Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

sory za OT, ale je to kol9 mozno tak nejaky kolotocari by ju kupili

to je ukazka jak se da za hodne penez vytvorit oskliva vec...

pokud se nepletu, tak byla před nějakou dobou představovaná na fabia clubu a bylo to psáno, že za ty kola dal hrozný prachy, ale už si nevzpomínám kolik to bylo, ale hroznejch peněz stála ta přestavba, myslim že to bylo snad skoro 200 000,- ............nic mc, mohl uštřit prachy a dat si tam rovnou tygří potahy

Sice proti gustu zadny .... ale me osobne se to "auto" nelibi, presne jak uz tu bylo receno mozna kolotocari by ji koupili :p

Dovoluji si nesouhlasit,ta Fabia je nádherná a spousta lidí to již ocenila.Bohužel zde lidé nasadí své brutální RS nárazníky a krityzují zde kvalitní dílenské zpracování.

Taktéž bych ji bral všema deseti:) Je to originální kousek, ale bez pojistky bych nevyjel ani z garáže:)

Celkem mě zajímá, za kolik se prodá (pokud tam teda někdo přihodí)...

Tady je spis nevyhoda, te je to proste auto se kterym uz toho nemuzes moc delat a jezdit s nim nekam na srazy asi taky ne.Myslim ze je to auto zajimave, kazdy musi uznat ze originalni, ale muj vkus to zrovna neni.

JJ, můj vkus to taky není, moc barevný, ale je to prostě originál kousek, za který se nebude stydět žádný člen pořádného tuning clubu:)

JJ, můj vkus to taky není, moc barevný, ale je to prostě originál kousek, za který se nebude stydět žádný člen pořádného tuning clubu:)

Konečně rozumný názor :palec2:

proti axonce nic nemám(sice neni muj vkus) je perfektně zpracovaná!!!, ale nesouhlasim stim, že by se za ni nestyděl jakýkoliv člen tuning clubu..., protože prostě to auto už je hotový a takle to koupit a pak se sní takle někde prsit je pakárna, takže si to koupí spíš nějakej pseudotuner (kterej tomu hovno rozumí a má to jako modní doplněk) z buhvíjakýho clubu(a bude zněj velikej tuningář).., ne člověk kterýho baví auta dělat ;)

proti axonce nic nemám(sice neni muj vkus) je perfektně zpracovaná!!!, ale nesouhlasim stim, že by se za ni nestyděl jakýkoliv člen tuning clubu..., protože prostě to auto už je hotový a takle to koupit a pak se sní takle někde prsit je pakárna, takže si to koupí spíš nějakej pseudotuner (kterej tomu hovno rozumí a má to jako modní doplněk) z buhvíjakýho clubu(a bude zněj velikej tuningář).., ne člověk kterýho baví auta dělat ;)

To je přesně moje řeč... -_-

Já s tím plně souhlasím,taktéž bych neměl žaludek na to koupit již takto udělané auto,které navíc každý kdo se jen trochu pohybuje na češké a možná i zahraniční tuningové scéně moc dobrě zná.Ale o to přeci nešlo,jde o to že lidé kteří ví o upravách vozů prd pomlouvají kvalitně zpracované a originální auto.Je jasné že je dost extavagantní a to se nemusí líbit každému to nikomu nenutím,nicméně si myslím že to auto mělo reprezentovat (zviditelnit) firmu Axon a její možnosti a to se jim myslím povedlo.

Přesunul jsem to sem, prt. tohle vážně není na bazar...

Přesunul jsem to sem, prt. tohle vážně není na bazar...

:palec2:

mě se to auto fakt moc nelíbí, ale jinak kláca mi vzal názor přímo z pusy

Raděj Šmoulu jak toto. Ten má aspoň pořádný motor a podvozek

Raděj Šmoulu jak toto. Ten má aspoň pořádný motor a podvozek

Asi tak..šmoula káár pro mě bude vždy TOP.....axon je pěkny auto..ale co s ním ? :feve:

Třeba se najde někdo kdo si to koupí, prt. bude chtít být na očích...a kvalitně to určitě udělané je.

Kárka super, ale já bych hotový auto nekoupil :feve: Líbí se mi ten vzducháč :prc:

Celkem mě zajímá, za kolik se prodá (pokud tam teda někdo přihodí)...

Tak jsem si všiml, že už tam přibylo "Kup teď"...

Upraveno od Kamil07

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.