Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak ho naloz do kufra a hotovo :p:p:p

miesto rezervy lol

Hele tak uz nas je si myslim dost ne ;) ??????Kdyby nevysla Skoda tak by stacilo jet jen tak,ale bude to pekny.......

Jedu taky samozřejmě :o , ale až někdy v květnu :sleep:

skusim par kmod bratislavy zistit prenajom golfoveho arealu. dam vcediet

skusim par kmod bratislavy zistit prenajom golfoveho arealu. dam vcediet

myslis v ciernej vode? my sme tam mali firemnu akciu je to tam dost ze OK a byvam odtial asi 5 min ,bola by spokojnost ,len neviem ci bratia cesi to nemaju daleko do BA

myslis v ciernej vode? my sme tam mali firemnu akciu je to tam dost ze OK a byvam odtial asi 5 min ,bola by spokojnost ,len neviem ci bratia cesi to nemaju daleko do BA

No zase tak daleko to není :). Určitě to bude stát za to a hlavně se konečně sejdeme takže mě BA vyhovuje...

• Autor

Jaké daleko?Vzdálenost neřešme.Jé úplně jedno,kde to bude.Jestli v Česku nebo na Slovensku.Ať to je kdekoli,vždycky to bude mít někdo blíž a někdo dál.Sejít se to je cíl.

Kdyby vyšla MB je to super,když ne ,nic se neděje.Pokud máte někdo nějaké kontakty na dobrá místa,tak se s náma podělte.

Co se týče termínu,myslím že ideální bude tak nejdřív červen.Dřív asi ne.Co myslíte?Hned jak určíme nějaké místo,tak bysmě se tady měli závazně vyjádřit kdo pojede. :palec2:

Tak koukam ze letos to opravdu muze vyjit...:D :D :D :D

Tak pánové,kdysi to tu už zaznělo,ale rychle to vyšumělo,takže co udělat přes léto sraz?Celá republika.Prostě uděláme jeden víkend volný a nejlépe všichni se někde sejdem a pokecáme a poznáme se.A hlavně mě láká ta společná kolona samých vlajkových lodí.To musí být pastva pro oči.Vím že pro někoho to bude dál a pro někoho blíž,ale to není podstatné.Jde o to setkat se.

Nemusí to být ani celý víkend,stačí den.

Schválně jsem to rozpitval už teď,ať máme čas na návrhy a eventuelní poznámky.Takže kdo má nějaký návrh,tak sem sním. :palec2:

jdu na sto procent do toho. Na kdy to chystáš?

Tak pánové,kdysi to tu už zaznělo,ale rychle to vyšumělo,takže co udělat přes léto sraz?Celá republika.Prostě uděláme jeden víkend volný a nejlépe všichni se někde sejdem a pokecáme a poznáme se.A hlavně mě láká ta společná kolona samých vlajkových lodí.To musí být pastva pro oči.Vím že pro někoho to bude dál a pro někoho blíž,ale to není podstatné.Jde o to setkat se.

Nemusí to být ani celý víkend,stačí den.

Schválně jsem to rozpitval už teď,ať máme čas na návrhy a eventuelní poznámky.Takže kdo má nějaký návrh,tak sem sním. :palec2:

jdu na 100% do toho. na kdy to chystáš?

Si zlepsujes pocet prispevku nebo proc pises dvakrat :D a ne on chysta ale nase fooorum..... :specool:

• Autor
Si zlepsujes pocet prispevku nebo proc pises dvakrat :D a ne on chysta ale nase fooorum..... :specool:

Tak tak naše forum chystá. :palec2: Jinak se musí jednak vyjádřit ti,kteří mají nějaké ty kontakty a pak až na nich bude záležet co a jak.Teď je ideální čas plánovat.

kolem velikonoc jedu tam někam k bánský bystrici nebo jak se to menuje...

Tež se mnou mužete počítat!!!!!!!!! :palec2: Jsem z Českého Těšína ale dojezd kamkoli není problém

Upraveno od rr1

Tak jestli pocitam dobre tak nas je uz 22 :D :D :D to bude pekna flotila vlajkovych lodi!!!!

• Autor
Tak jestli pocitam dobre tak nas je uz 22 :D :D :D to bude pekna flotila vlajkovych lodi!!!!

No já to nepočítal zatím,ale jestli to je ten počet co píšeš,tak to bude hodně hodně zajímavé.

No já to nepočítal zatím,ale jestli to je ten počet co píšeš,tak to bude hodně hodně zajímavé.

jee to tak....a to se mne stejne porad zda ze nas je vic..... :) kazdopadne to bude mazec!

Nebojte, on se někdo ještě přidá, až bude danný termín a místo

Ze by tricitka to bude zhruba kolona 400metru to bude dcl masyrka na semaforech...to si neumim ani prestavit!!! :D:t:D

Taky bych přijel.

Jedu taky a je mi jedno kde je to dobry napad

No tak já se taky hlásím...pokud jej do té doby neprodám... :-( Skvělej nápad... Jsem z Havířova a pro mne je ideální max.Brno, ale ta Mladá Boleslav s exkurzí v automobilce by byl luxus a na 99% bych dorazil taky... .... :palec2:

Upraveno od Jadlo

• Autor
No tak já se taky hlásím...pokud jej do té doby neprodám... :-( Skvělej nápad... Jsem z Havířova a pro mne je ideální max.Brno, ale ta Mladá Boleslav s exkurzí v automobilce by byl luxus a na 99% bych dorazil taky... .... :palec2:

já jsem z Bohumína kámo(dálka nehraje roli).Nic neprodávej.Sup je sup.

Já bych se přimlouval za tu Mladou Boleslav, kdo že to tam obšlápne a ještě bych navrhoval termín květen nebo do půlky června, pak všichni se rozprchnou po dovolených ! kol1

• Autor
Já bych se přimlouval za tu Mladou Boleslav, kdo že to tam obšlápne a ještě bych navrhoval termín květen nebo do půlky června, pak všichni se rozprchnou po dovolených ! kol1

Kolega Vytlacil říkal,že obhlédne terén,takže musíme vyčkat s čím přijde.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.