maca Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 našel jsem ji na aukru,kdyby někdo měl zájem http://www.aukro.cz/item308612464_prodam_fabii.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 sory za OT, ale je to mozno tak nejaky kolotocari by ju kupili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 to je ukazka jak se da za hodne penez vytvorit oskliva vec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 pokud se nepletu, tak byla před nějakou dobou představovaná na fabia clubu a bylo to psáno, že za ty kola dal hrozný prachy, ale už si nevzpomínám kolik to bylo, ale hroznejch peněz stála ta přestavba, myslim že to bylo snad skoro 200 000,- ............nic mc, mohl uštřit prachy a dat si tam rovnou tygří potahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inventec Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Sice proti gustu zadny .... ale me osobne se to "auto" nelibi, presne jak uz tu bylo receno mozna kolotocari by ji koupili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seledo Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Dovoluji si nesouhlasit,ta Fabia je nádherná a spousta lidí to již ocenila.Bohužel zde lidé nasadí své brutální RS nárazníky a krityzují zde kvalitní dílenské zpracování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Taktéž bych ji bral všema deseti:) Je to originální kousek, ale bez pojistky bych nevyjel ani z garáže:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Celkem mě zajímá, za kolik se prodá (pokud tam teda někdo přihodí)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Tady je spis nevyhoda, te je to proste auto se kterym uz toho nemuzes moc delat a jezdit s nim nekam na srazy asi taky ne.Myslim ze je to auto zajimave, kazdy musi uznat ze originalni, ale muj vkus to zrovna neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 JJ, můj vkus to taky není, moc barevný, ale je to prostě originál kousek, za který se nebude stydět žádný člen pořádného tuning clubu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puschkin Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 JJ, můj vkus to taky není, moc barevný, ale je to prostě originál kousek, za který se nebude stydět žádný člen pořádného tuning clubu:) Konečně rozumný názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 JJ, můj vkus to taky není, moc barevný, ale je to prostě originál kousek, za který se nebude stydět žádný člen pořádného tuning clubu:) proti axonce nic nemám(sice neni muj vkus) je perfektně zpracovaná!!!, ale nesouhlasim stim, že by se za ni nestyděl jakýkoliv člen tuning clubu..., protože prostě to auto už je hotový a takle to koupit a pak se sní takle někde prsit je pakárna, takže si to koupí spíš nějakej pseudotuner (kterej tomu hovno rozumí a má to jako modní doplněk) z buhvíjakýho clubu(a bude zněj velikej tuningář).., ne člověk kterýho baví auta dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 proti axonce nic nemám(sice neni muj vkus) je perfektně zpracovaná!!!, ale nesouhlasim stim, že by se za ni nestyděl jakýkoliv člen tuning clubu..., protože prostě to auto už je hotový a takle to koupit a pak se sní takle někde prsit je pakárna, takže si to koupí spíš nějakej pseudotuner (kterej tomu hovno rozumí a má to jako modní doplněk) z buhvíjakýho clubu(a bude zněj velikej tuningář).., ne člověk kterýho baví auta dělat To je přesně moje řeč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seledo Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 proti axonce nic nemám(sice neni muj vkus) je perfektně zpracovaná!!!, ale nesouhlasim stim, že by se za ni nestyděl jakýkoliv člen tuning clubu..., protože prostě to auto už je hotový a takle to koupit a pak se sní takle někde prsit je pakárna, takže si to koupí spíš nějakej pseudotuner (kterej tomu hovno rozumí a má to jako modní doplněk) z buhvíjakýho clubu(a bude zněj velikej tuningář).., ne člověk kterýho baví auta dělat Já s tím plně souhlasím,taktéž bych neměl žaludek na to koupit již takto udělané auto,které navíc každý kdo se jen trochu pohybuje na češké a možná i zahraniční tuningové scéně moc dobrě zná.Ale o to přeci nešlo,jde o to že lidé kteří ví o upravách vozů prd pomlouvají kvalitně zpracované a originální auto.Je jasné že je dost extavagantní a to se nemusí líbit každému to nikomu nenutím,nicméně si myslím že to auto mělo reprezentovat (zviditelnit) firmu Axon a její možnosti a to se jim myslím povedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Přesunul jsem to sem, prt. tohle vážně není na bazar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Přesunul jsem to sem, prt. tohle vážně není na bazar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 mě se to auto fakt moc nelíbí, ale jinak kláca mi vzal názor přímo z pusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Raděj Šmoulu jak toto. Ten má aspoň pořádný motor a podvozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Raděj Šmoulu jak toto. Ten má aspoň pořádný motor a podvozek Asi tak..šmoula káár pro mě bude vždy TOP.....axon je pěkny auto..ale co s ním ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Třeba se najde někdo kdo si to koupí, prt. bude chtít být na očích...a kvalitně to určitě udělané je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Kárka super, ale já bych hotový auto nekoupil Líbí se mi ten vzducháč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 (editace) Celkem mě zajímá, za kolik se prodá (pokud tam teda někdo přihodí)... Tak jsem si všiml, že už tam přibylo "Kup teď"... Editováno: 15. Únor 2008, autor: Kamil07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.