Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ta cena je za par? a netreba uz nic upravovat?(uchytenie repro?)

...ano...cena je za pár....

• Autor

Pánové :help: měl jsem prozbu a nedostal jsem jedinou opověd jinak dík.

...objektivně ti nikdo neporadí...Mil4n ti poradí Powerbass...já ty ESX....vybrat si musíš sám...

ahoj,mam vybrate repro do OI hertz DSK 165,nevies vojdu mi bez neakych uprav do podloziek MDF od milanaII??
Podložky od Milana na to nemají vliv.Rozhodující je velikost magnetu.Pokud je do 80mm tak je to bez úprav.Pokud nad tak bude magnetu vadit rožek dveří u stahovačky okna.
ahoj,mam vybrate repro do OI hertz DSK 165,nevies vojdu mi bez neakych uprav do podloziek MDF od milanaII??

už jsme to spolu řešili a vyřešili. DSK mají magnet o prům. 80 mm. Instalace - No problemo :palec2:

Podložky od Milana na to nemají vliv.Rozhodující je velikost magnetu.Pokud je do 80mm tak je to bez úprav.Pokud nad tak bude magnetu vadit rožek dveří u stahovačky okna.

:palec2:

Jenom doplnim, ze DSK 165 se budou vyprodavat stejne tak jako DCX 690 a tento tyden na ne zacnou velke akce za super ceny :palec2:

Přehlídnul jsem že vybíráš mezi powerbass a axton. Volil bych powerbass.

Prosímtě a ty vejškáče si dal zase do zadních dveří ? nebo někam jinam ? pokud si je dal do dveří šli tam normálně nebo jsi to musel nějak upravit? a ty středobasy se tam vešly na hloubku bez problémů ??? dík cena je vážně slušná jak to hraje ?????

• Autor
Přehlídnul jsem že vybíráš mezi powerbass a axton. Volil bych powerbass.

čau nevadi ze ty powerbassy jsou 3 ohmové, bude to zapojeny jen radio?

čau nevadi ze ty powerbassy jsou 3 ohmové, bude to zapojeny jen radio?

Nevadí, je to v pohodě, právě díky tomu budou hrát hlasitěji ;)

• 2 měsíce později...

Mám prosbičku. Kde jsou umístěny reproduktory v zadu v Ocatvii 1 kombi. Mám rok 1998.

Mám prosbičku. Kde jsou umístěny reproduktory v zadu v Ocatvii 1 kombi. Mám rok 1998.

...repro jsou v plastech pod zadním bočním sklem po stranách

...repro jsou v plastech pod zadním bočním sklem po stranách

A jak se k nim prosím Tě dostanu.

..musíš rozebrat zadní plasty, celkem to jde..

Máte někdo zkušenost z rozměrem 5x7"? Dostanu je tam bez úprav?

Podle rozměru by to snad šlo.

Děkan

• 4 týdny později...

Zdravím. Někdo tady napsal že zadní plasty na combi pod kterýma jsou repra jdou rozebrat dobře. Mohl by někdo podrobněji popsat prosím??? Hledal jsem tady nějaký návod ale nenašel...Díky moc.

Zdravím. Někdo tady napsal že zadní plasty na combi pod kterýma jsou repra jdou rozebrat dobře. Mohl by někdo podrobněji popsat prosím??? Hledal jsem tady nějaký návod ale nenašel...Díky moc.

Vemeš (myslil ze 10 klic a křížový šroubovak),na konci toho plastu pod oknama v zadu jsou dva křižáky, pak otevřeš ty boční kapsy a na tom plastu co chces sundat odsroubujes matku, na leve strane myslim dve a v pravo je jedna, dále sundáš roletu (vycvaknes) a na kazde strane je po křížovém šroubu a dalsi mysli jeste kdyz odklopiš sedadla.Práce asi na pet minut, zvladnes i bez návodu :palec2:

Upraveno od Jen

Jo díky moc :)

• 2 týdny později...

a ako riesite ulozenie zadnych repro ak tam neboli z vyroby??? mam v plane nieco do zadu dat ale neviem ako to tam namontujem. mate nejake fotky alebo rady???

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.