Publikováno Únor 7, 200817 r Tak sem konecne dorazil na forum tak se hned musim pochlubit ... chvilku mi klepali silenbloky na rameni, ale musely chvilku vydrzet . Pozdeji to zaclo docela loupat a auto kapku sedlo tak sem si rikal ze prece nemuzou bejt tak v haji a co se nestalo . Byla ucvakla pruzina o cely dva krouzky no kdo umi ten umi ne ?
Únor 16, 200817 r Tak sem konecne dorazil na forum tak se hned musim pochlubit ... chvilku mi klepali silenbloky na rameni, ale musely chvilku vydrzet . Pozdeji to zaclo docela loupat a auto kapku sedlo tak sem si rikal ze prece nemuzou bejt tak v haji a co se nestalo . Byla ucvakla pruzina o cely dva krouzky no kdo umi ten umi ne ? Daj mi svoju nejaku email adresu a ja Ti poslem vsetko o podvozku.Bavime sa o O1?Caw Upraveno Únor 16, 200817 r od Ján Storoška
Březen 2, 200817 r Tak sem konecne dorazil na forum tak se hned musim pochlubit ... chvilku mi klepali silenbloky na rameni, ale musely chvilku vydrzet . Pozdeji to zaclo docela loupat a auto kapku sedlo tak sem si rikal ze prece nemuzou bejt tak v haji a co se nestalo . Byla ucvakla pruzina o cely dva krouzky no kdo umi ten umi ne ? Taky se mi to povedlo. Furt jsem si rikal, co to dela za zvuky, kdyz otocim na jednu stranu a taky to bylo na jednu stranu nizsi... v servise rikali, ze takovou zavadu na Oktafce vidi poprve. Ale radeji jsem vymenil obe. Sikovych nas je vice
Březen 2, 200817 r Tak sem konecne dorazil na forum tak se hned musim pochlubit ... chvilku mi klepali silenbloky na rameni, ale musely chvilku vydrzet . Pozdeji to zaclo docela loupat a auto kapku sedlo tak sem si rikal ze prece nemuzou bejt tak v haji a co se nestalo . Byla ucvakla pruzina o cely dva krouzky no kdo umi ten umi ne ? Měli jsme prasklé obě. Vůbec jsem o tom nevěděl. Nic to nedělalo. Žádné skřípání,klepání. Předek byl nízký . Měnil jsem tlumiče a při tom jsem to objevil.
Březen 20, 200817 r Uplne stejne se mi to stalo taky na stejnem miste rana jako z dela a pak pri otaceni volantem skripani velmi skaredy zvuk stalo se mi to na rs.
Březen 25, 200817 r Ja pred dvema tydny to same na RS. Praskla leva predni pruzina diky zadrenemu lozisku ulozeni celeho tlumice.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.