Přejít na obsah

Sněhulka:)

Losky83

Doporučené příspěvky

Lidi, za kolik myslíte, že by se dala prodat, rok 9/2003, motor 1.9 SDI, najeto necelých, ale poctivých 200 tis km, nové čerpadlo, filtry, oleje. Přední rs nárazník, zadní nalakovaný včetně lišty, bílé kliky, lišty, tlumiče jsou v super stavu (doložím), origo rádio, construct, dálka centrál, stříška, prahy, tón sklo, el. okna, 2x bag, angel eyes, nová 17" kola na nových pneu (pořiz cena 30 tis Kč).

Ještě váhám, ale chtěl bych něco silnějšího, sice tohle má spotřebu 4,5 L, ale sprintér to není, zato se tam nemá zase skoro co pokazit. Moje ideální cena by byla 180 tisíc Kč, ale nevím, zda se to dá za tolik prodat včetně krásný kol. Bez kol bych to viděl tak na 155 tis Kč. Případně cenu navrhněte

post-12428-1202300969_thumb.jpg

Editováno: , autor: Losky83
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja moc nechapu, proc kdyz si ted delal ty prahy a nechaval lakovat listy atp...tak proc to chces ted prodat-...jako precetl sem si ze chces neco silnejsiho, ale to ses rozhod ze dne na den? Podle me se nikdy nevrati penize z tuningu zpet, pac to by si to musela koupit nekdo kdo tuningu rozumi atp...takze mi prijde skoda delat takovy hezky upravy a za 14 dni to chtit prodavat...:)

Odkaz ke komentáři

Jen zas uvažuju a když uvažuju, tak to opravdu stojí za to:)))))))))))))) Možná ji letos ještě nechám doma, ale příští rok půjde z domu. TAk mě jentak zajímá, zda by byl zájem či ne. Jinak mám už delší dobu spadeno na Peugeot 307 SW 2.0 HDI. Prostě kdybych sehnal nějaký zachovalý kousek, tak bych ji určitě prodal. Cenou se dá v poho prodat okolo těch 140 -150 tisíci zvláště když jsem druhý majitel, mám k tomu servisku a auto je jinak v perfektním stavu. No a o kola bych se bát nemusel, za 18 000 bych je prodal počítám hned, protože jen pneu stojí 16 000 a mají najeto jen 200 km

Odkaz ke komentáři

Jen zas uvažuju a když uvažuju, tak to opravdu stojí za to:)))))))))))))) Možná ji letos ještě nechám doma, ale příští rok půjde z domu. TAk mě jentak zajímá, zda by byl zájem či ne. Jinak mám už delší dobu spadeno na Peugeot 307 SW 2.0 HDI. Prostě kdybych sehnal nějaký zachovalý kousek, tak bych ji určitě prodal. Cenou se dá v poho prodat okolo těch 140 -150 tisíci zvláště když jsem druhý majitel, mám k tomu servisku a auto je jinak v perfektním stavu. No a o kola bych se bát nemusel, za 18 000 bych je prodal počítám hned, protože jen pneu stojí 16 000 a mají najeto jen 200 km

Jako to auto vypadá náááádherně, jen já nikdy v životě nepochopím proč si člověk s motorem SDi nechá takhle tunit auto. Když na to prostě nemá motor a napráská mu Felda 1.6 a jiné motorizace!

Soory, je to můj názor a nechci Tě nasr..

Jinak kdyby jsi dal 165.000,- Kč myslím, že dlouho by Ti netrvalo se jí zbavit. Ale i těch 175.000,- by bylo reálných, jen škoda, že nemáš klimu.

Odkaz ke komentáři

Vy jste ale zatvrdlí:) Psal jsem, že kdybych nějakého krasavce našel za rozumnou cenu a s elektronikou Bosch a těch je opravdu méně a za rozumnou cenu pak ještě míň. Většina z nich má elektroniku Siemens a ta neumí s motorem vůbec pracovat a auto je lenoch. Bosch jezdí super. Jednalo se mi spíš o to, zda to auto z budí trošku respekt. Tak mě hned neodsuzujte:)))

Odkaz ke komentáři

Já zase tak nějak nechápu názory, že tunit by se měly jen výkonné auta. Vždyť tuning není jen o tom, aby auto vypadalo "rychle", ale taky a možná ještě víc o tom, aby vypadalo "hezky" a jinak, než ostatní.

Vypadá moc hezky a myslím, že ta cena by nemusela být nereálná.

Sorry za OT

Odkaz ke komentáři

Lidi, za kolik myslíte, že by se dala prodat, rok 9/2003, motor 1.9 SDI, najeto necelých, ale poctivých 200 tis km, nové čerpadlo, filtry, oleje. Přední rs nárazník, zadní nalakovaný včetně lišty, bílé kliky, lišty, tlumiče jsou v super stavu (doložím), origo rádio, construct, dálka centrál, stříška, prahy, tón sklo, el. okna, 2x bag, angel eyes, nová 17" kola na nových pneu (pořiz cena 30 tis Kč).

Ještě váhám, ale chtěl bych něco silnějšího, sice tohle má spotřebu 4,5 L, ale sprintér to není, zato se tam nemá zase skoro co pokazit. Moje ideální cena by byla 180 tisíc Kč, ale nevím, zda se to dá za tolik prodat včetně krásný kol. Bez kol bych to viděl tak na 155 tis Kč. Případně cenu navrhněte

Zdravim.

Nevim jestli máš klimu nebo ne, ale s klimou a s kolama bys to měl prodat do těch 180, ale bude to chtít trochu trpělivosti.

Bez klimy a kol to prodáš tak za těch 145 - 150 v pohodě. Jinak přeju hodně štěstí a auto vypadá moc moc pěkně. :palec2:

Odkaz ke komentáři

klima bohudík není, protože v autě jí nesnesu v létě. Hned z toho nachladnu, takže jsem rád, že mě to neláká chladit a zároveň to přehánět s nízkou teplotou:) Jinak už tam jsou origo nové bílé kliky a až se oteplí, dám do laku ještě boční lišty ať tam nestrašej

Odkaz ke komentáři

klima bohudík není, protože v autě jí nesnesu v létě. Hned z toho nachladnu, takže jsem rád, že mě to neláká chladit a zároveň to přehánět s nízkou teplotou:) Jinak už tam jsou origo nové bílé kliky a až se oteplí, dám do laku ještě boční lišty ať tam nestrašej

No jo, pořád nad tím vážně uvažuji, ale nevím co za ty peníze koupit:) Zkusil bych 180 tisíc a bez kol 155 tisíc a vidělo by se. Ale co se týče spolehlivosti a dobré ceny mi vychází Ford Mondeo II 2.0 TDDI 85 kw. TDCi má sice výkon 96 kw, ale zase mají často poruchové vstřikovací zařízení:(A musím uznat, že by se mi i líbilo:)

Odkaz ke komentáři

No jo, pořád nad tím vážně uvažuji, ale nevím co za ty peníze koupit:) Zkusil bych 180 tisíc a bez kol 155 tisíc a vidělo by se. Ale co se týče spolehlivosti a dobré ceny mi vychází Ford Mondeo II 2.0 TDDI 85 kw. TDCi má sice výkon 96 kw, ale zase mají často poruchové vstřikovací zařízení:(A musím uznat, že by se mi i líbilo:)

Na Tddi se vys... to neni pořádnej motor a když budeš mít jenom trošku štěstí a pořídíš si TDCI tak budeš moc spokojenej (96KW mam v práci jako služebku od novýho auta a jenom spokojenost) nebo si kup OCTÁVKU :palec2:;)

Odkaz ke komentáři

tak ta psi bouda je luxusni a jak ladi s barakem,autem... :-)

sorry za ot,ale musel jsem

čekal jsem, kdo se ozve:)))) To víš, náš hafan ji má zateplenou:)) Ale je tam jenom v létě a to přes den, tak aby se neuvařil venku:))))))))

Jasně TDCi je výkonově super a prý to tahne dost slušně, ale je tady to velké ale:(

Odkaz ke komentáři

čekal jsem, kdo se ozve:)))) To víš, náš hafan ji má zateplenou:)) Ale je tam jenom v létě a to přes den, tak aby se neuvařil venku:))))))))

Jasně TDCi je výkonově super a prý to tahne dost slušně, ale je tady to velké ale:(

TDCi mají problémy spíše jen ty první modely, pokud koupíš něco trochu novějšího, tak to bude ok. TDDi nekupuj. A koktu nechceš?

Odkaz ke komentáři

Kdo ví, třeba si ji do příštího roku nechám a pak koupím už něco lepšího. Pořád mi leží v hlavě, co za ty peníze lepšího koupím. Mé auto je zase po stránce technické v pořádku, jen mě čeká výměna kostí, jinak je vše ok a v perfektním stavu. Zvláště teď když jsem tam hodil leťáky, je mi ji líto a moc se mi líbí:)

Odkaz ke komentáři

Kdo ví, třeba si ji do příštího roku nechám a pak koupím už něco lepšího. Pořád mi leží v hlavě, co za ty peníze lepšího koupím. Mé auto je zase po stránce technické v pořádku, jen mě čeká výměna kostí, jinak je vše ok a v perfektním stavu. Zvláště teď když jsem tam hodil leťáky, je mi ji líto a moc se mi líbí:)

nechal bych si ji, vypadá moc pěkně a hlavně ty prachy, co jsi do ní teď narval, ti nikdo jen tak nedá. Jen si to hoď na papír a sčítni to

Odkaz ke komentáři

to mě tak netrápí, byly to protislužby:) Ale jak říkám, asi si ji nechám ještě rok a příští rok ji prodám. Zas přeci jenom nějaká auta spodnou cenou dolu a třeba přibydou nějaké penízky:) No jo, je mi ji líto, taky to už je trošku mediální autíčko:))))))))))))))

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...