foxdivemaster Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 ja sem ted poridil 17ky na ne Michelin Pilot primaci (jedna pres 4tis.)tak su zvedavy jak dlouho vydri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Vyzkoušel jsem Barumky, Matadory, Klébery, Dunlopy, Micheliny a teďka jezdím na Bridgestone Turanza ER300. Moje postřehy jsou tyto: Barum : celkem dobrá guma za pár kaček, ale voda nic moc a nesedí jí ostřejší průjezdy zatáčkama kde rychle ubýval vzorek, pískaly v zatíčkách jako čuně na porážku, výdrž cca 25 tis.Km Matador : Už nikdy více, hučely jako kdysi zimní kostky a výdrž 20tis.Km Klébery: Celkem průměrná guma za solidní cenu ale se zárukou na proražení taky není k zahození. na těch jsem najel cca 35tis.Km. Dunlopy: Ty používám jen jako zimní a nedám na ně dopustit, super záběr a velká výdrž 40tis.Km , kolega má letní a je max.spokojený a ten jim dává pěkně pohulit. Michelin : super tichá guma s malým valivým odporem, spotřeba byla o poznání nižší, drží na cestě jako přibitá, ale vzorek byl po necelých 30 tis.Km pryč Bridgestone : Velice solidní gumy na vodě i na suchu, hlukově OK, zatím mám najeto asi 10 tis.Kmn a vzorek skoro neubyl. Vše je ale o ceně. Barumku a Matadorku koupíš v 15" okolo 1100-1200Kč, Klébry 1300Kč, Michelin 1700Kč a Bridgestone cca 1600Kč. Takže držím palce,ať dobře vybereš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrouďák Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s GOODYEAR HYDRAGRIP ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Ma je sefka na golfu 4 uz druhym rokem a zatim jenom spokojenost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 S těma Barumkama letnima mám taky hooodně špatny zkušenosti a už bych si je nekoupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 (editace) Co říkáte na tyhle pneu? Goodyear F1 GSD 3 rozměry: 205/55 R16 rychlost: W (270 kmh-1) nosnost: 91 (610 kg) Cena 1930Kč Editováno: 10. Listopad 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 A co říkáte skrytejm ventilkům máte někdo? http://www.autofam.cz/index.php?folderss=&...p;page=products Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Poznam minimalne dvoch ludi, co maju nejaku variantu skrytych ventilov a su spokojni. A este to aj dobre vyzera. Akurat si musis dat pozor pri dofukavani a drzat ich v cistote. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 (editace) Tak jo půjdu do nich tady jsem našel nejlevnější: JOM za 290Kč http://www.vltava2000.cz/reviloshop/GoodsD...odsID=JOM-20023 (jinde je prodávájí až za 700Kč) A tyhle ale to asi nepude objednat je to nějaký velkoobchod: http://www.ddpneu.cz/product/skryty-ventil...-sada-4-ks.html 303Kč A ještě to má TUV certifikát. Editováno: 12. Listopad 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Co říkáte na tyhle pneu? Goodyear F1 GSD 3 ... No tak sipovy vzor by som nedoporucoval (aj ked niektori na ne nedaju dopustit, vacsinou koli "krase"), VAG podvozky sa so sipovym vzorom "nelubia". Zacnu hucat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 (editace) Tak jsem ty ventilky objednal v tom velkoobchodě zde: http://www.ddpneu.cz/product/skryty-ventil...-sada-4-ks.html přes mail a pošlou mi je. olisoft: Beru na vědomí zvážím to díky Aha tak mají i maloobchod http://maloobchod.ddpneu.cz/product/skryty...-sada-4-ks.html sem lama Editováno: 14. Listopad 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 otazka nevie niekto z vas kolko mm ma hlbka dezenu pri novej pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Minimalne 8mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 olisoft nove zimne maju od matadoru 10mm ale na jar som nezmeral nove letne a teraz po 19000km maju 7mm tak asi tiez to bude 10mm pri novych letnych zn dunlop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 mozno ma vyrobca nejaky horny limit, dolny je tych 8. Zasa ked sa to tak zoberie, tak tych 10 na zimakoch nezaskodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 len sa mi nechce verit aby tam bolo len 8mm po 19000km ze by som zjazdil len 1mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 co říkáte na bridgestone b390 195/68-r15 91v? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Liboro mas tam asi preklep 195/68 pneu nie su ale neva bral by som er300 turanza cenovo podobne ja som ich povodne minuleho roku aj chcel ale nemali ich na sklade tak som kupil dulop fastresponse a som spokojny super pneu... aj cena nizsia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 samozřejmě, je tam překlep, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanty Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 chci se zeptat, existují nějaké gumy 205/55/16, které nevydávají hluk. Kámoš má novou audinu a hučí mu tam stejně jako mně v koktě. při muzice nic neslyším, ale když jedu s kámošema tak tj.vopruz. muj pocit je takový, že při té šířce hučí všechny gumy. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 ... existují nějaké gumy 205/55/16, které nevydávají hluk.. Mno, nějaký ten hluk vydávaj asi všechny pneu - obzvláště na našich silnicích, že. Já kupříkladu své Bridgestony (195) většinou vůbec neslyším, zatímco zimáky Barum (195) hučí jak stíhačka. Mrkni na testy pneu, kde se uvádí i hlučnost. U 225 se hodnoty motaj většinou kolem 2,5, zatímco u 195 překvapivě častěji i nad 3....tak nevím, no. http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=testy...dtesty_nazvy=53 http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=testy...dtesty_nazvy=68 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
last.train Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Dle testu v AUTO MOTOR a SPORT jsou nejtišší SEMPERIT Direction Sport / od letoška je nahrazují SEMPERIT Sport Life /, HANKOOK Ventus Prime a BF GOODRICH G-Force. Semperity mám a můžu říct, že jsou fakt tiché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 rozmyslam ake pneu kupit na leto a nasiel som novinku od matadoru mozno skusim co vy na to? http://www.matador.eu/index.cfm?module=Act...Page&s=MP44 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Chlapi aky je rozdiel v jazdnych vlastnostiach medzi 195/65 R15 a 205/60 R15 ? jedna sa o letne pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leo_pipes Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 muzu dat na Oktu 1.6 55kW rok 99, 15 ky litaky pneu Kleber Dynaxer HP2 - 195/65 R 15 91 T ?? jsou za slusnej peniz a cetl sem na ne celkem pozitivni ohlasy ve vetsine pripadu.... jde mi hlavne o to T to je rychlostni index do 190 km/h jestli se nepletu. kdyz je tam H tak jsou o dve kila na gumu drazsi... a jeste jakej je rozdil v 195/65 R 15 91 T a 195/60R 15 91 T jako vyska te pneu je jina? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.