mambo Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Mně se to docela líbí, jenom bych ten nápis naklonil víc doprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Je to robene tak zo uhla preto to nieje tak vidieť. No ešte som si neodfotil svoje zo stran ak ho nafotim tak to tam tiež navrhnem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Dáš se pak taky fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Jasne ze dam ale to bude len návrh a nie originál na aute nalepene.... Ani neviem kde by som to mohol tat spravit lebo chcel by som biele alebo strieborné ale reflexné a neviem ani co by to stalo € ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Jak by to asi vypadalo na kombajnu? Nemáte někdo foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 to by me taky zajimalo, ale myslim, ze to bude stejny jak na kratky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 jasny. je to stejny. combi ma jen "protazenou" prdel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 (editace) VladoFII-moc pěkný,co autorská práva v případě že bych to v budoucnu použil na svou FI. Editováno: 23. Únor 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Blacky:jasně že je to stejný. Akorát mi připadá, že by to bylo takové nevyvážené.Co tomu říkáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 23. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 tak do dvou mesicu hodim fotku jak to vypada polep pujde i na novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Ad mival: mnoo ja ma R, kterej ma taky tu prdelku delsi a zvykl sem si na to. U FIIC mi to prijde jeste lepsi. pomer mezi cumakem a zadkem je vyrovnenejsi. Ale to asi spis zalezi jakej mame kdo cit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 VladoFII-moc pěkný,co autorská práva v případě že bych to v budoucnu použil na svou FI. Tak tuto vec vôbec neriešim lebo je to nekonečný príbeh....ja by som rad videl ako by to v skutočnosti bolo na fábií II to by som rád videl..... No ja tiež rozmýšľam nad tým, že si dám to vyrobiť ale musím mat € lebo splacam a ine veci.... Ale rád to uvidím aj inde...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 (editace) No když to dobře dopadne tak na jaře se to pokusím spáchat.Už jsem tam chtěl origo sport line z FI,ale tohle je hezčí. Editováno: 24. Únor 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 No opäť ma trafila múza a niečo som spáchal co poviete???? Nevie z Vás niekto o nejakej firme v Bratislave ktorá také veci robí??? Díky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markoke Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 (editace) Mne sa ta nalepka celkom pozdava. Z tych dvoch ktore si navrhol sa mi viac paci nalepka na tej modrej fabci. Co sa tyka realizacie, neviem ti poradit kde v BA by ti to mohli urobit, ale myslim si, ze v neakej reklamnej agenture v ktorej sa zaoberaju tiez vyrobou polepou, nalepiek .... by to mohli zvladnut. Editováno: 27. Únor 2009, autor: markoke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ja mam na svojej toto, je "trochu" špinava ale čo už, v tomto čase sa to neoplati umyvať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Napster050: Tohle je moc dobrý, to je vlastní výroba nebo se to dá někde koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 vlastna vyroba... vytlacis zrkadlovo predlohu na zadnu stranu samolepiacej folie, pekne vystrihneš a pekne nalepiš.. Som zvedavy kolko ludi si tam nalepi moj vytvor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Krásná práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 No když to dobře dopadne tak na jaře se to pokusím spáchat.Už jsem tam chtěl origo sport line z FI,ale tohle je hezčí. Čau na ja s tým problém nemám len to mám doma na počítači. V práci to nemám ale ak prídem dnes domov tak ti návrh č.3 pošlem aj s rozmermi. Je to robené v Auto Cade. Budem rád ak to uvidím na inom aute aspoň to uvidím naživo a daj potom aj nejaké foto. Potom mi môžeš napísať aj cenu koľko to stálo. Ja by som si chcel dať urobiť tiež také ale biele reflexné no uvidíme. Caf :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 JA som si na moju fabku dal tiez taku poddobnu.len som to v CADe nakreslil a v praci vyrezal na rezacke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 No opäť ma trafila múza a niečo som spáchal co poviete???? Nevie z Vás niekto o nejakej firme v Bratislave ktorá také veci robí??? Díky..... Já si myslím že by Ti to meli udělat v každé reklamce?? na plotteru to nejni problém vyřezat. da to do compu a compjúúúter do uděla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia31 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Takle to vypada na FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Pěkný jo jo,já už taky zadal reklamce vyrobu tak teď čekám na lepší počasí a hlavně ještě nevyřkli cenu tak se nachám překvapit. Bude tam toto od Vlada FII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia31 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) ja taky nasel vyrobce, jenze chce at odeberu 3sady, ptotoze reflexni folie nejde zrovna na odbyt a nevi co s tim zbytkem. Tak pak napis cenu docela me zajima. Editováno: 8. Březen 2009, autor: Octavia31 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.