi to pin v budíkach je ok ten jsem si vyčetl a odpovídal i štítku co jsem měl na klíčích prosím můžete mi někdo napsat přesný postup jestli náhodou nedělám něco špatně děkuji moc No a jaký to máš ročník?
Únor 3, 200817 r Autor Dívám se obrázky musíš číst odzadu děkuji za vaše odpovědi zkusím to a dám vědět
Únor 5, 200817 r Autor Tak pánové hotovo konečně mi vše maká jak má celé ty problémy mi způsobil J-dot musel jsem ho odpojit a pak vše šlo jako po másle
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.