LUKY-007 Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 (editace) ibiza rozchod kolies vpredu/vzadu 1465/1457 mm fabia rozchod kolies vpredu/vzadu 1420-1436 / 1410-1426 v zavislosti od rozmerov kolies takze uplne identicka asi nebude ... mozno tak casti napravy su rovnake ... Editováno: 30. Květen 2009, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Úplně identická není. Např. ramena jsou trošku odlišná (asi právě kvůli rozvoru). Ale jako celek se dají ty nápravy označit za stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondraliberec Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Ahojte, chcem sa spýtať či je na f-II predná náprava z f-I? Ide mi o typickú poruchu tyčiek stabilizátoru. Cau, Ta náprava je uplne stejna jako na f1. Vyresen byl pouze pricny stabilizator. Ty tycky budou i nadale odchazet.Moc zalezí po jake ceste jezdís. hodne der= vydrz tak rok az dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 no já nevim, ale už se tady řeší, že se dělají minimálně dvě provedení, takže paušalizující "je úplně stejná jako u FI" platit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Pokiaľ viem, tak už aj na FI boli vychytané tieto tyčky. Na bývalej FI za 3 roky a 180tis km ani raz menené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 mnoo a sisi jistej, ze to potreba nebylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix.nine Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 (editace) tak ta posledni naprava je velmi podobna naprave na mondeu, doufam ze bude stejne rychle odchazet ten silentblock cislo 11, rozhodne je to levnejsi reseni, uz se ani nedivim ze se trochu jinak chova. nejak to ve me evokuje pocit ze je to jako s tema plastovyma dverma u Roomstera, mimoto ty koberce u tech kovovejch jsou moooc hezky, hlavne o sobe davaj vedet na kostkach.... chjo Editováno: 1. Říjen 2009, autor: Matrix.nine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 jak jinak? já to bohužel můžu porovnat jenom s jinýma kolama a zadkem :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix.nine Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 jezdil jsem na obou napravach, ta prvni se mi zdala lepe citelna v zatackach, na te druhe pri odlehceni kola neco boucha ale pry je to normalni... je mozne ze si rameno cinkne o napravnici pri odlehceni ale jeste jsem auto nemel na heveru abych se podival... na te prvni naprave byly i vetsi silentbloky ale chapu ze je i narocnejsi na vyrobu a montaz a timpadem i drazssi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Takze pokud je to pravda mame asi dve moznosti - bud to blbe upravili pro potreby FII a nebo jde autoprumysl do kytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix.nine Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 zajimalo by me jaky je rozdil mezi napravou normalniho Roomstera a Roomster SCOUT resp. paket pro spatne cesty, ktery by mel být u SCOUTa zaklad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 (editace) No Scoutík má v ceníku položku Ochrana podvozku (včetně zvýšení světlé výšky o 5 mm) za 4 000,- Tak jsem na novém autu našel nálepku PQ25 KURZ. Takže tichý upgrade z PQ24? Editováno: 25. Říjen 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.